Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to come on, dawaj chcesz sprawdzić moją wiedzę na temat media.pk2.

Proszę bardzo, wasze dodanie itemów 10d i 11d do sklepu plik refshopgoods. Także odbywa się tutaj edycja item malla.

Coś jeszcze? Czekam z przyjemnością :).

Sam stiifii Ci potwierdzi, że on praktycznie nic z tym media nie zrobił poza editem obrazków tak samo JuraS.

Ale widzę, że to do Ciebie trudno dociera. NIe wierzysz, to nie wierz. Mnie to szczerze guzik obchodzi jakie masz zdanie na ten temat.

Chciałbym zobaczyć robotę Dignitiego przy waszych clientach.

Co do gróźb, ty też wyzywasz nas od pewnych osób. Też możemy "pozwać" do sądu.

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz na myśli ten przepiękny launcher ? gratuluję , to musiał być nie lada wyczyn że tyle tygodni ci to zajęło. I usunąłeś książeczki skili, ale z ciebie man. Raczej powinienem pogratulować stiffiemu bo to on to wszystko robi a ty przywłaszczasz jego pracę , prawda boli co nie ? zwłaszcza jak wszyscy ją widzą na forum. Twoje przydupaski nie mają dla mnie znaczenia , a miuosh to nawet o kryminał się ociera, mam nadzieje że orientujesz się miuoshku co to sa groźby karalne.

Miuoshku, jak pięknie mnie nazwałeś. Pewnie, że się orientuje Paxiu... Widzę, że próbujesz mnie nastraszyć kryminałem, wow? Ależ oczywiście, że takie sprawy załatwia się przez sąd, a jakby inaczej? Idę się spakować...

To jak już mnie wypuszczą, to odwiedzę SSE, może wówczas już będzie naprawiony autopot. Bye, bye.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

No to come on, dawaj chcesz sprawdzić moją wiedzę na temat media.pk2.

Proszę bardzo, wasze dodanie itemów 10d i 11d do sklepu plik refshopgoods. Także odbywa się tutaj edycja item malla.

Coś jeszcze? Czekam z przyjemnością :).

Sam stiifii Ci potwierdzi, że on praktycznie nic z tym media nie zrobił poza editem obrazków tak samo JuraS.

Ale widzę, że to do Ciebie trudno dociera. NIe wierzysz, to nie wierz. Mnie to szczerze guzik obchodzi jakie masz zdanie na ten temat.

Chciałbym zobaczyć robotę Dignitiego przy waszych clientach.

Co do gróźb, ty też wyzywasz nas od pewnych osób. Też możemy "pozwać" do sądu.

dignitiego to w to nie mieszaj.

Nie mam czasu na pierdoły, uwierz mi że jeszcze od wyzywania się od idiotów nikt w sądzie nie wylądował. Gdybym był psychiczny(są tacy ludzie uwierz mi) mógłbym zgłosić miuosha i narobić mu nieprzyjemności bez pozywania go(żyjemy w chorym kraju).

Miuoshku, jak pięknie mnie nazwałeś. Pewnie, że się orientuje Paxiu... Widzę, że próbujesz mnie nastraszyć kryminałem, wow? Ależ oczywiście, że takie sprawy załatwia się przez sąd, a jakby inaczej? Idę się spakować...

To jak już mnie wypuszczą, to odwiedzę SSE, może wówczas już będzie naprawiony autopot. Bye, bye.

apropo twojej sygnatury:

"U nas pomysł to kłopoty, życie w dupę daje kopy" - tobie chyba dawało w głowę...

Kozaczku życzę ci żebyś kiedyś spotkał się z kimś kto ci zrobi takie kuku(mnie to spotkalo). Ja cię nie straszę tylko uświadamiam przyszłościowo żebyś nie przesadzał.

Przyszedłem tutaj żeby ponabijać się z dzisiejszej jakości moderacji na tym forum i pokazać pewne bezmózgowie panujące tutaj a wy mi wyjeżdżacie ze świętem zmarłych i smiercią , powiem szczerze kiedy miuosh zaczął grozić mi smiercią a na moim forum zaczął się dżichad twoich kolegów Aceboy to myślałem że padne ze śmiechu.

Opublikowano

Kozaczku życzę ci żebyś kiedyś spotkał się z kimś kto ci zrobi takie kuku(mnie to spotkalo). Ja cię nie straszę tylko uświadamiam przyszłościowo żebyś nie przesadzał.

Przyszedłem tutaj żeby ponabijać się z dzisiejszej jakości moderacji na tym forum i pokazać pewne bezmózgowie panujące tutaj a wy mi wyjeżdżacie ze świętem zmarłych i smiercią , powiem szczerze kiedy miuosh zaczął grozić mi smiercią a na moim forum zaczął się dżichad twoich kolegów Aceboy to myślałem że padne ze śmiechu.

Widzę, że okazałeś swoje dobre serce dla mnie, nigdy Ci tego nie zapomnę. Święto zmarłych było wczoraj, to fakt. Śmierć jest nierozłączną częścią życia, to fakt. Ale czy ja pisałem dosłownie o śmierci?- Nie. Tylko o pogrzebaniu, np. Tobie w majtkach w celach rozrywkowych i zapaleniu znicza w akcie żałoby, gdyż poszukiwania zakończyły się fiaskiem. Żegnam.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

@ShadowMoon

lfsro ma serwer za 600zl ktory kosztuje naprawde 450 hah xdd

Server kosztuje 614.99 PLN tyle dokładnie. A tak wgl? Co wy macie do tego ile płacimy za server?

@Kopyteczko

Widać twą zazdrość poprostu nią ociekasz. Tak więc Ci powiem. Wszystkie server są wrzucane do tematu z serverami hamachi takie rozporządzenie wydał Smalt kilka dni temu więc to nie jest wymysł AceBoy'a w obawie przed konkurencją..

To się nazywa manipulowanie ludźmi i wykorzystywanie , coś w czym zawsze byłeś dobry. Niestety tylko ludzie bez własnego zdania i ze słabą samooceną
- Myślisz że niemam własnego zdania i mam słabą samoocene? Nie poprostu nie jestem taki jak Wasz team który sprzedawał nie swoje emu wciskając każdemu że zrobił je sam.
Btw. SSE umiera(jak już zapewne zauważyłeś ) i niedługo przestanie istnieć przez pliki vsro więc życze powodzenia w ewentualnych próbach zniszczenia czegoś czego już nie będzie
- Zacznijmy od tego że SSE umiera już od dłuższego czasu

TIOiE.jpg

Opublikowano

@ShadowMoon

lfsro ma serwer za 600zl ktory kosztuje naprawde 450 hah xdd

Server kosztuje 614.99 PLN tyle dokładnie. A tak wgl? Co wy macie do tego ile płacimy za server?

@Kopyteczko

Widać twą zazdrość poprostu nią ociekasz. Tak więc Ci powiem. Wszystkie server są wrzucane do tematu z serverami hamachi takie rozporządzenie wydał Smalt kilka dni temu więc to nie jest wymysł AceBoya przed konkurencją..

- Myślisz że niemam własnego zdania i mam słabą samoocene? Nie poprostu nie jestem taki jak Wasz team który sprzedawał nie swoje emu wciskając każdemu że zrobił je sam.

Nie ociekam zazdrością poprostu nie trawię pana ace bo manipuluje ludźmi , nie było by w tym nic strasznego gdyby sam coś robił i nie oczerniał tych na których plecach się wybił. Panie Aceboy do dodania degree do sklepu potrzeba 4 plików nie jednego. Mogę podać listę użytkowników będących pionkami pana Aceboya ,między innymi smalta.

Skoro uważasz ze nie zrobiłem własnego emulatora to dlaczego twój bohater Aceboy miał mój source jakieś póltora roku temu i nie był w stanie nic z tym zrobić?, miał mój source + source wszystkich emulatorów a nie potrafił nawet zrobić logowania do gry.

Opublikowano

@UP

Przepraszam. Co ma do nie twojego emulatora Ace? Czy aż tak próbujesz mu dogryźć w każdym pośćie próbując oczernić jego imię tym co było kilka lat temu? I tutaj próbujesz się wywyższyć ? Że ty potrafiłeś a kto inny nie? Jest wielu ludzi którzy są ponad tobą więc nie myśl że jesteś Bogiem bo nim nie jesteś

Emulator nigdy nie był i nie będzie twój . Twoje pomysły na Retro Silkroad. Prosze nie rozbawiaj mnie . Pomieszane tereny i bardzo kijowe i rozmieszczenie. Jesteś chory człowieku. Większego przykładu samouwielbienia nigdy nie widziałem . Comander Pax... Padłem. Sprzedawanie projektu? Zobaczymy co zrobisz jak SSE upadnie kto będzie miał mniejszą samoocene. Opchniesz jakiemuś turkowi SSE za 50zł i będziesz się jescze cieszył. Na tak niski poziom zejdziesz po tylu latach roboty

PS. Czy aceboy musi mieć pionków? Czy ty nigdy niemiałeś ziomka? Czy niewiesz co to kolega?

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Przepraszam. Co ma do nie twojego emulatora Ace? Czy aż tak próbujesz mu dogryźć w każdym pośćie próbując oczernić jego imię tym co było kilka lat temu? I tutaj próbujesz się wywyższyć ? Że ty potrafiłeś a kto inny nie? Jest wielu ludzi którzy są ponad tobą więc nie myśl że jesteś Bogiem bo nim nie jesteś

Emulator nigdy nie był i nie będzie twój . Twoje pomysły na Retro Silkroad. Prosze nie rozbawiaj mnie . Pomieszane tereny i bardzo kijowe i rozmieszczenie. Jesteś chory człowieku. Większego przykładu samouwielbienia nigdy nie widziałem . Comander Pax... Padłem. Sprzedawanie projektu? Zobaczymy co zrobisz jak SSE upadnie kto będzie miał mniejszą samoocene. Opchniesz jakiemuś turkowi SSE za 50zł i będziesz się jescze cieszył. Na tak niski poziom zejdziesz po tylu latach roboty

PS. Czy aceboy musi mieć pionków? Czy ty nigdy niemiałeś ziomka? Czy niewiesz co to kolega?

Nie próbuję się wywyższyć za to ty próbujesz uciszyć swoje kompleksy jeżdżąc po mnie i opierasz sie o Aceboya bo mówi ci to co chcesz usłyszeć i czujesz się przy nim ważny. Myslisz że przejmę się twoimi słowami , chcesz udowodnić mi że jestem zerem a całą swoją prace ukradłem,pragniesz poczuć wyższość nad kimś i to jest chore.

Nie twierdzę że fizycznie jestem lepszy od ciebie ale mentalnie jesteś kaleką tak samo jak Aceboy który pragnie władzy, nie ma w tym wyższych celów , nie dąży do stworzenia

czegoś, dla niego celem jest manipulacja i władza nad innymi.

"Zobaczymy co zrobisz jak SSE upadnie kto będzie miał mniejszą samoocene" - moja samoocena się nie zmieni bo tu nie chodzi o pieniądze (projekt opiera się na dotacjach)

a chodzi o stworzenie czegoś nowego i fajnego i taki od początku był cel , pieniądze zawsze były tylko środkiem potrzebnym do osiągnięcia celu.

Opublikowano

@UP

Próbujesz. Skąd wiesz jakie moge mieć kompleksy nieznając mnie? Opieram się o Aceboya? Z AceBoyem gadałem raz czy dwa w sprawie współpracy i tyle. Przy nim nie czuje sie ważny . Nie rozmawiam z kimś tylko dla zysku. Dla mnie jesteś zerem . Ukradłeś coś i próbowałeś wcisnąć każdemu baje że jest twoje. Nie pragne nad nikim poczuć wyższości napewno nie na forum.

Czemu uważasz że mentalnie jestem kaleką? Nieznasz mnie to że przeczytałeś moich kilka postów nieznaczy że mnie znasz Pamiętaj.

Chodzi o pieniądze dotacją omijasz tylko prawo. Czegoś fajnego i nowego? Od początku twoim celem była maszynka do pieniędzy coś czego jescze niema coś co się dobrze sprzeda

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Próbujesz. Skąd wiesz jakie moge mieć kompleksy nieznając mnie? Opieram się o Aceboya? Z AceBoyem gadałem raz czy dwa w sprawie współpracy i tyle. Przy nim nie czuje sie ważny . Nie rozmawiam z kimś tylko dla zysku. Dla mnie jesteś zerem . Ukradłeś coś i próbowałeś wcisnąć każdemu baje że jest twoje. Nie pragne nad nikim poczuć wyższości napewno nie na forum.

Czemu uważasz że mentalnie jestem kaleką? Nieznasz mnie to że przeczytałeś moich kilka postów nieznaczy że mnie znasz Pamiętaj.

Chodzi o pieniądze dotacją omijasz tylko prawo. Czegoś fajnego i nowego? Od początku twoim celem była maszynka do pieniędzy coś czego jescze niema coś co się dobrze sprzeda

Nie dbam o to kim dla ciebie jestem , dbam tylko o zdanie osób które mają swoje zdanie , ty jesteś jak klon których pełno jest w internecie.

Zaprzeczaniem nie rozwiążesz swoich problemów. Twoje posty mówią o tobie wszystko, gadasz głupoty że ukradłem, w takim razie dlaczego niema więcej emulatorów takich jak mój ? i ty mówisz że masz własne zdanie , tańczysz jak ci zagrają. Oczywiście że próbujesz na forum bo w rzeczywistości ci nie idzie.

Opublikowano

@UP

Jak klon? Mam więcej własnego zdania niż ty. Dlaczego niema więcej emulatorów? Hmm po co ktoś miałby robić emulator . Nikomu się nie chce za dużo roboty. Było kilka emulatorów. W rzeczywistości mi nie idzie? Znasz mnie? Widziałeś mnie chociaż raz? Tańczę jak zagrają człowieku opanuj się to nie ja przyszedłem na obce forum wyśmiać typa z którym kiedyś pracowałem bo zakłada własny server. To nie ja upieram się ze nie postawiłem emu a wprowadziłem tylko kilka poprawek to czyjegoś emu. Tak więc nie upieraj się że jestem Marionetką . Że niemam własnego zdania . Bo je mam wiem jak było. Tak więc teraz jak już wypowiedziałeś się o każdym możesz wrócić do szarej rzeczywistości wrócić do pisania upadającego SSE.

Żegnam

TIOiE.jpg

Opublikowano

Mogli byście się w koncu uspokoić ? Jak zwierzaki ..

Info :

Fortess War Działa Prawidłowo Start Codziennie od 20;30 do godziny 21;30 ! Zapisy Codziennie Do Godzinki 17;00 Zbieranie Oraz Ustalanie Podatków Z FORTEC Codziennie Do 23;00.

Capture The Flag Już Działa !! Odbywa Się Codziennie od godzin porannych do godzin wieczornych

Pracuję nad emblematami .

DIABOLINO TEAM !!

Opublikowano

Nie ociekam zazdrością poprostu nie trawię pana ace bo manipuluje ludźmi , nie było by w tym nic strasznego gdyby sam coś robił i nie oczerniał tych na których plecach się wybił. Panie Aceboy do dodania degree do sklepu potrzeba 4 plików nie jednego. Mogę podać listę użytkowników będących pionkami pana Aceboya ,między innymi smalta.

Skoro uważasz ze nie zrobiłem własnego emulatora to dlaczego twój bohater Aceboy miał mój source jakieś póltora roku temu i nie był w stanie nic z tym zrobić?, miał mój source + source wszystkich emulatorów a nie potrafił nawet zrobić logowania do gry.

Ja pionkiem AceBoya ?,ty Pax nie znasz kogoś takiego jak kolega,a to że serwery postawione na plikach Vsro to mój pomysł,nie ma to na celu powstrzymywać rozwój takich serwerów jak Diabolinio ale również nie chcę ogromnego spamu z serwerami Hamachi.

Pax wiesz dlaczego nikt nie robi takiego emulatora?,gdyż nie ma to sensu z każdym wprowadzonym patchem w kodzie obniża się stabilność serwera co powoduje częste Crashe,winna jest taka że emulator został napisany w Visual Basic a nie w C#.

SSE Umiera? to ono nie umarło ?

random.jpg

Opublikowano

@2UP

Wiesz co żal mi Ciebie naprawdę.

Pokaże Ci jescze raz

Typ usługi: Dedykowane

Opłata instalacyjna Domena Ilość Cena jednostkowa netto Cena netto Koszty uruchomienia serwera * 1 0.00 PLN 0.00 PLN System operacyjny Windows 2008 Server Datacenter Edition - wersja polska * 1 0.00 PLN 0.00 PLN Razem 0.00 PLN

Opłata abonamentowa Domena Ilość Cena jednostkowa netto Cena netto Licencja Windows Server Datacenter Edition - 1 m-c * 1 300.00 PLN 300.00 PLN Dzierżawa serwera Kimsufi 24G - 1 m-c * 1 199.99 PLN 199.99 PLN Razem 499.99 PLN

Dodatkowe opcje Domena Ilość Cena jednostkowa netto Cena netto Przepustowość w opcji Traffic * 1 0.00 PLN 0.00 PLN Razem 0.00 PLN

99786Zmień okres dzierżawy Wybrany okres: 1 m-c 99810Sponsoring: 99846Wpisz kod promocyjny

Dodatkowe opcje 0.00 PLN Opłata abonamentowa 499.99 PLN Opłata instalacyjna 0.00 PLN

Razem netto 499.99 PLN VAT ( 23 % ) 115.00 PLN Razem brutto 614.99 PLN

Nie będziesz mnie rozliczał . Nie jesteś ze mną w teamie. Więc się nie interesuj. Ja chociaż ten server mam nie tak jak ty. Bye

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

O jejciu. Pocisnąłem shadowkowi na gg i będzie mi cisnął;( Wiesz chyba się powiesze;)

Lepsze rzeczy? Hmm niech zgadne MASZ ISRO pliki?

Lepsze pomysły ? Dam 30 turkom +5 sona to zwołają kolegów

Większe zaangazowanie.- Ahh zapomniałem przecież my go wogóle niemamy

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

O jejciu. Pocisnąłem shadowkowi na gg i będzie mi cisnął;( Wiesz chyba się powiesze;)

Lepsze rzeczy? Hmm niech zgadne MASZ ISRO pliki?

Lepsze pomysły ? Dam 30 turkom +5 sona to zwołają kolegów

Większe zaangazowanie.- Ahh zapomniałem przecież my go wogóle niemamy

Widze korupcje ktora umnie nie ma miejsce ! hahaha CHOPASZEK : D

32420042.png

Opublikowano

@UP

Przestań . Tłumaczyłem Ci masz 16 lat tylko fizycznie umysłowo nadal te 12. Nie potrafisz pojąc prawdy i jej przyjąć że mamy server za 615 że mamy na jego utrzymanie . Że nam się udaje. Chcesz pisz mi nadal na gg. A nie próbujesz się popisać że mi jedziesz. Jak może mieć miejsce jak twój server ma 10 graczy.

PS. Od teraz Ci nie odpisuję jesteś zbyt dziecinny.

TIOiE.jpg

Opublikowano

ShadowMoon, po co zaczynasz?

Zajmij się sobą, bo widzę, że jedno najlepiej umiesz: krytykować.

Heh pomogl ci rafdzio wiec jestes za nim ojc ^.

on zawsze wlazi na nie swoje tematy pisze nie wiadomo co teraz ja zaczne :)

krytykowac? a czemu nie? - to jest forum jak napisal Rafdzio :D

32420042.png

Opublikowano

@UP

Shadow to co zarobicie z servera przeznacz na Lekarza. Ja poprostu każdemu mówiłem prawdę . Wyrazałem swoje zdanie. A nie szukałem na siłe problemów. Ty nawet krytykować nie umiesz? Nierozumiesz? Wszystko co robisz robisz lipnie. Twoje krytykowanie to " Ty kretynie cos ty kur.. zrobil nic nie potrafisz server do dupy zapraszam na mój "OFFICJAL" z "Jumputer Temple" .

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

I widzisz o tym mówiłem twoja krytyka " Ch** kogo obchodzi twoje zdanie?" Co aż tak zazdrościsz aż tak ci Piana cieknie przed monitorem. Aż taki z Ciebie neo kid? Zero jestem? Tylko dla Ciebie . A ty mnie ch** interesujesz.

Miałem nieodpisywać ale nie mogę sie powstrzymać widząc twoje jakże dziecinne posty

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...