Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][24/7][NO-WL][No-Premium][1.8.1][Nowe maszyny, złoża i przedmioty!][1. w polsce serwer z modami IC2 i BC]

hqSparx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja chce un bana ale wy niedacie dlatego mówie tylko co mirraseq mówił że moge sam wybrać kare i wybieram 2 tygodnie ban ..

To jak na merkurym miną dwa tygodnie to dostaniesz ub (2464 dni)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

//Red Wolf

Nie podał linku do forum poza MPC. Otwieram ponownie na prośbę autora.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Nie polecam serwera, chyba że lubicie kilka godzin czekać na Cuboida !!

A gdy już admin weszedł, chciałem się coś zapytać to się wylogował !

Opublikowano

Czekałem na cuba ok 10min.. Więc nie kłam, że kilka godzin(chyba, że nie znasz regulaminu i źle składałeś prośbę o cuba-wtedy to chyba logiczne, że cuba nie dostaniesz, nawet jeśli pół dnia będziesz czekał) Adminów jest 2ch czy 3ch i prawie zawsze jeden z nich jest online (wiadomo, to tylko ludzie, nie da się być 24/7 online)

Jeśli masz jakieś pytania, pytaj na forum.

Zapraszam na serwer

~Eques

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Cóż. Serwer pod względem technicznym jak najbardziej dobry, lecz z wolnością słowa jest tak samo jak na mpc.

Wystarczą dwa słowa aby wylecieć, jak to mawiają prawda boli, a osoby wyższe rangą mają się za bogów i skierowanie jakiejkolwiek uwagi w ich stronę, która przeczy ich ideom od razu nagradzane jest banem. Serwer polecam wyłącznie pod względem technicznym, administracja jak stado bachorów wypuszczone w zoo.

Opublikowano

Cóż. Serwer pod względem technicznym jak najbardziej dobry, lecz z wolnością słowa jest tak samo jak na mpc.

Wystarczą dwa słowa aby wylecieć, jak to mawiają prawda boli, a osoby wyższe rangą mają się za bogów i skierowanie jakiejkolwiek uwagi w ich stronę, która przeczy ich ideom od razu nagradzane jest banem. Serwer polecam wyłącznie pod względem technicznym, administracja jak stado bachorów wypuszczone w zoo.

jaki masz nick? kogo zbanowałem niesłusznie? nie pamietam nic takiego, wszystkie bany były zgodne z regulaminem; idee nie mają tu nic do rzeczy, jeżeli ktoś bluzga/obraża/psuje atmosfere na serwerze, to moim zadaniem jest takiego gracza usunąć

napisałeś posta po banie fightera:

1.

1.png

2.

2.png

3.

3.png3

@down:

nic nie wycialem, dla zainteresowanych moge dac logi

uwazasz, ze za bluzgi na chacie, obraze graczy i administracji nie nalezy ci sie ban?

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Fajnie że to moje konto ( Problemy ze wzrokiem? ) a po 2 jeśli już umieszczasz rozmowe to pokaż cała a nie swoje wypowiedzi i innych wyciołeś. Rób tak dalej pobanuj wszystkich i zrób możliwośc dodania się do WL za SMS serwer dużo na tym zyska

ps. Skoro " dzieciaczku " aż tak cię obraża to masz chyba jakieś kompleksy bo to nie jest powód do bana a na TSie zostałem powitany banem bez słowa

Opublikowano

Wlasnie przeprowadzilismy update, ostatni na 1.8.1

Uaktualnilismy wersje modow, naprawilismy sporo bugów, mamy nowy modpack

instrukcje znajdziecie na

http://idiamonds.sytes.net

Opublikowano

wlaśnie dobrze wypakowuje podeślesz minecrafta bez loginu calego z modami?

moge ci pomoc przez TeamViewer, napisz do mnie na gg: 1379027

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...