Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

400 000 użytkowników na forum!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tam 400k ;x, a gdy 2 osoby wyślą w tej samej sekundzie? xD

IUUU wybiło!.

10855605869172813002.png

Stary nie wiem jak zobiłeś tego screena ale jeszcze nie ma 400000 użytkowników... Jakąś podróbę walnąłeś i do tego jesteś Moderatorem. <facepalm>

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic jak nikt nie trafi w 400 k to wygra ten co najbliżej ? .. Bo w 90 % ostatnie 100-150 kont to będą multi ;p

60 % tego co jest to sa multikonta. Wiekszosc userow zrobilo przynajmniej 3-4 multikonta, ktos 0, ktos 10 xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@up statystyki prowadzisz? .. Przesadziłeś trochę :) . Ja bym powiedział koło 30-35 procent, jedni przychodzą drudzy odchodzą, trochę ludzi ma przerwy długie w byciu na forum .Średni online wieczorem to 6-7 k ludzi więc myślę, że aż tak źle nie jest

Ps. Pytanie poprzednie nadal aktualne

notoacta250.png

Opublikowano

@topic jak nikt nie trafi w 400 k to wygra ten co najbliżej ? .. Bo w 90 % ostatnie 100-150 kont to będą multi ;p

Ostatnim razem było że nikt nie wygrał bo nie trafił na 333k więc raczej jedynie ten co złapie równe 400k.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Niestety tak ale tak gdzieś od pewnie z 50 do końca staną multikonta bo każdy chce być przygotowany :)

I Trochę to może potrwać. Obym zdążył

Opublikowano

@Jutro od 12.15 do 15.35 mam systemy operacyjne i sieci komputerowe :D czuje, że będzie 1 za aktywność na lekcji haha <joke> ale sprawdzać będę :P

Fail będzie jak w trakcie jechania autobusem wybije 400k:P

notoacta250.png

Opublikowano

Niestety tak ale tak gdzieś od pewnie z 50 do końca staną multikonta bo każdy chce być przygotowany :)

I Trochę to może potrwać. Obym zdążył

Nie wpadłeś na to że w czasie wpisywania danych do rejestracji mogłaby wybić ta 400 000 rejestracja i tylko by na tym tracili, skoro to takie przeżycie ?

Ja nie wiem czym Wy się jaracie, wiadomo fajnie wygrać ale kurde liczcie na szczęście a nie obliczacie kiedy wybije...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie wpadłeś na to że w czasie wpisywania danych do rejestracji mogłaby wybić ta 400 000 rejestracja i tylko by na tym tracili, skoro to takie przeżycie ?

Ja nie wiem czym Wy się jaracie, wiadomo fajnie wygrać ale kurde liczcie na szczęście a nie obliczacie kiedy wybije...

Jak Ci się coś nie podoba to wyjdź z forum.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Z Google Chrome nawet teraz może być 400000 ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

O ludzie, ja do domu jechałem jak tylko mogłem a tu od nocy 200 użytkoników wbiło?? Pewnie we wtorek wbije

Eh no trza patrzyć

@Bebson,

Ja multikont nie robię więc nie będę się bawił w wpisywanie danych tylko obserwował o 19;00 co jakieś 5 sekund widziałem że użytkownik dochodzi

Opublikowano

Nie spamcie tutaj, bo pobudziliście całe forum już i tylko F5 i zjeżdżają w dół scrollem ;/

Dzisiaj wbije na 100% :>

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Wohoooo ! :D Czekam , myślałem , że już wybiła. Jak dojechałem autobusem , to wyskoczyłem jako pierwszy , i leciałem do domu ,a tu jeszcze wohoho do 400k -. -

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Wohoooo ! :D Czekam , myślałem , że już wybiła. Jak dojechałem autobusem , to wyskoczyłem jako pierwszy , i leciałem do domu ,a tu jeszcze wohoho do 400k -. -

Wiesz że mpc nie ucieknie? -.-

652601399840421198520.png

Opublikowano

Czekamy, jeszcze ok. 420 użytkowników, myślę że ok. 1 w nocy będzie.

Jak będziecie sprawdzać czy ktoś nie oszukuje np. w google chrome? Możecie zrobić, że screeny tylko w przeglądarkach, w których nie da się edytować źródła.

mpcubfluo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...