Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chory to Ty jesteś, a serwer działa cały czas. Ja gram i bez problemowo wszystko działa, zapraszam.

/teraz coś jest off przyznaje.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Groups przestan sie pucować i podlizywac sie i wogole przechwalac serwer-,- Non stop pada i wez tu graj wyjde na dwor pograc w pile wracam a tu server of , wyjde do panienki wracam server off... bez przesady , gdzie tu profesjonalizm??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server DNO przyznam lubie hardy ale bez przesady to jest kurde 2 pl... juz wolalbym na pl'a wrocic niz tu grac a pozatym co chwila restarty i off

nie polecam

157326dadsa.png

Opublikowano

Ja również nie zauważylem podwojnego repsu metinow w m1 a tak po zatym to przekonacie sie ze juz po serwie... Co to za profesjonalizm ja sie pytam??? Gdzie wasi oplaceni informatycy?? CHyba zawodowke skonczyli-,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dawid pojawiasz sie w temacie i komentujesz czyiś post zamiast napisac co i jak z serwem-,- DLa mnie to szczyt chamstwa ! Wy lepiej mowcie na czyym stoimy bo nie mam zamiaru jak debil czekac na serwer , oczekuje krotkiej i na temat odpowiedzi kiedy rusza serwer? Bo mam w dupie twoje opinie , poglady i uczucia na temat serwera , projektu i waszego pseudo profesjonalizmu. I dosyc dziecinady bo to jak sie zachowujecie i jakie macie zabezpieczenia jest ponizej jakiejkolwiek krytyki.Planujecie projekt na wielką skale a co chwila serwer pada.Po prostu bagno i wodorosty to jest adekwatna ocena waszego profesjonalizmu za 5 gr-,- Pozdrawiam .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer działa. Człowiek uczy się na błędach, ale Team przeprosił za ten incydent co jest dużym + miejmy nadzieję że już po gramy normalnie:). Zapraszam!!!

Opublikowano

Mam zapytanie bedzie patcher albo launcher do serwa?

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

2x up@ Bo to hard.

Serwer świetny! Bardzo przyjemnie się gra, nie ma osób, które by zepsuly tą rozgrywkę. Trochę ciężko, ale można uciec od tych ff.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...