Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie reprezentował bo to ja grałem na tym koncie a nie on a to że mam nick taki a nie inny o niczym nie świadczy. asada nie wiesz nie odzywaj się bo nie bylo tak jak napisales tylko ****. Jeśli chcecie dostawać takie bany za takie coś to ZAPRASZAM NA SERWER. : )

Opublikowano

W teamie nie ma juz SStorego proboszcza i Dawid znaku zycia nie daje. Wiec powodzenia jezeli top mysli ze zgarnie nagrode.;D

Dawid zajmuje się swoją firmą, nagroda czeka na zwycięzcę.

SStory w teamie nie ma od początku bo próbował wspomagać swoją prywatną postać, jest to nieodpowiedzialny dzieciak który nawet nie potrafi zachować się w grze, proboszcza nigdy u nas nie było.

Opublikowano

na początku wydawał się spoko... ale co się na nim dzieje to i mnie przeraża. Już nigdy tu nie zagram... trzeba mieć zasady ha...

Opublikowano

Winni się tłumaczą ? Chyba oczywiste że trzeba wyjaśnić a nie w temacie ma być napisane przykład" Gm dał mu 90 lvl" i tak potem userzy to widzą. Swoim poziomem reprezentujesz siebie.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą nie którzy są w porządku ale inni mają w nosie i robią co im się żywnie podoba:). A podobno to miał być serwer " Dla graczy ".

Opublikowano

GroupSS, "Ale już wszystko doszło do sedna sprawy a wy to drążycie i drążycie:). Tyle w temacie"

haha ^^, napisałeś tyle w temacie dalej się wypowiadasz.. Tym sposobem drążysz dalej, a z tego co napisałeś my drążymy.. Podaj dowód.

"Zgadzam się z Tobą nie którzy są w porządku ale inni mają w nosie i robią co im się żywnie podoba:). A podobno to miał być serwer " Dla graczy "."

Po pierwsze, są brane propozycje graczy, więc nie pisz tutaj że robią co im się żywnie podoba. jeżeli coś jest źle natychmiast jest naprawiane.. Nic nie jest odrazu idealne niestety.. dlatego myślę ze " dla graczy" pasuje do tego serwera

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dobrze ze jak Ty byłeś w team, to duzo robiłeś, nagły fan Ba****... , Dobra nie będę prowadził dyskusji na ten temat bo nie do tego jest te forum.

Opublikowano

Server fajny ale dla tych co lubią sobie pograć dłuższy czas a nie wejść i w 10minut wbić 90lv .

Exp jest na prawde Hard dla maniaków expa . Polecam

hardshadow.png

Opublikowano

Wiesz co to jest spam? zapraszam do wujka google:).

//EDIT - Administracja zbanowała mnie ( nie mogę wejść na żadne konto na serwerze ) za to że napisałem swoje zdanie na MPC. Żenada

Opublikowano

Tak, tak pisać zawsze tylko można brak dowodów, ten dawał kase, ten ma eq z is, itd. Człowieku "gówno wiesz" a najwięcej masz do powiedzenia.. mowa o GroupSS,

Opublikowano

Oj przepraszam mój błąd=).. Twoje posty nie wnoszą nic do tematu, a co do tego ze nie mozesz wejsc to chyba o ile myslisz wiadome ze od tego jest forum.

Opublikowano

Już tu uczyniłem ale niestety szanowna Administracja serwera nie ma czasu na zajęcie się takimi sprawami.

PS. Sprawdź forum.

/ Dostałem odpowiedź, ale niestety nic nie wnoszącą do mojego problemu.

/ Do tego ciągłe bany na forum i grę... Porządnie zbanować nawet nie potrafią, beznadziejni jesteście:)

Szkoda że tak traktujecie graczy:/

Opublikowano

powiem tak server nie dla mnie dlaczego :

1. yangi nie bajerujcie bo lepiej leca mi na PL a grałem tam 3 lata

2. exp ja nie widze roznicy miedzy PL moze na wiekszych lvl

3. Wasz sprzet pod server to jakis gniot

4. zanim moby sa koło ciebie juz bija

5. pro kiczowe wąsy i fryz u woja

Bez textow ze jak mi nie pasuje to na For Fan bo osiagnolem wiecej na globalu niz 99% was

plusy to szkatki lecace i ladna modyfikacja wygladu s

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Boon, widzę że jestes typowym hejterem =)

Mniejsze są lvl moze dlatego ze nie ma IS ?

5. skoro kiczowate to nikt Ci nie każe na nie patrzeć =)

Net a komputer to duża róznica =)

"Gz up! Dla mnie najśmieszniejsze było ich pisanie " jeszcze ludzie z PLa będą do nas przychodzić" hahaha" hahahah. dobre, przypomne Ci ze sam tak mowiłeś, spamowales na PL, balmora itd. =)

Opublikowano

asada jak nie widzisz jest to forum i kazdy ma prawo wyrazic zdanie , ja napisalem dlaczego nie zagram, więc nie rozumie aluzji ? ps. kłania sie pisanie poprawnie pełnych zdan.

Inni chcą niech graja nie mowie ze nie da sie grac

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...