Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja życzę wam żeby ten serwer trwał i poprawiajcie go. Każdy ma prawo do zrobienia własnego serwera, dlatego proszę bez ubliżania innym osobom.

Krytyka to dobre pojęcie, jeden znajdzie te błędy i je opisze, jedni to odbiorą jako obelgę ale innym da to do zrozumienia i będę starać sie poprawiać te błędy na korzyść graczy.

b577e893e102f.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh. Odpowiem czy ja komuś ubliżam . Tak popieram coraz więcej Polskich serverów WKONCU! Ale jeżeli startuje taki server na którym ktoś raczej niema o tym pojęcia to troche bez sensu . Bo niestety pozniej nasza opinia jest taka a nie inna. Tylko o to mi chodzi ja ci selenix zycze powodzenia ale naprawde tylko mowie zebyscie nie wystartowali z wszystkim niedzialajacym....

PS.

W porywach jest 100 osob jeżeli byś wiedział

"wielko znawco i programisto lifesro ktory pozjadal wszystkie rozumy" od tego momentu puszczaja ci nerwy i zaczynasz bezsensownie cisnac

TIOiE.jpg

Opublikowano

A ja bardzo polecam serwer, mili gm'owie, zajebista atmosfera, mamy już gildię, "Elita" kto chciałby dołączyć pisać do Zmora, polecam bo naprawdę warto grać, gadamy sobie na globalach non stop bo są na start xD Szkoda, że jest teraz check bo przed szkołą chciałbym sobie jeszcze pograć, Selenix, jakbyś mógł to napisz kiedy online :) Może jeszcze się wyrobie :D

Opublikowano

Ja też mogę powiedzieć że serwer dla zabawy i miło się gra ! a więc zapraszam.A co do ciebie rafdzio to jesteś trochę dziwny wiadomo że każdy musi kiedyś zacząć od zera a selenix opublikował serwer żeby ludzie zgłaszali mu błedy na hamaku i jak dla mnie dobrze robi ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Mam pytanie, czy tylko mi sie client zepsuł, czy nie ma Serwera :O? Nie w sensie, że serwera serwera, tylko serwera w serwerze xD Nie ma po prostu tego, na co się logujemy, na silka wejde, ale tylko do startowego okienka gdzie sie passy wpisuje :O

Opublikowano

@UP

Nie tylko wg mnie osoba która jedzie ciągle na tutkach i która prośi innych o pomoc nie powinna mieć własnego server'a.

Bo jeżeli coś się zepsuje nie wiadomo co robić tylko dodac temat na epvp i czekać na odp

Nie Wg mnie dobrze niech powstaja ale nie takie które się rozlecą .

@EDIT

Bo pozniej Polacy mają opinie jako dziecacy zakładajacy server myślacy o zyskach wgl się nie znajac

@UP

jak czytam twoje posty To mi się śmiać chce... ;/

Daje Ci 3 miechy i twój serwer upadnie :)

tyle ode mnie ;] możecie mnie skrytykować ;]

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

Dajesz 3 miesiące?

Załóż ten własny gdzie on jest? A zapomniałem pff tutka jeszcze niema jak zainstalować Windowsa.

Ja jak widzę twój nick to mi się śmiać chce i przypominam sobie momentalnie chat

Minecraft dzieciaczek rozmawiający na TS'ie który tylko jechał po rodzicach osobie która ich niemiała...

Później przeprosił kilka osób nie... Żenujące

Mówisz tak tylko dlatego że nie miałeś co powiedzieć czy dlatego że niemasz własnego zdania jak połowa dzieci w Polscie i goni

za tym co modne jeżeli ktoś ci powie że Gówno jest dobre to byś je zjadł tak myślisz prymitywnie

Wogóle się nie wypowiedziałeś na temat . Chcesz wypowiedzieć się kiedy mój server upadnie? Pisz w moim temacie jest w Publikacje Serverów

My możemy mówić o upadaniu mojego serva ale o twojego servera starcie jeszcze nic nie było.

PS. Wiesz co cię gryzie w moim pośćie ? Wytłumacze Ci po zdaniu

Nie tylko wg mnie osoba która jedzie ciągle na tutkach i która prośi innych o pomoc nie powinna mieć własnego server'a

. - Gryzie Cię to że zakładasz własny server jedziesz ciągle na tutkach które znajdują sie na epvp i rz i boisz się że jeżeli mi nie pocisniesz i nie znajdziesz kilku osób które Cię polubią twój server równie dobrze zostanie skrytykowany

Bo jeżeli coś się zepsuje nie wiadomo co robić tylko dodac temat na epvp i czekać na odp

- Równie dobrze jak wyżej.

Nie Wg mnie dobrze niech powstaja ale nie takie które się rozlecą .
- Tutaj boisz się że mówie równie dobrze o twoim

Bo pozniej Polacy mają opinie jako dziecacy zakładajacy server myślacy o zyskach wgl się nie znajac
- Sama prawda tutaj jest przez takich ludzi jak ty minecraft mamy bardzo Zepsutą opinie na epvp bo jak tylko patrze na kogoś z nickiem "kurewka" na epvp proszącego. Plis plis help i have problem bicase my files dunt run . To mi wstyd. Bo pózniej jeżeli bardziej ogarnięta osoba postawi server niema szans na wybicie się bo każdy looka Polak i odrazu śmieje się z Narodowości z tego że to kolejny server na TUT'kach .

Myśle że w następnym poście odpowiesz mi jaki to nie jesteś dorosły ale mam to w dupie . Już pokazałeś kilka miesięcy temu na Chacie. Ciau żegnam

TIOiE.jpg

Opublikowano

Co jak co, ale rofdzio ma w jednym racje przez ludzi jak Wy reputacja na epvp jest p.p.m

@edit

Serwer for fun nie krytykuję macie inny pogląd niż my obyście tylko dali radę z dotacjami :)

@edit v2

Nic nie piszcie do rofdzia tylko nakurwiajcie serwer zamiast blamować we własnym temacie mordki ^^

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Z ostatniej chwili serwera nie polecam! Nawbijaliśmy lv, +11 bronie, a on taką akcję odstawił, że bazę danych usunął i zrobił na nowo bo miał taki kaprys! Serwer do dupy! Nie zrobie wam za takie coś media.pk2, szkoda mojego czasu skoro i tak zaraz jak wbije od nowa lv to znowu usuniecie, lepiej nie rób publicznego serwera jeśli tego nie potrafisz! Teraz ja się z rofdzio__ kompletnie zgadzam, widocznie od razu człowiek wiedział, że to nie ma przyszłości... Jak chcesz tam grać, to graj ale wiedz, że nigdy nie wbijesz tego 110 bo będzie reset lvl...

Opublikowano

Jak dla mnie server był fajny dopuki nie zrobili resta i nie usuneli silkow...;'] Teraz to jeden swrver z wielu ktory ma malo osob na servie i jest w dodatku z crashowany wiec ja podziekuje;]

Odrazu edit pposta, bo przeczytalem ten jeden wyzej...

xD Zgadzam sie z rofdzio__ i z zmora222 ... Ten server nie ma przyszlosci i jest bez sensu ; >

Jak pomogłem to daj + :)

Opublikowano

Z ostatniej chwili serwera nie polecam! Nawbijaliśmy lv, +11 bronie, a on taką akcję odstawił, że bazę danych usunął i zrobił na nowo bo miał taki kaprys! Serwer do dupy! Nie zrobie wam za takie coś media.pk2, szkoda mojego czasu skoro i tak zaraz jak wbije od nowa lv to znowu usuniecie, lepiej nie rób publicznego serwera jeśli tego nie potrafisz! Teraz ja się z rofdzio__ kompletnie zgadzam, widocznie od razu człowiek wiedział, że to nie ma przyszłości... Jak chcesz tam grać, to graj ale wiedz, że nigdy nie wbijesz tego 110 bo będzie reset lvl...

Istny przejaw Hipokryzji

Przecież są to testy wiec trzeba się liczyć z usunięciem kont...

I nie zachowuj się jak dziecko któremu właśnie zabrano "Lowelek" bo jest to żałosne w swej prostocie pardon Twojej prostocie

Tak jesteś prostakiem

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Istny przejaw Hipokryzji

Przecież są to testy wiec trzeba się liczyć z usunięciem kont...

I nie zachowuj się jak dziecko któremu właśnie zabrano "Lowelek" bo jest to żałosne w swej prostocie pardon Twojej prostocie

Tak jesteś prostakiem

Licz się ze słowami, serwer nie ma przyszłości, beta testy? Od kiedy? Selenix pisał nam na czacie nie raz, że serwer wyszedł już z beta testów, Ty tam nie grałeś więc się nie odzywaj i tak, sam jesteś prostakiem... Ktoś powie to co myśli ty od razu go jedziesz... Sam jesteś dzieciakiem, a może i nie, jesteś osobą starszą, która ma rozum 5-cio latka :)

Opublikowano

wy macie jakieś problemy ze sobą , beta test to beta test , było mówione od samego początku , że będzie rest charów a wy już płaczecie .. pozostawię to bez komentarza :) fajnie jest teraz pisać zgadam sie z rafdziem ale na hamachi fajnie się mu dupe obrabiało co ? jesteś dzieckiem i tyle.

Opublikowano

@Zmora222

Dlaczego mam się liczyć ze słowami w stosunku do kogoś takiego jak ty kto zachowuje się jak hmm trudno określić jak... Nie wiem kiedy GM tak pisał może coś ci takiego się śniło i twierdzisz że jest to prawdą... Ta grałem tam od początku i grać zamierzam dalej...

Może i ja jestem prostakiem przynajmniej nie Hipokrytą...

Boże kogo ja jadę Ciebie ? bo napisałem że jesteś Hipokrytą ?

Teraz napiszę że zachowałeś się jak skończona Kurwa... Hmm ino ta kurwa potrafi na siebie zarobić ty pewnie nie...

Czekam na twoją jakże iście ciekawą sentencje

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Jak dla mnie to są beta testy więc jeżeli jest to potrzebne to trzeba tego reseta zrobić nic nie poradzisz.Jak sama nazwa mówi BETA TEST a więc nie rób z siebie pośmiewiska nie chcesz ? Nie graj. Tyle mam do powiedzenia !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Ogarnijcie swoje problemy,albo będę zmuszony poprosić moderatorów o % dla was,rofdzio zajmij się swoim serwerem ok?

random.jpg

Opublikowano

Powiem tak i nie bede sie powtarzał server jak server wiele osob gra ;) musiałem jechać i coś załatwiać nie było mnie jeden dzien a wszyscy już marudzą to chyba logiczne ze nie zdożyłem bazy danych porobić teraz jest wszystko okej kazdy nowy player dostał 1500 silkow na start a zresetowalem baze danych dlatego że było nie równo kazdy mial sun sety i bronie a inni nie mieli nic w tak wiec gdzie tu sprawiedliwos dodam jescze ze z wontami to skaczą ci co wlasnie starcili te sun sety i bronie .. mniejsza o to staram sie jak moge macie teraz 4 gm i nie marudzic .. Zmora tobie podziękuje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...