Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pionkiem AceBoya ?,ty Pax nie znasz kogoś takiego jak kolega,a to że serwery postawione na plikach Vsro to mój pomysł,nie ma to na celu powstrzymywać rozwój takich serwerów jak Diabolinio ale również nie chcę ogromnego spamu z serwerami Hamachi.

Pax wiesz dlaczego nikt nie robi takiego emulatora?,gdyż nie ma to sensu z każdym wprowadzonym patchem w kodzie obniża się stabilność serwera co powoduje częste Crashe,winna jest taka że emulator został napisany w Visual Basic a nie w C#.

SSE Umiera? to ono nie umarło ?

Korzystając z okazji że mam trochę wolnego czasu odpisze ci.

Jest różnica pomiędzy kolegą a osobą która włazi ci w tyłek, ty jesteś właśnie kimś takim dla aceboya , jesteś jego "przydupasem" a twój cel to bycie "kimś ważnym" na tym forum. Moja wiedza z zakresu programowania prawie dorównuje nauczycielom na studiach więc rozmowa z tobą na ten temat była by jak rozmowa z głuchym od urodzenia na temat muzyki.

Kiedy wyjmiesz głowę z tyłka aceboya może zacznę cie szanować, na razie nawet nie masz własnych poglądów a tylko copy paste ludzi których stawiasz sobie za autorytet bez myślenia o tym co oni pierdolą. Dla ciebie wartością jest pozycja aceboya a celem jest kumplowanie się z nim, nie ważne kim jest ,ważne że dla ciebie jest kimś (moderatorem i ma wielu kumpli moderatorów i nawet zna adminów o jezu ale super!.... to są twoje wartości) , chcesz należeć do jego grupy żeby ludzie cie szanowali i lubili, jakież to żałosne.

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah,niestety PAX ty masz swój świat,prawda jest taka że mam to szeroko w tyłku że Ace zna modów innych czy adminów,taka prawda,niestety przydupasem to jesteś ty.

Taka prawda że chciałbym aby ludzie mnie szanowali i lubili,kto by nie chciał?,skoro twój zakres programowania dorównuje nauczycielom na studiach to czemu nie napiszesz własnego emulatora tylko użyjesz kodu DSREMU?nie będę wnikał.

Nie będę dalej komentować.

random.jpg

Opublikowano

On jest taki zajebisty, że odrzucił oferty korporacji by tworzyć to Emu... Kurna czemu w każdym temacie to samo ? Shadow, Pax (tylko tutaj, to spoko), rofdzio (niestety) i zwolennicy stron to jest chore po prostu.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

server laguje, crashe i DC . W dodatku , gdy napisalem do selenixa na hamaku aby doladowal mi silki to napisał mi, ze edytowal posta i juz niema darmowych silkow. Na serverze niema sensu sie zatrzymywac na dłuższą chwile bo niema po co... W dodatku skoro GM robi ludzi w jajo i na zbugowanym serverze chce zrobic porządną kase to pozdrawiam. Ogólnie to niepolecam za jakość servera i podejście GM'a do userów...

Opublikowano

Hah,niestety PAX ty masz swój świat,prawda jest taka że mam to szeroko w tyłku że Ace zna modów innych czy adminów,taka prawda,niestety przydupasem to jesteś ty.

Taka prawda że chciałbym aby ludzie mnie szanowali i lubili,kto by nie chciał?,skoro twój zakres programowania dorównuje nauczycielom na studiach to czemu nie napiszesz własnego emulatora tylko użyjesz kodu DSREMU?nie będę wnikał.

Nie będę dalej komentować.

Jak ch.j ze to jest PaX Ta stara cipeczka :_) On mnie pewnie jeszcze kocha ale nie pamięta jak Dorabiałem na jego Dupie '****Dobre czasy PAX Kocham cie <lol2> Obrabiasz jeszcze Pałki Za Kase czy za Free A masz juz Swojego Alfonsa

cooltext570762601.png
Opublikowano

Nie ma sensu tu grac (GM odpisze wam tylko jesli robicie DONATE / w innym wypadku ma na was wyjebane ) resetuje server po 20x na dzien !! Dal swojemu koledze na start 500k silk + bowa EGY +14 ze statami !! a wy/ my musimy placic ! do tego kazdego traktuje inaczej ( jeden dostanie bana za wyzywanie a 2gi juz nie ) wiec ODRADZAM!

BTW dodam ze GM mial Suportow (Surmik_ i CyCu ) ktorzy pomagali mu to ogarnac a on ich po czasie WYJEBAL ! i usunol all konta z gry ! PELEN NIE OGAR PANOWIE

Opublikowano

Co mi wiadomo to nie ma właśnie Resetów i nie da sie doprosić o nie a ze nie raz jest reset to po eVancie Jak jest Spawn UQ I nie pierdol mi tu głupot tak inaczej Obrabiasz Pałki tak Jak PAX

cooltext570762601.png
Opublikowano

" nie pierdol mi tu głupot tak inaczej Obrabiasz Pałki tak Jak PAX "

glodnemu chleb na mysli ;]

ja tylko prawde napisalem gralem tam i wiem jak jest , do tego z DONATE to 1 zaplaci 15zl a 2gi 35 za taka sama bron ...

TEN SERVER TO JEDEN WIELKI LAG I FAIL !

Opublikowano

MOja Mama Tez Miała Laga Gdy Mnie Rodziła I FAila <hahaha :P >

glodnemu chleb na mysli ;]

NOm Jestem w chuj Głodny I tez Obrabiam Pałki haha ' tak jak Ty

cooltext570762601.png
Opublikowano

szkoda czasu na granie tam gm to totalny kretyn pomijając to ze go nigdy nie ma kiedy jest potrzebny, a jak juz jest to zwraca uwage na tych co kupią DONATE, a na reszte ma po prostu wyjebane i olewa...

Opublikowano

haha aż smiać się chce ; ) ja do gry nikogo nie zmuszam : ) żal w ogóle czytać te syfy : ) jest 3 gm i tak bedzie : ) a nie po kilku i każdy robi co chce spawni i rozdaje itemki :) no sry : ) nie podoba sie to rob sam serwer i jedz z tym koksem : )

Opublikowano

koles zrobil server Bo zbiera na nowego PCta . Jak uzbiera server padnie noo i niektorzy koledzy z MPC forum psiali ze Selenix to zlodziej okradal na EliteSro :]

Opublikowano

@UP

Jak klon? Mam więcej własnego zdania niż ty. Dlaczego niema więcej emulatorów? Hmm po co ktoś miałby robić emulator . Nikomu się nie chce za dużo roboty. Było kilka emulatorów. W rzeczywistości mi nie idzie? Znasz mnie? Widziałeś mnie chociaż raz? Tańczę jak zagrają człowieku opanuj się to nie ja przyszedłem na obce forum wyśmiać typa z którym kiedyś pracowałem bo zakłada własny server. To nie ja upieram się ze nie postawiłem emu a wprowadziłem tylko kilka poprawek to czyjegoś emu. Tak więc nie upieraj się że jestem Marionetką . Że niemam własnego zdania . Bo je mam wiem jak było. Tak więc teraz jak już wypowiedziałeś się o każdym możesz wrócić do szarej rzeczywistości wrócić do pisania upadającego SSE.

Żegnam

@UP

Idz zajmuj się swoim serwerem :) a nie pierdolisz coś co ciebie nie dotyczy :)

Konto oddane !!

Opublikowano

Zapraszam zapraszam 1m silkow na start i evenciki jutro o bronie egy ;P

EDIT:

Media pk bedzie nowe nie długo ;) link podam tu w temacie głównym oraz na stronie rejestracji ;)

Dodaje ze kanaly hamachi to od DIABOLINO_POL1 do DIABOLINO_POL25

Opublikowano

Witam, za starego wyjadacza na Diabolino coś się dostanie? hehehe ścigam paczke i zaraz właczam gre ale strona mi nie zdiala... siedze na DIABOLINO_POL7 widzialem 17/19/21 nie pusta
:D

Zaznacze, dla autora Tematu, że
- sie nie otwiera w żadnej przegladarce. Ale za to na googlach przez przypadek znalazlem

link rejestracji: 5.37.32.202:98/reg.php

link indexu: 5.37.32.202:98/index.html
Nukereq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...