Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anadia [Dedyk]

Anadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdanie...

Najlepszy serw na jakim grałem a było ich bardzo dużo.

Mam jedno ale!

To serv na 30 minut a czego:

- nabicie lv 100

- zostało tylko robienie eq (komu się chce)

Ale i tam Bardzo polecam!

Nie proszę o + (plusy) dla mnie liczy się pomoc!!!!

Opublikowano

Witam ,

O godzinie 9:40 na naszym serwerze będzie się odbywała przerwa techniczna , potrwa ona do 10:30 (góra) , będzie ona miała na celu dodanie nowego expowiska oraz dodanie do systemu ulepszeń zbroi . Prosimy o cierpliwość .

Opublikowano

Serwer Totalne DNO Polecam Tylko debilom i upośledzonym ktoś normalny po kilku dniach grania zatrybi co sie tam dzieje i wyczynia

Jak rzucasz takimi opiniami to może określisz konkretnie co się tam wyczynia ? ;]

Opublikowano

Co tu uzasadniać był wczoraj temat napisany przez Hipcio na forum Anadi został usunięty bo zawierał screeny niewygodne dla teamu TiteX powiedzial tylko ze dal dla goscia to co mu zniknelo po cofce no z tamtych screenow cięzko takie samo uzasadnienie wystosować ale to juz nie moja bolączka, mialem temat w zgloszeniach o bana dla lolo cos tam nie istotne juz teraz gdy zobaczylem te screeny napisalem pod tematem w zgloszeniach zeby juz go nie banowali bo nie gram po zobaczeniu tamtych ss i o dziwo padlo potwierdzenie kombinowania otóż bialy pastor czy jakos tak napisal po co ten temat ja mam takie ss ze juz dawno pol serwa by nie gralo gdybym je pokazal po tym titex skasowal temat w zgloszeniach , co tu bede tlumaczyl kto ma wiedziec wie co tam sie dzieje aaa wlasnie ja tez tam gralem i o dziwo zadnej cofki nie mialem to jest tak zwana cofka dla wybranych i oddawanie itemow wybranym nie bede sie tlumaczyl bo juz mnie to nie obchodzi chcecie to grajcie ja juz nie gram i wy zobaczycie kiedys moje potwierdzenie bo to wyjdzie teraz wszedzie dowody są kasowane mam te ss tak wogule ale tu tez nie wklejam bo wczoraj wkleilem i tu tez usuneli

Opublikowano

Popsuliście ten serwer tym, że z szkat, które dropią od 1 lvl, można z nich zdobyć broń 65/70/75 stalki itd... no ale, najwidoczniej mieliście takie plany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...