Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie malutkie pytanko skierowane wylacznie do administracji serwera lub tez graczy ktozi wiedza cos na ten temat.

Moje pytanie brzmi nastepujaco :

Czy z tak zwanej ' silnej lodowej wiedzmy (120lv.) ' dropia ulepszacze typu 'Dzban Likieru','Kwieciste buty'???

Pytam sie z takiej racji ze ubilem kilka Wiedzm, a tu mi droply takie itemy:

-Teczowy kamien

-Czerwony Monokl

-Odlamek diabla

oraz

-Fioletowe ziolo

Jezeli czyta to w tej chwili administrator serwera prosze o udzielenie informacji na temat tych ulepszaczy. Bo nigdzie info nie znalazlem.

Pozdrawiam, BecauseIcan.

83111223769573028259.png

Opublikowano

Dobra ludzie sluchajcie ten serwer naprawde jest jakis pojebany. Juz raz topka dostala bana za to ze mieli wysokie lv, a teraz znowu taki incydent... Koles top1 dostal bana! Administracja wogole nie ogarnia! Na dodatek nie maja zadnych dowodow, bo admin nie chce nic udowodnic.

Serwera nie polecam, dostaniecie bana za to ze jestescie w topce ;D

83111223769573028259.png

Opublikowano

IceShiva - Blokada postów na 5 dni.

Reszta po warnach, ogarnijcie ten spam tutaj bo zamknę w końcu tą prezentacje.

Lepiej morde swoją zamknij i wypierdalaj nikt cie tu nie chce

Opublikowano

Joanna22@

Zanim zaczniesz po wszystkim jechac to poczekaj pare dni na reakcje teamu na bugi moze co? Jesli je oleja to ok, mozesz jechac serwer a jesli naprawia? Twoj glupi komentarz tu zostanie a bugow nie bedzie... Pomysl czasem troche, a nie patrz tylko w lusterko...

Because@

Top zbanowani? A jak myslisz czemu wbijali taki lvl szybko? Bo uzywali jakiegos gowna, stalismy we dwoch przy nich dla pewnosci i widzielismy, jesli ci przeszkadza ze banujemy cheaterow to nie graj, coz moze masz cos do ukrycia?

Spokojnie wszystko czytamy.

Ostatnio w nocy byla aktualziacja i bedzie kolejna dzis lub jutro i ogarniemy reszte, ja mam prosbe, skoro podoba sie wam serwer to te kilka bugow nie piszcie tutaj i odstraszacie ludzi a przeciez wcale tak zle nie jest tylko na naszym serwerowym forum!!

Opublikowano

Serwer nie jest Ogarnięty . Piszę do kolegi Kiddy z moim problemem ponieważ zapomniałem hasła do konta i przypomnienie nie działa i nie posiadam dostępu do konta on nawet nie odpisze to ja dziękuje za taki team . Pozdrawiam jak narazie bym się za serwer nie ruszał

Opublikowano

Przydaloby sie dodac oraz zmienic kilka rzeczy. Zmniejszyc dmg mooba z WW, dodac jakis ciekawy rajdzik z nagroda na samym koncu dla high lvli. A co najwazniejsze ogarnac drop przedmiotow do biologa i dodac ciekawe nagordy z misje od niego. Bedzie co robic na wyzszych lvlach i bedzie duza rywalizacja w pvp. Do tego mozna zorganizowac jakis konkursik pvp czy cos.

Opublikowano

Piekło do expa tak,loch małp jak najbardziej ale mapka od 100lv to dno!! naj3banych tyle mobów że gracz z słabszym kompem tam nic nie zdziała no i po prostu exp tam nie leci.

Masz racje co do tych mobow... Jest ich troche za duzo, powinni zmniejszyc ich iloscie a zwiekszyc expa.

83111223769573028259.png

Opublikowano

no na tej nowej mapie leci exp slabiej niz w lochu

No slabo leci, ale jest duzo mobow czyli z PD ( Pierscien doswiadczenia ) szybko leci lv, znaczy sie nie tak szybko jak na poczatku ale nie leci wolno.

Administracja pisala cos ze dzisiaj w nocy albo jutro z rana naprawia to wszystko. Mam nadzieje ze sie wypelnia z zadania.

83111223769573028259.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze ... jeszcze lepiej gdybyście zmienili na takie "unikalne" zbroje bronie u handlarzy to będzie bosko ... bo takei itemy są na każdym serwie już takie troche pospolite ;P

Opublikowano

JAK MOZNA ZROBIC ULEPSZACZE TYLKO DO EPICKICH RZECZY....

EHH... NIE CZAJE WAS LUDZIE PRZECIEZ NA TYM GRA POLEGA ZEBY COS ZDOBYC I TYM ULEPSZYC.

PRZECIEZ TO JEST NUDNE ULEPSZANIE BEZ ULEPSZACZY. EHHHHH POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...