Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze mowiac serwer moze bylby fajny ale jedynie jak mozesz zrobic eq to is ;] perly jak perly da rade uzbierac ale nie dosc ze konkretny ulepszacz dropi z 1 bosa na 20 na dodatek kazdy na nich siedzi... nie ktore postacie sa dopingowane ze tak powiem... woj ninja ... mialy byc rowne bony a wartosc ataku 100 to dla kogo... a bony skad najlepiej wziac... is a tam mialo nie byc podobno 6 i 7.... moim zdaniem serwer to porazka wiekszosc zrozumie to wbijajac okreslony lv;] typowy serwer dla no life

Opublikowano

pobralem klienta i launczera i jakis log wyskakuje nie moge odpalic pomoze ktos?

LOG

create_no_appropriate_device

CO mam robic zeby client odpalil?

Opublikowano

Serwer zaje.bisty, większość narzekających to pionki które, wysiadają na pierwszych problemach. Jak się chce, wcale nie trzeba wydawać ani grosza na IS i mieć pro eq. Jak? Wszystko co potrzebne dropi, wiele ludzi sprzedaje ulepszacze, czy 6/7.

Opublikowano

Serwer jest ELITĄ wśród polskich privów. Mało który w ogóle dorasta mu do pięt. Ci co narzekają to po prostu zwykłe dzieci które pierniczą głupoty byle tylko kogoś obrazić i zrazić do gry. Nie podoba się ? NIE GRAJ I NIE PISZ BZDUR.

Serwer jak najbardziej super, polecam go wszystkim.

Pozdrawiam.

Opublikowano

szczerze mowiac serwer moze bylby fajny ale jedynie jak mozesz zrobic eq to is ;] perly jak perly da rade uzbierac ale nie dosc ze konkretny ulepszacz dropi z 1 bosa na 20 na dodatek kazdy na nich siedzi... nie ktore postacie sa dopingowane ze tak powiem... woj ninja ... mialy byc rowne bony a wartosc ataku 100 to dla kogo... a bony skad najlepiej wziac... is a tam mialo nie byc podobno 6 i 7.... moim zdaniem serwer to porazka wiekszosc zrozumie to wbijajac okreslony lv;] typowy serwer dla no life

Sluchaj ja w tej chwili mam 140lv, mam juz prawie wszystkie epiki. Nie wydalem nawet jednej zlotowki na IS. Oraz nie zgadzam sie z tym ze server typowy dla no-lifow! ...

Chcialbym zglosic buga, jezeli ma sie 30k hp + to po kazdym relogu ma sie - 30k hp!!! Prosze to naprawic!

83111223769573028259.png

Opublikowano

Dobra to wypowiem się i ja..

Z epikami jest bardzo prosto, bez IS wbiłem max praktycznie w 1 dzień.

Sprawa leży w przewadze woja i ninji, mają kurewsko dobre epiki do tego dochodzi 100 wartości ataku w 6/7 który jest w IS..

Taki woj wbije 800 wartości w eq i koniec wszystkiego..

Totalna dyskryminacja innych. Ogólnie nie polecam, mi się znudził..

130 level wbiłem, epiki dla szamana są złe i w 6/7 oprócz 8int nie ma żadnego bonu dla niego.

Jednym słowem tragedia !

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Poszukuje nowej mapki ( krainy umarłych ) bo jej nie widze. Jak ktoś mi wrzuci mogę coś dać na serwerze lub po prostu przy każdym poście ,Lubie to" bede bardzo wdzięczny jak ktoś mi wrzuci mapke spakowaną odrazu lub wyciągnie z clienta :DD ;] pomóżcie prooooooooooooooooszę

Modki to dźiffki

Opublikowano

Sluchaj ja w tej chwili mam 140lv, mam juz prawie wszystkie epiki. Nie wydalem nawet jednej zlotowki na IS. Oraz nie zgadzam sie z tym ze server typowy dla no-lifow! ...

Chcialbym zglosic buga, jezeli ma sie 30k hp + to po kazdym relogu ma sie - 30k hp!!! Prosze to naprawic!

Tak,można wszystko zdobyc w grze poświęcając na nią 20 godziń dziennie!,co do buga o spadek pz tak jest wszędzie i się tego nie zmieni ustawione przez Chinolów.Wczoraj chciałem zdobyć bojowego więc udalem sie na bosski od 16 00 do 19 40 "AKCJA BOOSS"! zabitych kilkadziesiąt bosów efekt..?? 2 x pd na 1h, 2 bojowce 2 x zmiany 6/7 i 1- 6/7 bon <> za to 44 smocze,32 wachlarze i 4 tysiące gratów,,,,teraz najlepsze 1 dzbanek na 6 ripków (oczywiście spaliło) TU AKURAT ŻALU NIE MAM O NIC.. wszyscy latają w truciakach,bo bojowego na prawdę trudno dropnąć i to jedyna taka broń <>ale w IS jest za 350 sm i niech nikt mi nie pi3rdoli głupot że to nie jest celowe działanie...pomyślcie też(sugestia skierowana do Adminis.) o troszke lepszych bonach 6/7 jak na dzień dzisiejszy to nawet nie widze za większego sensu ich wkładać...+8 PKT do statów to chyba najlepszy tam występujący bon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...