Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawid, to jest moje konto za tamto ja nie odpowiadam bo to nie moje. O co Ci człowieku w ogóle chodzi? Ty jesteś jakimś .... czy ki c***? Ja rozreklamowałem Ci serwer po czym wje**** mi jakiegoś wałka że ukradłem yangi, nie poświęciłbym tyle czasu na reklamowanie serwera i robienie forum żeby potem ukraść trochę yang. To co zrobiliście jest waszym zdaniem moje pozostanie. I do tego w zamian za to co dla was zrobiłem ZA NIC dostałem jeszcze bana na TeamSpeaka którego i tak już nie mam. Na was dopiero się można poznać. 3maj się powodzenia z serwerem.

Opublikowano
daj nam troszkę czasu

Jeszcze więcej? Ile potrzebujecie, by ogarnąć serwer? Miesiąc, dwa?

Podobno pracowaliście nad serwerem kilka miesięcy, a wy nadal potrzebujecie więcej czasu. Pierwszy start okazał się failem, drugi tak samo. Nie mów, że take są początki, są jakieś ataki itp. Profesjonalna administracja poradzi sobie z takimi problemami w kilkadziesiąt minut.

mamy topowych graczy z b****ry co przenieśli się do na

łał, 5-10 osób się przeniosło. Mówiłeś, że co najmniej 500 osób od was gra na Bal**rze.

Po co wam team, w którym jest ponad 20 osób?! Rozumiem, gdyby online sięgał 2-3 tysięcy, ale przy 300?

Opublikowano

Menddor byłem u nich w Teamie, może aż tyle tych osób na razie nie ma potrzeby trzymać ale jeśli im to wypali to na pewno im się tyle przyda:). Z Bal**** trochę więcej się przeniosło. Jak serwer się ustabilizuje i będzie działał cały czas to myślę że graczy będzie im przybywać. Ogólnie to fajnie wszystko jest zorganizowane reszta roboty należy do BlackDraba:). Co do mnie głupio wyszło mam nadzieję że kiedyś to się wyjaśni bo ja powiedziałem całą prawdę.

Opublikowano

Jeszcze więcej? Ile potrzebujecie, by ogarnąć serwer? Miesiąc, dwa?

Podobno pracowaliście nad serwerem kilka miesięcy, a wy nadal potrzebujecie więcej czasu. Pierwszy start okazał się failem, drugi tak samo. Nie mów, że take są początki, są jakieś ataki itp. Profesjonalna administracja poradzi sobie z takimi problemami w kilkadziesiąt minut.

łał, 5-10 osób się przeniosło. Mówiłeś, że co najmniej 500 osób od was gra na Bal**rze.

Po co wam team, w którym jest ponad 20 osób?! Rozumiem, gdyby online sięgał 2-3 tysięcy, ale przy 300?

masz racje , nie wiem ile potrzebujemy czasu cały czas działamy , team jeszcze będzie się poszerzał i być może to nie będzie nasz jedyny projekt , tak po ludzku fajnie jest przebywać wśród ciekawych ludzi , rozwijać się razem w grupie, to jedne z aspektów większej ilości ludzi w team-ie a nastepnym jest to że jak już się dogramy to serwer lepiej będzie funkcjonował od strony organizacyjnej:)

Aferia-mt2

Manager Project

Nikt nigdy dając Ci tak mało nie dał Ci tak wiele

Możecie nas znaleźć na :

NaszaKlasa NaszaKlasa2 Facebook YouTube Wrzuta Piosenka o Aferii By Pechol

GG 38704297 - do pomocy graczom i odpowiedzi na nurtujące was pytanie.

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

Dawid-Aferia życzę wam powodzenia, ale jednak nie do końca się z Tobą zgodzę w niektórych kwestiach mianowicie.

"Liczba graczy ciągle wzrasta" to nie jest prawda, w piątek było blisko 300 może nawet ponad nie wiem dokładnie osób teraz lekko ponad 200. Nie widzę wzrostu.

"Gra u nas 500 osób" to jest bujda. Mamy niedziele, a wtedy gra najwięcej osób, owszem nie wszyscy, ale 500 gracy nie macie, a max 300.

Co tu dużo mówić, może się mylę, ale moim zdaniem serwer nie ma przyszłości powód? Żaden hard z tyloma osobami na początku jej nie ma. Dlaczego?

1) Ludzie potrzebują KU, jak wiemy będą ich braki. Za mało osób je dropi, za dużo potrzebuje w szczególności wojowie i wp. Zresztą nie tylko chodzi o ku tylko ogólnie o handel. Będzie brakować ulepszaczy i innych itemów.

2) Na każdym serwerze z małymi ratami właśnie na początku grało najwięcej graczy. Nie zależnie jak ten serwer był dobry. Dlaczego? Wiele osób patrzy na topke. Za tydzień będą już lvl 70+. Wtedy wiele graczy, którzy wejdą na serwer i zobaczą jaki jest exp, a jakie lvl w rankingu po prostu go wyłączy. Oczywiście trafią się jednostki, które do was przybędą, ale to i tak mi się wydaje, że będzie mniejsza liczba niż tych co odejdzie.

Oczywiście mogę się mylić. Jednak na tą chwile jedyne rzeczy które możecie zaoferować to brak IS'a i nagrody po miesiącu, ale co z tego jeśli sama gra jest niestabilna i posiada za dużą ilość błędów.

Opublikowano

Proszę nie piszcie czegoś czego nie wiecie, konta są zapisane więc nie bójcie się o nic.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dokladnei naprawiaja server dla was zeby was nei kickalo... a wy tylko narzekacie kazdy w tym momencie nei moze pograc wiec nic nei tracicie ani miejsca w topce ani nic. A konta są cały czas zapisane w bazie danych na czas prac... na TS są wszystkie info Admin co chwile wchodzi i mowi jak prace sie posuwają Pozdro mozecie wpasc na TS i pograc z nami w csa ;p

5kf5ld.png[/img]
Opublikowano

Wrzuci ktos na jakis hosting pliki root i local oraz ikone do odpalenia + metin.bin? z góry dziekuje

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Na serverze sa przeprowadzane prace poprawkowe dobre dzialanie chaneli/ stalos servera / oraz poprawiany drop , prosimy o cierpliwosc.

tego sie dowiedzialem z rozmow na ts, wiec poczekajmy bo server kozacki a Gm sa naprawde bardzo dobrze nastawieni na wszelkie sugestie i uwagi graczy , przebywanie z nimi na ts to przejemnosc.

Opublikowano

Z całym szacunkiem za trud i wogole we włożenie w serwer sporo czasu itp ale cos mi tu nie gra , dlaczego tak przed startem pisaliscie , że serwer dopracowany na ostatni guzik i wogole wszystko bedzie profesjonalne , jezeli mineły bodajże 3 dni od wystartowania serwera i już przez 2 dni byly spore offy po kilka h? Wedlug mnie najwazniejsze co moze byc na privie to stabilnosc u was tego nie ma i przez to gra mało ludzi i np ja odeszlem.! Radzę wam wystartować z nowym projektem za jakieś 2 lub 3 miesiące ale naprawde z dopracowanym i wyreklamowanym , nawet bym pomogl wam reklamowac! . Bo pomysl i struktura serwera jest fajnie nie zaprzecze czuć trochę początki metina no ale te offy i woogole słabe zabezpieczenia na serwerze doprowadzają do tego , że serwer tak czy siak po miesiacu upadnie.Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak samo polecam zagrac na tym serwerze , miła Administracja , starają się jak najszybciej naprawiac błędy . Nie było tych błędów gdyby nie było ataków na serwer. Jak wiemy znajdą się "debile" którzy chcą jak najszybciej zj*bac serwer . Tak jak już napisałem polecam grac na sererze a błędy są cały czas naprawiane , a administracja o tym informuje .

banneramh.png

Serdecznie Zapraszam na powstający Server!

Opublikowano

spoko serwer, swierzy ale wbicie na topke niezbyt latwe z taka iloscia nolajfow, ogolne jeden z niewielu serwow na ktorych jest radosc po zrobieniu itema na +9 albo przeczytaniu ku JAK NAJBARDZIEJ POLECAM, CZEKAMY NA NOWYCH GRACZY

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co Ci pong? Ściągnij normalnie klienta a nie baw się w kamermody;). Bo tak czy siak prędzej czy później dostaniesz za to bana. Zapraszam na serwer;)

/up zdajesz sobie sprawę że to nowy serwer? Do tego to "hard" czyli 12 tysięcy dzieciaków się nie zarejestrowało:)

Opublikowano

zrobi ktos mi taki mini laucher rooty local i ikona do odpalenia serwera bede wdzieczny

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...