Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo mi koles głupio pisze... Znam ten team i wiec jaki jest takze... a na serv grałem wbiłem 121 lv i pograne bo nawet Ci bossy np ognistego króla 130 lv ksuje... takze pozdro ..

FightMt2 Wymiata :)

Gracz : Angelus Zaprasza wraz z całym team do zagrania na Serv :)

:*:*:*

http://imageshack.us...images5asx.jpg/

!
  • Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To miej pretensje do graczy. Dobrze wiesz , że zawsze znajdzie się jakiś dzieciak. A administracja stara się tyle ile może.

zamachyg.png
Opublikowano

Fck nie da się zarejestrować wyskakuje to :

Przepraszamy rejestracja w tej chwili jest nie mozliwa. Prosze spróbowac pozniej .
Table 'account.account' doesn't exist

Opublikowano

goat2 pisałem do teamu przez 2 dni z brata konta bo mu bugło harka ... to w grze jak to napisałem to dał loga a na gg nawet nie raczy odp przez 2 dni z tym nie zrobili... jednemu pisałem nie umie w navi odbugowac ... a do 2 tez olał.. i tu niechodzi o ludzi bo gdyby team sie tym zajoł to by leciały baniki ... chodzmy 2godz tak jak na niektorych serv za ksucie 2 godz banik potem 4 i 1 dzien a jak nie pomoze stały... Wszystko sie da jesli sie chce ale jak to olewaja tylko serv na kase to tak jest... wiec pozdro

FightMt2 Wymiata :)

Gracz : Angelus Zaprasza wraz z całym team do zagrania na Serv :)

:*:*:*

http://imageshack.us...images5asx.jpg/

!
Opublikowano

Sorry za Duble Posta .

Ale kicha znowu nie działa , pewnie tylko testa zrobiłi.

zamachyg.png
Opublikowano

Analog? To Ty grałeś na Airo? ;P

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

100%? lece expić ;d

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

Dedykowi mama kazała iść spać? Jak będzie cofka to lipton, dopiero dzbanek dropłem :F

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...