Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIABOLINO RUNNING ! BETA TEST PL HAMACHI ZAPRASZAMY ! 1k SILKów NA START!

selenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz spoko mają problem luz, ale mogl by poinformowac o tym ta? a poza tym nawet ja rozwiazal bym taki problem w 4h a nie pierdolil bym 4 dni...

Jak pomogłem to daj + :)

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie takie trudne;)

Niestety może mają problem. Może się niechce. Zobaczycie w Niedziele narazie jest inspekcja więc nie spamujcie

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ludzie trochę kultury moderator powinien coś z tym zrobić.

Dopiero chcę zacząć grać na tym serwie i nie wiedziałem dlaczego strona rejestracyjna nie działa i musiałem się przebić przez 6 stron przekleństw i głupoty dzieci w wieku 15 lat..

Poczekajmy do niedzieli i tyle w temacie.

Opublikowano

@UP

Ja tez tak mysle... po co odrazu przeklinac i wyzywac sie nazwajem i to tylko dlatego ze server jest offline. Lepiej poczekac do tej nieszczesnej niedzieli i juz, troche cierpliwosci;P

Opublikowano

Staram sie uploadować klient który wraz z medią.pk nie stwarza większych problemów. Jutro już będzie otwarty tak więc miejcie cierpliwość uspokójcie się trochę gdy staram się naprawić jeden problem powstaje kolejny związany z tym że jesteście źli . Przepraszamy za kłopoty

Diabolino TEAM !

Opublikowano

No spoko, ale mogles napisać chociaz by na hamaku ze server do niedzieli bedzie off;p no nie? ^ ^

Opublikowano

Możecie mi wysłać link do tematu w którym będzie info o podobnych ustawieniach?

Bo tu nie mogę wejść na tą stronę do rejestracji.

Opublikowano

No to pochodzil, gram o 3 i znow padl? wtf

teraz znow nie dziala o kurwa myslalem, ze serwer jest chociaz na noc wlaczony gdy komp nie jest potrzebny- smiehc

Nukereq.png
Opublikowano

Buahahahaha, jaki zalosny. Admin skojarzy w ogole spojność z noobowski serwer a pro serwer?

Pies jebal ten serwer

Ja licze na pieniązki backup z premium sms. Dziękuje!!

Nukereq.png
Opublikowano

Oczywiscie, ze to koniec ^ ^ // (Kiop) Wiezysz w cuda? w zyciu nie dostaniesz kasy back ^ ^ ... W ogole po co kupowac silki na servie ktorego zrobił jakis nieogar? ^ ^ .

Ro było pewne ze za tydzien hmm no góra 2 tyg server padnie, bo to sie nazywa słomiany zapał Selenixa ^ ^. Hah pewnie uzbierał na nowego PC'ta xD iiiiiiiiii

MA NA WAS WYJEBANE JAJA !!!!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...