Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium][1.8.1][Nowe maszyny, złoża i przedmioty!][1. w polsce serwer z modami IC2 i BC]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekamy na stabilniejsza wersje - obecnie mod przeznaczony na multi jest strasznie zbugowany

przeprowadzimy tez update serwera na 1.00 kiedy tylko wyjda odpowiednie mody

oczywiscie mapa zawsze zostaje ta sama :E

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Zapraszam na server,jest naprawdę świętnie,a dodatkowe mody bardzo zachęcają do gry ^^

Jeżeli ktoś lubi sobie pobudować,dodatkowo coś nowego to może!

Jeżeli ktoś lubi walczyć to moze PvP On!

Gorąco zapraszam i polecam : )

Opublikowano

Adminom nie zalezy na graczach, zbugowal sie quantum helmet, nie dalo się go podnieść a admin "trudno" . Lagi jak cholera, skupiają się na slotach a lagów coraz więcej.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Adminom nie zalezy na graczach, zbugowal sie quantum helmet, nie dalo się go podnieść a admin "trudno" . Lagi jak cholera, skupiają się na slotach a lagów coraz więcej.

inni nie maja lagzow, sproboj zrestartowac klienta (czasem sie zapetla)

btw. quantumy sa zbugowane w tym modzie i to nie jest nic nowego; trzeba czekac na update

Opublikowano

Nie martw się,nie jednemu graczowi znika nagle sam hełm qantum ale to taki bug ,nie jesteś sam ; P

Mi też znikł ;]

No lagi nie którzy mają nie którzy nie,szczerzę mówiąc,czasem ogółem nie mam lagów przez większość czasu,a czasem się trafi ; ]

Ale jakoś mi to nie przeszkadza ; p

Zapraszam,przydadzą sie nowi graczeee ;p !

Opublikowano

Kozacki server gram tam 5 dni ale teraz nie da rady bo nie mam 1.8.1 czekam i czekam na ten 1.0.0 jak czytasz to aArczi to wiedz że nie mogę grać :/ formata sobie zobiłem bo była taka potrzeba. Ale seerver kozacki ciągle nowi gracze więc nowi gracze odnajdą klimat może kompana w tej grze. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OBY JAK NAJSZYBCIEJ BYŁO 1.0.0 ale czytałem forum ma niby być jeszcze w tym tygodniu!;p

Opublikowano

Kozacki server gram tam 5 dni ale teraz nie da rady bo nie mam 1.8.1 czekam i czekam na ten 1.0.0 jak czytasz to aArczi to wiedz że nie mogę grać :/ formata sobie zobiłem bo była taka potrzeba. Ale seerver kozacki ciągle nowi gracze więc nowi gracze odnajdą klimat może kompana w tej grze. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OBY JAK NAJSZYBCIEJ BYŁO 1.0.0 ale czytałem forum ma niby być jeszcze w tym tygodniu!;p

Wydaje mi sie ze jak nalozysz paczke na 1.0.0 to tez bedzie dzialac ;]

mam neta 6mb, kompa zacnego więc nie ma mowy o malej ilosci FPSów . Często klikne na skrzynke a ona sie po 5 sekundach otwiera..

nigdy czegos takiego nie widzialem, chyba ze podczas save serwera / albo cos ci wykorzystuje lacze

Opublikowano

pojebane bo mam bana na ip =.= za nic

bany na ip dajemy za wykorzystywanie bugów/grief, jakbym wiedzial jaki masz nick to podal bym szczegoly

Opublikowano

Wie ktoś czy na serwer dodane będą jakieś nowe mody? (chodzi mi zwłaszcza o MO'creatures)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

FAJNIE hq pomoglem ci w 1 sprawie z graczami a potem raz czy 2 wtkorzystalem buga co odkrylem i ban ?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?

Jak się buga odkrywa to się go zgłasza a nie wykorzystuje. Masz za swoje.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Buga znałem wcześniej niż Ty i wiem czym jest spowodowany. Jedyny problem w tym, że nie koduję w javie i nie potrafię tego załatać :< Pozostaje nam czekać na modderów po uprzednim poinformowaniu ich o bugu.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

ii ???????????????????????? nie ważne ja i tak wiem tyle co powiedziałem

dostales wiec slusznego bana, o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...