Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

99% graczy zasępiło się na nagrody pozostały 1% to administracja osobiście dopilnuje żeby ten serwer upadł kpina oczerniać graczy jak jest cudownie."Oferujemy rozgrywkę na bardzo wysokich standardach. Ponadto, w odróżnieniu od serwera globalnego, tutaj będziemy dbać o Twoje bezpieczeństwo." może skądś to znacie,porównywać amatorski serwer z serwerem stworzonym przez profesionalistów ? Chyba ktoś chciał debila z kogoś zrobić

64562221938.png

Opublikowano

Można wiedzieć o której serwer zostanie uruchomiony.?

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Jak im się zachce to włączą. Need Administracja, powodzenia życzę osobą grającym tam bo to szkoda nerwów.

/grupa PROFESIONALISTÓW z Administracji szuka osób które ich atakują aby z nimi współpracowały, czy to nie jest śmieszne?

Opublikowano

Jak im się zachce to włączą. Need Administracja, powodzenia życzę osobą grającym tam bo to szkoda nerwów.

/grupa PROFESIONALISTÓW z Administracji szuka osób które ich atakują aby z nimi współpracowały, czy to nie jest śmieszne?

Nie no to już ciut dziwne jest.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Czekałem jak inni na ten serwer, liczyłem na coś naprawdę fajnego, ale się zawiodłem. Co chwila offy, mimo wszystko są bugi, słabe zabezpieczenia przed fb, kamerem. Ogólnie obstawiam, że serwer ma teraz to 200 osó ze względu na nagrody po miesiącu, ale kto wie czy miesiąc ten serwer postoi.

Opublikowano

,,W pierwszy dzień będzie grało 1000 osób''

,,Na Bal**rze gra dużo naszych graczy, którzy przyjdą na nasz serwer''

,,Bardzo dużo graczy przejdzie z Bal***y na nasz serwer''

Nic z tego jest prawdą, a na Bal**rze przybywa graczy. Nie mów mi, proszę, że na waszym serwerze grają normalni gracze, a na Bal**rze dzieci ISu.

Poprawiliście chociaż błędy, które wykryto przy beta testach? Było/jest ich bardzo dużo.

Opublikowano

może byscie tak serwa wlaczyli?!

I TO SA OFICJALNE MISTRZOSTWA POLSKI METIN2? to sa jakies zarty ehh

"Nieoficjalne Mistrzostwa Polski w metin2"

Czytaj Dokładnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server jest spoko fajnie sie gra przynajmniej mozna cos osiagnaci mozna meic satysfakcje gralem na balmorze wbilem 60 lvl w w 3 dni niecale i tam bylo to cos normalnego ... nic nadzwyczajnego a lduzie tam graja tylko dlatego ze tam jest FuBu mi się aferia podoba dlatego ze to server HARD i jest przyjemnosc z gry tak jak na pl ze dropniesz medal i jest fajnie ze sie cieszysz... Fajna atmosfera na Ts jest ludzie z gildii sobie pomagaja idole są ... wbilem na aferii 35 lvl troszke mi to zajelo ale mam satysfakcje z tego bo na innych privac mialbym przez 700 minut przegranych juz z 65 lvl... i co miz tego ze jak kazdy bede biegal z bojowym +9? ... na tym servie masz fms +9 to jestes gosć. Administracja jest wporzadku zawsze pomoze moze nie są mega prof. jak inni ale sie staraja a ofki sa dlatego ze inni DOSUją bo boja sie konkurencji jakby ten server miał być dnem to by go nei dosowali i tyle w tym temacie zachecam do gry i polecam nasza gildie w chunjo ZłyDotyk. Jezeli checie informacji na temat ON servera wchodzcie na tsa tam sie dowiecie a nei tu gdzie jest chmara dzieci ktorzy tylko potrafia krytykowac bo im kowal fmsa spalil na +4

5kf5ld.png[/img]
Opublikowano

Mnie najbardziej irytuja te słowa z Strony głównej ich serwera

Naszym zdaniem w grze Metin2 brakuje miejsc, gdzie można bez żadnych problemów, opłat miło spędzić czas. Większość prywatnych serwerów przepełniona jest dziećmi, które niestety nie potrafią się zachować. Bardzo często spotykane jest również wspomaganie swoich kolegów przez GMów. U nas każdy jest na jednakowym poziomie. Oferujemy rozgrywkę na bardzo wysokich standardach. Ponadto, w odróżnieniu od serwera globalnego, tutaj będziemy dbać o Twoje bezpieczeństwo.

Możecie liczyć na profesjonalizm z naszej strony. Zapraszamy do rejestracji! Nie zawiedziecie się!

Po co to pisali jak nawet sie nie trzymaja tych słów

837371446280124127260.png
Opublikowano

jak ich GA BlackDrab nie ma zielonego pojęcia o stawianiu serwera. Co chwile tylko na tym MPC pytania lecą, jak się czegoś nie potrafi to się za to nie bierze. Proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...