Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium][1.8.1][Nowe maszyny, złoża i przedmioty!][1. w polsce serwer z modami IC2 i BC]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logowałeś się i masz za swoje, dwa razy eq straciłem przez Ciebie.

hahahhaha jak miałem ci wziąć eq?

mozesz ja pobrac na naszej stronie (link w 1 poscie)

pamietaj zeby usunac folder mods przed instalacja

ej ale to nie tylko moja wina ze sie na niego logowałem on mi sie wkradał do domku i nie dawał z niego wyjść utrudnia mi gre a ja za to bana mam????
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co myślę o serwerze ? Szkoda gadać. Najpierw przez jednego admina ucięło mi pół chaty. Ja wszedłem na serwer i poprosiłem o naprawę. A drugi admin ? Nie dość, że cofnął mapę tak, że cała chata zniknęła, wmawiając, że o to prosiłem, to na dodatek dał bana. W ogóle nie polecam, ze względu na słabą administrację.

Opublikowano

Co myślę o serwerze ? Szkoda gadać. Najpierw przez jednego admina ucięło mi pół chaty. Ja wszedłem na serwer i poprosiłem o naprawę. A drugi admin ? Nie dość, że cofnął mapę tak, że cała chata zniknęła, wmawiając, że o to prosiłem, to na dodatek dał bana. W ogóle nie polecam, ze względu na słabą administrację.

Powiem tak nie zgadzam sie ze wzgledu na to ze administracja jest dobra to poprostu twoja wina ze nie spytales admina czy wszystko gra na tym chunku mialem podobny problem ale napisalem modreq i w 5 minut udzielono mi fachowej pomocy.

PS: serwer bardzo ciekawy ze wzgledu na mody IC2 i BC oraz dobra maszyne

Opublikowano

Powiem tak nie zgadzam sie ze wzgledu na to ze administracja jest dobra to poprostu twoja wina ze nie spytales admina czy wszystko gra na tym chunku mialem podobny problem ale napisalem modreq i w 5 minut udzielono mi fachowej pomocy.

PS: serwer bardzo ciekawy ze wzgledu na mody IC2 i BC oraz dobra maszyne

Pisałem modreq, czekałem 30min i prosiłem, by postarali przywrócić mój dom. Oni zrobili restart i zaczęli mi wmawiać, że ja tego chciałem i to moja wina. Bezsens.

Opublikowano

twoja sprawa ja bym ich przeprosil bo to nie ich wina ze serwer ma male ubytki ( bugi ) nie kazdy z nas ma pieniadze na serwer z 200 slotow 0 lagow itp. Moze dali by ci unbana

Opublikowano

twoja sprawa ja bym ich przeprosil bo to nie ich wina ze serwer ma male ubytki ( bugi ) nie kazdy z nas ma pieniadze na serwer z 200 slotow 0 lagow itp. Moze dali by ci unbana

Przeprosić ? Za co ? Za to, że zjebali mi całą chatę, zamiast naprawić ? Hah, śmieszne !

Opublikowano

nadal mysle ze serwer jest super a to ze ty straciles kawalek swojej "glinianki" to nie jest taka tragedia bo zbudowac cos o polu np 20 klockow to nie jest duzo roboty wiec prosze nie ponizaj sie ani nie popisuj bo nie ma czym .

Opublikowano

nadal mysle ze serwer jest super a to ze ty straciles kawalek swojej "glinianki" to nie jest taka tragedia bo zbudowac cos o polu np 20 klockow to nie jest duzo roboty wiec prosze nie ponizaj sie ani nie popisuj bo nie ma czym .

Glinianka ? Na samą chatę poszło jakoś 10 stacków różnego drewna, w środku miałem po kilka stacków każdych minerałów z modów, na dodatek wszystkie machiny, diaxy, surowce itp., więc to jest dużo roboty, w kopalni spędziłem kilka godzin by to wszystko uzbierać, a samo wyrównywanie terenu poprzez koszenie drzew zajęło pewnie więcej niż ty budujesz swoje "pr0 el0 d0mki"

Dzisiaj dobra zabawa była na serwie, c'nie ?

Pozdr. od Armory-ego

Opublikowano

Zmieniliśmy hosting - lepsza maszyna, 6gb ramu, lepsza lokalizacja, więcej slotów - 96

umożliwi nam to dalszy rozwój serwera, prawdopodobnie dodamy jakieś nowe mody

Zapraszamy!

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Zmieniliśmy hosting - lepsza maszyna, 6gb ramu, lepsza lokalizacja, więcej slotów - 96

umożliwi nam to dalszy rozwój serwera, prawdopodobnie dodamy jakieś nowe mody

Zapraszamy!

Zaje fajnie teraz jest, redstone działa już szybciej :E

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Czy tylko u mnie jest serwer off ??

Czy u wszystkich

PS.wpisałem to ip industrialdiamonds.sytes.net:25043

Ok już działa IP ale nie działa mi serwer bo wyskakuje błąd z javą

Interial exception java.io.IOException: Bad packet id 230 HELP!

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Czy tylko u mnie jest serwer off ??

Czy u wszystkich

PS.wpisałem to ip industrialdiamonds.sytes.net:25043

Ok już działa IP ale nie działa mi serwer bo wyskakuje błąd z javą

Interial exception java.io.IOException: Bad packet id 230 HELP!

nie zainstalowane mody ;z

Opublikowano
Czy tylko u mnie jest serwer off ?? Czy u wszystkich PS.wpisałem to ip industrialdiamonds.sytes.net:25043 Ok już działa IP ale nie działa mi serwer bo wyskakuje błąd z javą Interial exception java.io.IOException: Bad packet id 230 HELP!

Wgraj mody ze stronki, bez tego serwer nie będzie ci działał.

Opublikowano

Glupi serwer , namęczycie się 6 dni zęby zdobyć najlepsza zbroje i po 3 dniach wam nagle zniknie , a jak będziesz prosić admina o wytłumaczenie co się stało , powiedzą wam ze zrobiliście sobie zbroje z buga.

Zjebany serwer NIE POLECAM!

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Smaczek....

Byla afera z Quantum Setem ponieważ większość korzystała z bugów.Jeżeli byś podał dowód że miałeś tą zbroję to by było good....

1044853342.jpg
Opublikowano

Glupi serwer , namęczycie się 6 dni zęby zdobyć najlepsza zbroje i po 3 dniach wam nagle zniknie , a jak będziesz prosić admina o wytłumaczenie co się stało , powiedzą wam ze zrobiliście sobie zbroje z buga.

Zjebany serwer NIE POLECAM!

itemy nie mogą od tak zniknąć, chyba ze masz quantum set na ujemnym durability

w kazdym razie serwer nie ma na to wplywu, ze quantum set potrafi sie zbugowac - jest to zalezne od samego moda

Opublikowano

Ja kurwa tego nie rozumiem!

Jakimś NIEMOŻLIWYM CUDEM znikło mi , co ja poradzę! A admin może sprawdzic na poprzednich saveach!

@PS. Do admina z 6 osób może potwierdzić na serwie ze miałem ten quantum (helm,spodnie,buty)

@PS2 Zbroje lądowałem dzień wcześniej była CALA NALADOWANA.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Wgraj pluginy tkie jak : perrmisions warp lwc cuboid jobs iconomy i zrob jakis sklep tani zeby gracze materialy na maszyny mogli kupywac

a i odbanuj moje ip bo nie wiem dlaczego dales bana

ZBIERAM - NUSY!

Opublikowano

bana dostales za okreslenie 'zje**ny serwer' na kanale adminow na TS, jak jednak chcesz grac, wyslij mi je na priv to odbanuje

nie potrzebuje porad odnosnie pluginow, to serwer survival, wiec jezeli oczekujesz jakichs kitow na start to nie ten target - wszystko musisz zdobyc sam.

w kazdym razie zamiast lwc jest lockette, ktore jest duzo lepsze, a pluginu 'cuboid' nie znam (jest worldguard/edit) propozycje ewentualnie mozna pisac na forum, jezeli poprze ja odpowiednia ilosc graczy - wprowadze plugin/mod/cokolwiek na serwer

Opublikowano

Mogę prosić o wstawienie folderu ,, .minecraft " bo jak wklejam nie mogę a bardzo chce pograć

napisz do mnie na gg, wysle ci na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...