Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer fajny ale za dużo dropu np stalek , broni

oraz ŹLE DOPASOWANY DROP !

np Biłem opone na 100 lvl i wypadła stalka i inne śmieci to jest śmieszne bo biłem tego metka z 20 min ......

zmieńcie drop np dajcie ulepszacze do tego

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Widać przeczytałeś prezke bez zrozumienia jej ;| chodziło im o to że usunięte są małe bonusy i wchodzą same większe , a do tego maxymalne bony to 3500hp i np 15% miecze ......

Opublikowano

Serwer 9/10

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

Wbijesz 120lvl i już nie jest taki fajny nie ma co robić

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Opublikowano

Wbijesz 120lvl i już nie jest taki fajny nie ma co robić

Właśnie , że jest co robić ;F

-eq

-fajne misje

-eventy

A po za tym nie wiem czy zauważyłeś ale będzie opcja wbicia 250 lvla , dodadzą z 3 nowe mapy i już zabawy na pare miesięcy ;]

Opublikowano

WW ....na co tak mówicie? hahaa..

WW to wierza wygnańców nieogarze .... hahaha jak można na privach grać i nie wiedzieć co to jest

Opublikowano

WW to wierza wygnańców nieogarze .... hahaha jak można na privach grać i nie wiedzieć co to jest

Dziecko,, kto powiedział że tam gram ?? pierwszy raz czytam taki skrót więc sie pytam deklu z pod ciemnej gwiazdy.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dziecko,, kto powiedział że tam gram ?? pierwszy raz czytam taki skrót więc sie pytam deklu z pod ciemnej gwiazdy.

A ja napisałem , że tam grasz wyczepie mongolski ? Przeczytaj co napisałem i najlepiej ' ZE ZROZUMIENIEM' ;]

Opublikowano

A ja napisałem , że tam grasz wyczepie mongolski ? Przeczytaj co napisałem i najlepiej ' ZE ZROZUMIENIEM' ;]

Dobranocka za 45 min może poproś mamusie o kanapki i odejdz synku z przed monitora.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

>> CZYTAĆ CAŁOŚĆ !!!

rozwalam po kilka metinow na 120lvl sura 117lvl i jakis zalosny drop, bronie na 70lvl + 1-2 malze.. co to ma byc>? Jezeli usuniecie ulepszacze na epiki z IS'u i dodanie 6/7 bon to serwer bedzei dobry, a jak na razie to jest do bani, dzieci w wieku 13lat+ kradna starym telefony zeby wyslac sms'a aby byc pro, co to ma byc?? OGAR

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Boty zrobili ventrillo a nie ts!!! Haha bo nie potrafia podlaczyc pod serwer! Porazka. Z ventrillo mozecie sie schowac!

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Serwer niedopracowany... Zrobilem jako pierwszy zbroje na 100 lvl i nie da sie jej w zaden sposob ulepszac na +1. Ani bodziem, ani u kowala, ani metalem... To nie wiem jak to ma wygladac, defa ma mniej niz zbroja na 85 lvl. Swiety miecz dla sury w ogole nie ma obrazen. Zrobcie cos z tym i to szybko... I niech administracja sie zainteresuje!

Opublikowano

pong ; testtesttesttest

Login IP: 91.121.9.102 Port: 11009

CH1 IP: 91.121.9.102 Port: 13001

CH2 IP: 91.121.9.102 Port: 16001

CH3 IP: 91.121.9.102 Port: 18001

CH4 IP: 91.121.9.102 Port: 20001

CH5 IP: 91.121.9.102 Port: 22000

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...