Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze : norton

Staż gry : 2

Przeczytałeś regulamin : TAK

Zareklamujesz nasz serwer?: tak

Polecający: olek2005

napisałem za kolege bo nie ma mpc forum

Opublikowano

Dodani witam w grze

Glinczer odpowiem tutaj bo znowu jakiś nadgorliwy mod da mi warna za spam. Wiesz kto pierwszy ten lepszy :P . Pozdrowienia dla Administracji MpcForum

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Nick w grze: CzempioN

Ile masz lat?: 15, (już niedługo 16)

Staż gry: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Dawno nie grałem na serwie multi

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Zgadzam się

Zareklamujesz nasz serwer?: 1 osoba już wie ;D

Opublikowano

Serio ja się nie spotkałem z podobnym serwerem gdzie by była tak ogarnięta administracja wspaniała architektura nie mówię tego jako s-mod tylko jako gracz który gra na nim już z 3 mies.A poza tym to nie jest kolejny serwer które padnie po 2-3 mies ponieważ mamy poważnego inwestora więc zapraszam serdecznie wszystkich graczy którzy szukają naprawdę ogarniętego serwera jakim jest Extremecraft

Opublikowano

Nick w grze: Smolarek

Ile masz lat?:14

Staż gry: w styczniu 2 lata.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:Tak

Zareklamujesz nasz serwer: Znam wiele osób którzy grają w Minecrafta powiem im i być może wejdą ;) .

Opublikowano

Nick w grze: XFix

Ile masz lat?: 15

Staż gry: 6 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce miło spędzić czas, poznać nowych ludzi, pograć w miłej atmosferze.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Yes sir :D

Zareklamujesz nasz serwer?: Owszem ! Jeśli tylko będę mógł.

Opublikowano

Nick w grze: Zdygany

Ile masz lat?: 13

Staż gry: ok. 7 - 8 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ lubię poznawac nowych ludzi . Serwer cieszy sie dobra opinią . Szukałem takiego serwera jak ten .

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Owszem

Zareklamujesz nasz serwer? Znam paru znajomych którzy napiszą wkrótce swoję podanie oraz jeśli serwer mi się spodoba postaram się nakrecic krótki let's play z tego serwera .

Opublikowano

Nick w grze: Paracool

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 7 miesiecy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):chcialbym poznawac nowych ludzi, szukalem servera takiego jak ten, server jest popularny i cieszy sie dobra opinia innych graczy i chce spedzic milo wolny czas

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: tak zgadzam sie

Zareklamujesz nasz serwer? szukalem takiego servera dlamnie i dal moich przyjaciul wkrutce powiadomie ich o tym serwerze a jesili mi sie bardzo spodoba powiem o nim wszystkim ktorych znam i ktozy graja w MC! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...