Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie się zalogowałem aby dodać posta, co to ma być za serwer, laguje jak cholera, teraz nawet na postać się nie da wejść a do tego jak nie masz kasy real to nic nie masz. Itemy z donate po 30 zł za item 0_O nie ma kasy ani sp na początek reszta jest ... Poczekam na dedyk

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma bo był na start ! pierwsze 150 osob dostalo po 1k silkow a na start sa itemki w invie ;) po za tym potrzbójemy na sprzet jak dotąd zgromadzilismy troszkę pieniedzy i jescze drugie tyle bedzie trzeba wyłożyć z wałasnych funduszy ! tak wiec jeżeli granie ta servie nie odpowiada to trudno trzeba szukać innego ;) ja robie co moge staram sie odpowiedziec na kazde pytanie specjalnie odpuszczam sobie wyjscia z kolegą na piwo bo zajmuje sie plikami i serwerem ale widze ze tylko pare osób dostrzega to. Prawda jest taka że "polakowi nigdy nie dogodzisz"

Opublikowano

DWIoverth:

Bez sensu chwalisz się tym, że to dzięki Tobie mamy to co mamy teraz, bo to nie do końca prawda. Prawdą jest to, że jedyny, który się odważył to zrobić jest Cherny i chwała mu za to :). Trochę pokazujesz swój egoizm, tak jak to było widoczne na epvp. Jeśli twierdzisz, że zrobiłbyś to samo, to czekamy na nowe ruchy (typu nowe pliki, które jeszcze tam jakieś masz, o ile je masz w ógole).

Chernobyl dał się podpuścić jak dziecko , jak nie on to inny idiota wydałby te pliki ,za dużo dzieci je miało. Za parę miesięcy większość serverów szlak trafi(brak dochodów) i sytuacja się unormuje. Życze powodzenia z serverem selenix, zmień forum jeśli chcesz normalnych graczy , to forum straciło swoją świetność dobrych parę lat temu. Nie kupuj dedyka, szkoda pieniędzy.

Opublikowano

- Skąd to wiesz?Człowieku nie oceniaj wywyższasz się bedąc tylko nikim

- Następny matoł niema pojęcia a pierdoli . Raty są 125x nie jest dla grindu . Kasa tylko żeby była na dedyka i starczy. A dwo kurwa dla czego jest? Dla tylko zysku.

- Znowu niewiesz a gadasz bo są x2

- Jesteś strasznie dziwny. Mnie niestety własnie dlatego ta gra uwiodła. Ten system alchemi. .

- Hahahah

- W CBT było wszystko za darmo. Niestety jeżeli masz zamiar utrzymywać dedyka to proszę założ własny i jazda nikt ci nie broni

- Nie dedyk drogi nie jest 600zł średnia pensja Polaka 1200zł. BRAWO!

- A teraz mi już nerwy puszczają . Kurwa ty człowieku chuja dla mnie znaczysz jesteś zerem rozumiesz? Nic nie zrobiłeś w kierunku abyśmy te pliki mieli a jescze bierzesz na siebie laury? Co ty kurwa? Pojebany jestes? Ty chciałeś trzepać kase i mówiłeś żeby Nie opublikowywać . na epvp jesteś zerem jak i tutaj dla mnie . Nie próbuj lizać dupy innym twoje 3 dni chwały się skonczyly

@UP

Ale pan Rafdzio się☻rozpisał :D^^ hehe daje Ci max 2 miesiące i twój serwer upada :)

Konto oddane !!

Opublikowano

o dawno nie zagladalem poza temat apsro : P

serwerek od graczy dla graczy pare osob odemnie u ciebie gralo i mowili ze naprawde fajnie sie gra.

ja zycze szczescia jezeli macie chec zapraszam do negocjacji wspolpracy("na stopie prywatnej") , nie widze sensu tu was obrazac i krytykowac jak Rafdzio.

Prawda jest ze on niby wie wszystko , jest najlepszy zajebisty serwer itp.

a wy pewnie macie wiecej graczy niz on xD.

zapraszam 5.11.2011 do mnie na dedyk pobawicie sie moze jakis pomysl wam sie spodoba (warto duzo nowych rzeczy m.i.n apocalypse shop - egy itemsy , other).

Zycze powodzenia ! jak cos pm : )

32420042.png

Opublikowano

Jeśli zależy wam na tym serverze wzywam was do jego obrony gdyż niedługo zostanie przeniesiony przez zazdrosnego moderatora. Od dzisiaj wszystkie servery vsro na hamachi zostają wrzucane do jednego kotła przez co uniemożliwiony zostanie ich rozwój(cel wiadomy , promcja lyssa online tworzona przez jednego z modów). Forum powinno być wolne a nie trzymane przez kolesiostwo pana Aceboya.

Opublikowano

Acaboy moze ma mala racje z tym ze nie wpuszcza serwerow hamachi : /

Lyssa Online - co to? xD

I w tym przypadku miał rację , selenix jest tak poje#$% że niema sensu , ja próbuje bronic jego servera żeby nie poszedł do śmietnika , a on postuje w tym śmietniku z własnej woli.

Opublikowano

A czy ja przeniosłem tam? Czy zamknąłem ten temat? Po drugie to nie mój pomysł, żeby vsro servery na hamachi były w tamtym temacie.

Angel, proszę najpierw poczytaj kto wpadł na ten pomysł, ja do tego nic nie mam...

Przestań wreszcie się kompromitować.

Nikogo nie zmuszam do grania na moim servie...

Po drugie nie ma takiej reklamy jak twoje "sse", które miało podwieszony temat?! Fakty są faktami.

Nie będę tego robić, bo po co? Niech każdy ma prawo do promocji servera, nie moja wina, że twoja szansa (do angel/paxa) przepadła.

Nie wiem po co tutaj jeszcze siedzisz... I zastanawiam się czemu się tutaj wypowiadasz i bluzgasz na lysse, zamiast do tego przeznaczonym temacie. Czyżbyś się, aż tak bała? Zresztą mnie to szczerze nie obchodzi.

Co do selenixa, zobaczymy jak w przyszłości się będzie prezentować server :). Myślę, iż niedługo na dedyku będzie :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jeśli zależy wam na tym serverze wzywam was do jego obrony gdyż niedługo zostanie przeniesiony przez zazdrosnego moderatora. Od dzisiaj wszystkie servery vsro na hamachi zostają wrzucane do jednego kotła przez co uniemożliwiony zostanie ich rozwój(cel wiadomy , promcja lyssa online tworzona przez jednego z modów). Forum powinno być wolne a nie trzymane przez kolesiostwo pana Aceboya.

Angel,czemu od razu sądzisz że był to pomysł Aceboya?,to bym mój pomysł przyznam się,Angel męczy cie to że Aceboy stworzy po prostu lepszy serwer od waszego badziewnego Dsremu aka SSE.

Wracaj na swoje SSE :]

random.jpg

Opublikowano

Strach przed Lyssą zajrzał Panu w oczy? Zapewne tak...

I wiesz co? Nawet się temu nie dziwię...

Ale mniejsza z tym, powodzenia w dalszym rozwoju SSE, od Waszego najwierniejszego kibica.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

A czy ja przeniosłem tam? Czy zamknąłem ten temat? Po drugie to nie mój pomysł, żeby vsro servery na hamachi były w tamtym temacie.

Angel, proszę najpierw poczytaj kto wpadł na ten pomysł, ja do tego nic nie mam...

Przestań wreszcie się kompromitować.

Nikogo nie zmuszam do grania na moim servie...

Po drugie nie ma takiej reklamy jak twoje "sse", które miało podwieszony temat?! Fakty są faktami.

Nie będę tego robić, bo po co? Niech każdy ma prawo do promocji servera, nie moja wina, że twoja szansa (do angel/paxa) przepadła.

Nie wiem po co tutaj jeszcze siedzisz... I zastanawiam się czemu się tutaj wypowiadasz i bluzgasz na lysse, zamiast do tego przeznaczonym temacie. Czyżbyś się, aż tak bała? Zresztą mnie to szczerze nie obchodzi.

Co do selenixa, zobaczymy jak w przyszłości się będzie prezentować server :). Myślę, iż niedługo na dedyku będzie :P.

Nie zamknąłeś bo zacząłem krzyczeć, traktujesz diabolino jako konkurencję, prosty pomysł na wykończenie, poprostu wżucić do śmietnika co nie ? a selenix nic nie kuma.

Twoja lyssa nigdy nie odniesie sukcesu bo jesteś leniwy, już pomijam fakt że nie umiesz składać zdań i to że czekasz na klienta Retro od sse bo sam gówno umiesz i w dupie byłeś + nasrałeś we własne gniazdo , gdyby nie sse w życiu nie został byś tutaj modem. Mam dużo przeciwko takim gnojom jak ty ale najbardziej mnie denerwuje fakt że przywłaszczasz sobie forum i cenzorujesz zamiast moderować, jesteś klasycznym "polaczkiem" który nigdy nie powinien moderować forum. Tak jak ty z kolegami spamiłeś mi na forum tak ja odwdzięczę ci się pięknym za nadobne jeśli jednak otworzysz swój server.

Z takim wrogiem jak ja nigdy nie odniesiesz sukcesu gratuluję ci i jednocześnie bardzo się ucieszę jeśli twój server powstanie.

A tak na przyszłość, jak piwo nie smakuje lub muzyka nie odpowiada to idź do innego baru,ale w żadnym nie sraj pod stół tak jak to zrobiłeś w SSE.

Btw. SSE umiera(jak już zapewne zauważyłeś ) i niedługo przestanie istnieć przez pliki vsro więc życze powodzenia w ewentualnych próbach zniszczenia czegoś czego już nie będzie ;). A i pisze w diabolino tobie na złość, lekko złośliwy się robię na starość.

Opublikowano

już pomijam fakt że nie umiesz składać zdań

Dobrze, że Pan potrafi składać zdania i świetnie posługiwać się słownikiem ortograficznym.

Z takim wrogiem jak ja nigdy nie odniesiesz sukcesu.

HAHAHAHAHAHA, PADŁEM! Takim wrogiem jak Ty? Widzę, że Pan Pax ma zbyt wybujałe ego... A kim Ty jesteś, żeby siebie tak wysoko stawiać? Aaa zapomniałem, że przecież jesteś mistrzem SSE... Przepraszam i zwracam honor. I żegnam.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Nie zamknąłeś bo zacząłem krzyczeć, traktujesz diabolino jako konkurencję, prosty pomysł na wykończenie, poprostu wżucić do śmietnika co nie ? a selenix nic nie kuma.

Twoja lyssa nigdy nie odniesie sukcesu bo jesteś leniwy, już pomijam fakt że nie umiesz składać zdań i to że czekasz na klienta Retro od sse bo sam gówno umiesz i w dupie byłeś + nasrałeś we własne gniazdo , gdyby nie sse w życiu nie został byś tutaj modem. Mam dużo przeciwko takim gnojom jak ty ale najbardziej mnie denerwuje fakt że przywłaszczasz sobie forum i cenzorujesz zamiast moderować, jesteś klasycznym "polaczkiem" który nigdy nie powinien moderować forum. Tak jak ty z kolegami spamiłeś mi na forum tak ja odwdzięczę ci się pięknym za nadobne jeśli jednak otworzysz swój server.

Z takim wrogiem jak ja nigdy nie odniesiesz sukcesu gratuluję ci i jednocześnie bardzo się ucieszę jeśli twój server powstanie.

A tak na przyszłość, jak piwo nie smakuje lub muzyka nie odpowiada to idź do innego baru,ale w żadnym nie sraj pod stół tak jak to zrobiłeś w SSE.

Btw. SSE umiera(jak już zapewne zauważyłeś ) i niedługo przestanie istnieć przez pliki vsro więc życze powodzenia w ewentualnych próbach zniszczenia czegoś czego już nie będzie ;). A i pisze w diabolino tobie na złość, lekko złośliwy się robię na starość.

Angel,skoro jesteś/albo jesteś taki twardy/twarda to czemu nie odpiszesz mi albo miuoshowi?,niestety Angel ale ty nie jesteś dla nas żadnym wrogiem,i jeśli byśmy chcieli to byśmy wasze sse zniszczyli dawno taka prawda,Ace zrobił wiele dla waszego zasranego SSE a ty mówisz że nasrał pod stół? to wy nasraliście na stół sprzedając wasze Dsremu,Pax skoro jest tak wielkim koderem niech napisze własny emulator a nie kopiuje Dsremu,Angel/Pax Lyssa już jest lepsze niż wasze Dsremu niestety,zazdrościcie naszemu teamowi że wykonaliśmy kawał roboty Sry. ace wykonał wielki kawał roboty przy media.pk2 a ty powiesz że jest leniwy.

Cyaa !

random.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście czekam na twój client retro, tyle że się zastanów po co mi to?

Odezwał się też kto nie umie pisać poprawnie po polsku: "bez sęsu", "wżucać".

Po drugie gadasz o czymś, co w ogóle do głowy mi nie przyszło.

Rzeczywiście traktuje każdego jako konkurencje, że nawet sobie pomagamy...

Selenixowi wytłumaczyłem jak odpalić pliki (zapraszam do jego wcześniejszego/wcześniejszych tematów).

Z LifeSro też podaliśmy sobie pomocne dłonie. TO SIĘ NAZYWA PRACA ZESPOŁOWA, co nie istnieje dla Ciebie.

Szkoda mi słów na twoje argumenty, o ile je w ogóle można nazwać tak.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Rzeczywiście czekam na twój client retro, tyle że się zastanów po co mi to?

Odezwał się też kto nie umie pisać poprawnie po polsku: "bez sęsu", "wżucać".

Po drugie gadasz o czymś, co w ogóle do głowy mi nie przyszło.

Rzeczywiście traktuje każdego jako konkurencje, że nawet sobie pomagamy...

Selenixowi wytłumaczyłem jak odpalić pliki (zapraszam do jego wcześniejszego/wcześniejszych tematów).

Z LifeSro też podaliśmy sobie pomocne dłonie. TO SIĘ NAZYWA PRACA ZESPOŁOWA, co nie istnieje dla Ciebie.

Szkoda mi słów na twoje argumenty, o ile je w ogóle można nazwać tak.

To się nazywa manipulowanie ludźmi i wykorzystywanie , coś w czym zawsze byłeś dobry. Niestety tylko ludzie bez własnego zdania i ze słabą samooceną

dadzą sobą tak manipulować , a mądrzejsi szybko cię przejrzą, z takim teamem idiotów do niczego nie dojdziesz. Nie odpisuje twoim kolegom bo i tak "pracujecie zespołowo" jeden myśli reszta robi.

Opublikowano

z takim teamem idiotów do niczego nie dojdziesz.

Kur*a. Wczoraj było wszystkich świętych, a Ty mi dzisiaj wylatujesz z idiotami... Gdybyś to zrobił wczoraj to bym Cię pogrzebał i jeszcze postawił znicz, a tak to wszystkie rozdałem... Więc będziesz zakopany pod płotem i obejdzie się bez znicza. Ewentualnie dostaniesz wirtualnego. R.I.P. Suczysynu! [*]

Użytkownik został ukarany, za próbę pogrzebania żywych zwłok. [5%]

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

W temacie [Zapowiedź]Lyssa Online jest all rzeczy pisane (moje posty), które oznaczają, że coś zostało zrobione, tzn. edit pk2.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

W temacie [Zapowiedź]Lyssa Online jest all rzeczy pisane (moje posty), które oznaczają, że coś zostało zrobione, tzn. edit pk2.

Masz na myśli ten przepiękny launcher ? gratuluję , to musiał być nie lada wyczyn że tyle tygodni ci to zajęło. I usunąłeś książeczki skili, ale z ciebie man. Raczej powinienem pogratulować stiffiemu bo to on to wszystko robi a ty przywłaszczasz jego pracę , prawda boli co nie ? zwłaszcza jak wszyscy ją widzą na forum. Twoje przydupaski nie mają dla mnie znaczenia , a miuosh to nawet o kryminał się ociera, mam nadzieje że orientujesz się miuoshku co to sa groźby karalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...