Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium][1.8.1][Nowe maszyny, złoża i przedmioty!][1. w polsce serwer z modami IC2 i BC]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czemu ale jak ściągam paczek modów z linku który jest pod filmikiem to mam ciągle czarny ekran

Proszę o paczkę z modami

A tak poza tym możesz wstawić link do paczki gdyż można je wstawiać ale musi być scan i nie mogą być na stronach które chcą wypełnienia ankiety

dJ.jpg

Opublikowano

nie wiem czemu ale jak ściągam paczek modów z linku który jest pod filmikiem to mam ciągle czarny ekran

Proszę o paczkę z modami

A tak poza tym możesz wstawić link do paczki gdyż można je wstawiać ale musi być scan i nie mogą być na stronach które chcą wypełnienia ankiety

adminom się coś uwidziało, powiedzieli, że to klient (mimo, że jedynie patch z modami)

//wyslane

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Server fajny ale wredna administracja; nie banują podszywających się graczy, nie reagują na bug np znikną materiały które wydobywało się pół dnia itd.

Pvp jest trudno ale mało jest pojebów którzy jada chyba, ze taki MrKubaPL lub Ochlejus.

Srever byłby fajny ale pisze to zaraz potem jak się wkurzyłem po stracie materiałów i po braku reakcji od administracji.

Opublikowano

razor w prezentacji serwera jest napisane pvp on wiec nie możesz mieć o to pretensji do administracji a teraz o materiałach czy masz jakieś dowody ze je miałeś jak nie to administracja nic nie zrobi gdyż niema dowodów ze je miałeś jedynie co może zrobić to spróbować naprawić ten problem

dJ.jpg

Opublikowano

Poprosze paczke

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

Opublikowano

troche tego nie ogarniam, brak warpów, spawna, adminów, nikt nie chce pomóc ...

to survival, natomiast ja nie moge teraz wejsc na serwer - pracuje nad strona i update (prawdopodobnie dzis w nocy), jest drugi admin

Mi ciagle sie pojawia obrazek Mojang i mam crasha HELP!

napisz do mnie na GG i odpal teamviewer, pomoge

Opublikowano

Dlaczego serwer nie działa? Miał być 24/7 a nie działa już 30 minut

Daj plusikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Bo zrobie to czego byś nie chciał ! ( Co?) Najebie się i pójdę spać

Opublikowano

Dlaczego serwer nie działa? Miał być 24/7 a nie działa już 30 minut

mielismy drobne problemy z hostingiem

@@up

paczki powysylane

adres TS3:

188.165.154.179:3310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...