Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium][1.8.1][Nowe maszyny, złoża i przedmioty!][1. w polsce serwer z modami IC2 i BC]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi również nie działa

Daj plusikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Bo zrobie to czego byś nie chciał ! ( Co?) Najebie się i pójdę spać

Opublikowano

000webhost usunął nam stronę (nie pozwalają na shoutboxy)

zmieniamy hosting, tymczasowo o paczkę piszcie mi na PW

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Zal serwera, był relog serwa, i po zalogowaniu wszystkie cenne itemy z eq zniknęły mi, gdy próbowałem to adminom powiedzieć dostałem muta na permament, takie noobki w administracji, nic nie odzywaja sie, cicho siedza, a jak ludzie mówią że itemy znikły to Admini twierdzą że kłamiemy nooby walone takie, nie polecam serwera, bez adminów by się lepiej grało.

Opublikowano

Wgrajcie mod na handel. Wtedy w mieście zrobiłoby się sklep, las, a każdy miałby działkę na start (przejmowaną komendą region claim) Potem zarabiałoby się na działkę za miastem.

Opublikowano

Dużo ludzi mówi, że serwer off, a inni, że ip się nie mieści. Kopiujecie i całe ip się nie przepisuje, trzeba jeszcze kilka liczb dopisać z portu bo się do końca nie skopiowało, tyle - mam nadzieję, że już nie będzie beznadziejnych pytań, czemu serwer off i inne typu tego rzeczy.

Opublikowano

serwer taki se choć dostałem bana za to że zabilem kolesia co kradł i dostałem bana ip więc sory serwer spoko ale można dostać bana za dobre uczynki więc lol

Opublikowano

serw pro ale administracja lekko przegina bo daje bana ip za złamanie 1 regulaminu

PS czemu to jest Sur jak nie można kraść ???

nie popuszczamy za kradnięcie z cuboidów i wykorzystywanie bugów, a wszystko da się sprawdzić

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Serwer w miarę dobry zauważyłem tylko dwa problemy mianowicie: występuje bug z dźwiękiem i przy większej ilości osób serwer po prostu nie wyrabia i zaczynają się lagi. Liczba slotów jak dla mnie za mała no ale nie ma się co dziwić jak serwer laguje.. przy pustym serwerze minecraft pokazuje mi ping ~300ms co jest lekkim żartem..

1302624864-528.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...