Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
evilclown nie zawsze życie jest kolorowe. Gdyby nie zależało im to dawno serwer byłby wyłączony i tyle by było słychu po Aferii ale tak nie jest. Siedzą i się starają wszystko naprawić, człowiek uczy się na błędach:).
  • Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

super serwer osob przybyw. administracja dodaje wiele ciekawych udogodnien aby graloo sie lepiej. serwer na dluzej nie z tych co za tydzien sie znudzi bo cale eq gotowe. a co najwazniejsze nie ma neosow ktorzy sa na kazdym sewie easy oraz medium. Polecam w 100%

Opublikowano

Działa Wam serwer, bo ja jak ja wybieram ch i się loguję to jest napisane, że nie mam płyty w napędzie i jest brak odpowiedzi!

Serwer OFF. Wystarczy sprawdzić, czy strona works.

Opublikowano

Dlaczego, przecież tam do 19 miała być przerwa. Kiepsko, że ciągle coś się pieprzy i gracze nie widzą o co chodzi.

są informacje w grze są na TS że wyłączamy serwer by wrzucić poprawki

od przyszłego tygodnia będzie tak że będą ustalone 2 terminy kiedy coś robimy na serwerze.

Aferia-mt2

Manager Project

Nikt nigdy dając Ci tak mało nie dał Ci tak wiele

Możecie nas znaleźć na :

NaszaKlasa NaszaKlasa2 Facebook YouTube Wrzuta Piosenka o Aferii By Pechol

GG 38704297 - do pomocy graczom i odpowiedzi na nurtujące was pytanie.

1. Szukamy kogoś znakomitego kto jest wstanie zrobić GamePlay (ma możliwość nagrania pierwszego w Polsce GP z specjalnie napisaną muzyką/piosenką dla serwera)

2. Przyjmujemy nadal osoby do naszego Teamu ( Inteligentne , Ambitne , Pracowite , Kreatywne )

Opublikowano

Dlaczego, przecież tam do 19 miała być przerwa. Kiepsko, że ciągle coś się pieprzy i gracze nie widzą o co chodzi.

Przerwa trwała równo godzinę więc wątpię, była ona zapowiedziana, nie było żadnych problemów przez ostatnie 2 dni z tego co zauważyłem.

Dodali nową mapkę handlową, która bardzo mi się podoba polecam =)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@Torak , zainstalowałeś Klienta tam gdzie nie masz płyty np.: Dysk D . Zainstaluj na Dysku C a jesli się nie da to na "E" lub "D" jeśli masz .

banneramh.png

Serdecznie Zapraszam na powstający Server!

Opublikowano

Wczoraj był event ZuO, który mi się bardzo podobał, dzisiaj event OX zapraszam serdecznie.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie polecam gm sprzedaje yang na allegro, serwer ma jakis uptime 60%, wszystko zrobione tak ze byle jaki atak wylacza serwer, a ich priorytetem jest wasza kasa nie wy!

@edit

Aha i zpomnialem dodac ze gm sam sobie komentarze dodaje w tym temacie ze serwer jest the best itd, ale to wszystko lipa!

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Nie polecam gm sprzedaje yang na allegro, serwer ma jakis uptime 60%, wszystko zrobione tak ze byle jaki atak wylacza serwer, a ich priorytetem jest wasza kasa nie wy!

@edit

Aha i zpomnialem dodac ze gm sam sobie komentarze dodaje w tym temacie ze serwer jest the best itd, ale to wszystko lipa!

aha, serwer miał problemy przez pierwsze 2 dni po otwarciu, teraz nie ma już żadnych restartów ani nic w tym stylu, nikt z naszego teamu nie sprzedaje żadnych yangów czy też przedmiotów, zresztą tylko ja mam możliwość tworzenia ich.

Tutaj podaje tzw launcher, proszę pamiętać że nie widać na nim naszych nowych map czy też przedmiotów (waga niecałe 10 mb) :

//brak skanu!

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny . Polecam w 100% . Ceny Ku nie przekraczają 1kk . Wszystko jest tanie , 0 bugów po prostu ŚWIETNY SERWER . Wbijajcie gra 220 osób niech gra 2k + ^ ^

Opublikowano

Co do serwera MIODZIO !! Żadnych bugów, świetna atmosfera, bardzo miła administracja. Eventy, GM cały czas prawie ONLINE.

GRAĆ NIE UMIERAĆ !! POLECAM GORĄCA I ZAPRASZAM DO GRY !!

Opublikowano

No idzcie grac za przeklentwo w stylu **** ( nawet nie napisałem przekleństwa tylko gwiazdki ) dostajesz bana. Pro serwer:) Milej gry, nie polecam z całego serca:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...