Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje nowej mapki ( krainy umarłych ) bo jej nie widze. Jak ktoś mi wrzuci mogę coś dać na serwerze lub po prostu przy każdym poście ,Lubie to" bede bardzo wdzięczny jak ktoś mi wrzuci mapke spakowaną odrazu lub wyciągnie z clienta :DD ;] pomóżcie prooooooooooooooooszę

Modki to dźiffki

Opublikowano

Mam pytanie w grze nikt nie odpowiada to może tutaj się dowiem ; >

Dzban likieru dropi ze wszystkich bossów czy tylko z ripera i wróżki ?

I kiedy wprowadzicie obiecaną nową mapę?

Opublikowano

Mam pytanie w grze nikt nie odpowiada to może tutaj się dowiem ; >

Dzban likieru dropi ze wszystkich bossów czy tylko z ripera i wróżki ?

I kiedy wprowadzicie obiecaną nową mapę?

Z Ripa na 100% co do wrózki nie wiem troche tego zabiłem mi nie lotło...a bossy pokroju 9 ogonów ognisty too nie dropi dzbanek.

Opublikowano

Ja ponownie polecam serwa , błędy już prawie wszystkie naprawione , zarąbista atmosfera na serwerze , a do tego gra coraz więcej ludzi !

Niektórzy tutaj piszą że trudno zdobyć niektóre rzeczy , ale się mylą nie wiem z czym oni mogą mieć problemy na tym serwerze ...

Wszystko ładnie dropi , czasem wystarczy trochę cierpliwości w dążeniu do celu !

Polecam Polecam Polecam i jeszcze raz Polecam !!! Jeden z lepszych serwerów tego roku

Opublikowano

zlodzieje wszystko pod isa nawet do kd na+6 dodali perle a w is tylko za 100sm jest kd 50% na poczatku nie bylo perly na ulepszenie pewnie za malo kasy z isa

Ps to jest vitoria gdzie server stal tydzien potem zlodzieje zabrali kase i zrobili ten

Opublikowano

Serwer zajebisty, wbiłem 126 lv i nie żałuje poświęconego na to czasu ( ok. 500min) bo gra się przyjemnie, ludzi jest wystarczająco handel się rozwija ; ] także wbijajcie exp jest łatwy ja od 75 do 121 polecam expic w ostatniej komnacie łatwego lochu ;> potem już nowa mapka ofkors.

Opublikowano

zlodzieje wszystko pod isa nawet do kd na+6 dodali perle a w is tylko za 100sm jest kd 50% na poczatku nie bylo perly na ulepszenie pewnie za malo kasy z isa

Ps to jest vitoria gdzie server stal tydzien potem zlodzieje zabrali kase i zrobili ten

Szczerze to nawet gdyby tak było to nie jest mi zal ludzi co wsadzili kase w serwa a ten JEB!!! kto wam nakazuje wywalać kase na privy? przecież to jest idiotyzm każdy kiedyś prywatny serw MT2 beknie ale dla was jest ważniejsza wygrana w pvp wiec płać i płacz ;] każdy ale to każdy priv jest pod zarobek,i zawsze sie znajdą ludzie którzy chcą mieć pro eq a bez pomocy IS to czasem niemozliwe więc jechane ile na komórce mamusi,,,,serw się rozleci i wasza wypasiona postać na "pięć minut" tak samo

Opublikowano

Gdzie dropią te dzbanki? ;x

Dropi z roznych bossow, all pisze na stronie glownie oraz na poprzednij stronach. Ludzie wezcie troche pomyslcie prosze was!

83111223769573028259.png

Opublikowano

AHAHHA czy ja się jasno nie wyraziłem wcześniej!? NIE MAM INTERNETU DO TAKIEGO ŚCIĄGANIE

CIĄGNIE MI 20kb/s -_-

A czy ja sie tez jasno nie wyrazilem? I nie krzycz na mnie bo sobie tego nie zycze, chce ci pomoc wiec spokojnie.

Napisalem ci podaj nazwe pliku to ci wrzuce i po sprawie bedziesz mogl expic na nowej mapie. A tak zanim mi nie napiszesz nie dostaniesz.

83111223769573028259.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...