Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze by było dać jakiś zapasowy DL, bo ten główny ma ciągle przekroczone limity połączeń po 15...

Definitywnie spokojny wariat z tarczą.

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydatny ten laucher, teraz moge sobie pograć na luzie bez potrzeby włączania pirata(w pewnym sęsie).

Opublikowano

Jedno mnie dziwi ;D dlaczego inni mają prześwitujące te liście w mc a ja takie zwykłe :(

Ustaw se fancy... xD.

W grafice zmieniasz, i masz przeźroczyste, i jakies tam inne bajery. :>

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Dlaczego tak się dzieje? Uruchamiam jako admin i tak samo.

2wn31ia.jpg

Dobra to już nie ważne.

A wiecie jak wgrać do tego lauchera Geoninga OptFine? Bo jak go wgram to po włączeniu gry czarny obraz i tyle.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@ nie doubleuj tylko zrób edit'a -,-

black screen wyskakuje tylko po niezgodnościach z modloader'em, tj. jeśli mod loader jest źle wgrany etc. to się black screen robi dopiero,

moda się nie wgrywa do launchera, tylko do clienta,

jak wgrać optifine'a ?

proste, otwierasz plik minecraft.jar (ten z AppData/.minecraft/bin) i wrzucasz do niego pliki optifine'a, nie usuwasz folderu META-INF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, jakoś mi się coś nie udaje . Czy mógłby mi ktoś pomóc z tym i napisać bardziej szczegółowo naprzykład w wiadomości ?

Otóż jestem bardzo zielony i mało rozumiem .

Z góry dziękuje :-)

Opublikowano

Wiecie dlaczego nie mogę dodać do tego launchera ramu?

javaw -XmX3077 -XmS1533 -jar "C:\Users\Gargamel\AppData\Roaming\minecraft.jar"

Jak odpalam to jest "Error unable to access jarfile

C:\Users\Gargamel\AppData\Roaming\minecraft

Edit: Jbc mam 6gb ramu i w XmS nie wiedziałem dokładnie ile wpisać to mnie dałem^^

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Launcher jest spoko, ładnie wygląda, można używać tam no-premium.... ZARAZ CO?!?! Nie popieramy piractwa.... -,- to jest piękne, dostałem warna raz za zapytanie się o cracka do CoD BO a Global Admin tworzy pirackiego launchera i jakoś nie widzę usuniętego tematu

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Nie rozumiem co on takiego daje :) Jakieś tam liczby pokazywałeś i tyle Proszę o Wyjaśnienie :P

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Ile by kosztowało zrobienie tego specjalnie dla mnie :D

Tzn aby informacje nie były pobierane z Minecraft.net a z innej strony no i logo inne? prosze o kontakt PW

Znawca
Opublikowano

mam taki problem ze jak zrobie tak jak na filmie i juz włączam tego run.bat to musi pokazuje to czarne okienko na jakies 0,5s i znika.

To jest napisane w tym okienku: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img843/4507/problemrkd.png

PS. sory że nie nie bardzo wyraźnie widać ale ciezko zrobic ss jak cos widac przez 0,5s

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dajcie link do pobrania .....

" Nikomu nie ufam, kocham tylko tych co na to zasłyżyli "

Opublikowano

@up

masz link do pobrania na 1 stronie.

pozatym jak już może przeczytałeś Protecto czy inny Mod/Adm zabronił dodawania linku. Ja tam kolejnych procentów nie chcę łapać :mellow:

Opublikowano

Ile by kosztowało zrobienie tego specjalnie dla mnie :D

Tzn aby informacje nie były pobierane z Minecraft.net a z innej strony no i logo inne? prosze o kontakt PW

Odezwij się do mnie. Pomogę Ci z tym...

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...