Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o micro-tuta jak to wgrać ;f Nie ma w readme jak to wgrać ;/ Więc proszę o pomoc!

@EDIT

Jak to już mam to wypakowuję to, odpalam i to się szybko otwiera wywala jakieś 5-6linijek jakiegoś textu i się nagle szybciutko wyłącza nawet nie mogę przeanalizować błędu ;f

Take it easy my friend

Opublikowano

Error occurred during initialization of UM

Cloud not reserve enough space for object heap

Error: Cloud not create the Java Virtual Machine.

Error: A fatal Exception has occurred. Program will exit.

Coś takiego mi wyskakuje po wpisaniu w wiersz polecenia...

Opublikowano

O BOŻE !

Ludzie! to mnie rozwaliło:

Proszę o micro-tuta jak to wgrać ;f Nie ma w readme jak to wgrać ;/ Więc proszę o pomoc!

@EDIT

Jak to już mam to wypakowuję to, odpalam i to się szybko otwiera wywala jakieś 5-6linijek jakiegoś textu i się nagle szybciutko wyłącza nawet nie mogę przeanalizować błędu ;f

w takim razie jak obsługujecie komputer !?

ogarnijcie się. żeby grać również potrzeba mieć głowę. jak ty kurwa człowieku gry instalujesz !?

MASZ TU KURWA Z WYJAŚNIENIEM:

1.wypakowujesz paczkę.

2.przenosisz na pulpit.

3.uruchamiasz plikiem START.BAT

link do pobrania:

http://mm.pl/~er/Pliki/Minecraft.rar

skan:

virustotal padł...

Opublikowano

gratuluję! naprawdę dobra robota i wykonanie filmiku

03082059994152820902.jpg

Pomogłem? Jeśli tak daj plusika! Proszę o zdjęcie kilku%!

Opublikowano

@2x UP

jeśli masz 32 bitowy system to pobierasz 32-bitową jave. jeśli 64-bit to tak samo z javą. spróbuj zainstalować JRE7, jeśli dalej nie pójdzie wskaż pełną ścieżkę, tj:

C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\javaw.exe

na samym początku, potem dalszy kod o RAM etc.

Opublikowano

Prosze o pomoc , gry odpalam launchera przez ten plik.bat do ktorego przypisalem 2gb ramu konsola pokazuje sie na nie całą sekunde i znika :/

1340732870-U597221.png
Opublikowano

Może ktoś to wrzucić na cos innego niż ten chory hosting? 3 razy czekałem 10 minut i nic się nie pobiera tylko odliczaie zaczyna się od nowa. -.-

@EDIT: W innej przeglądarce zadziałało...

Opublikowano

Można dzięki temu programowi zmienić skina z podstawowego na swojego? (ale tak żeby ktoś widział)

Opublikowano

Można dzięki temu programowi zmienić skina z podstawowego na swojego? (ale tak żeby ktoś widział)

Tylko na mineshafter możesz zmienić skina który jest widocznie dla osób korzystających z mineshaftera :).

Opublikowano

Wie ktoś czemu kiedy ściagam launcher co chwila mam informacje że sciągałem plik i musze odczekać 10 min chociaż tak nie było. Przez to wogóle nie moge ściągnać launchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...