Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz Polaczony Z Serverem

zallolpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to znaczy ze kazdemu skasuja ?? bo jak tak bedzie to do dupy moje skille na 42 lvl na p poszly sie walic ...

Opublikowano

moze zkasuje moze nie i 42 lvl ja tam bije w 10 min takze nie duza strata powini sie martwic gracze co maja 78+

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

nie chodzi mi o 42 lvl bo to latwiza ale eq +9 mialem i skille p chociarz skille moze latwo wbic ale eq+9 szkoda

Opublikowano

OMG ... serwer nie działa 30 min a już jest 3-5 tematów odnoścnie "zostaniesz połączony z serwerem" jak będzie działać to się dowiecie ...

Chyba 1-2h wytrzymacie bez tej gry (przynajmniej mam taką nadzieje) Gm przecież pisał że jest restart ..

Pozdrawiam

Opublikowano

O czym wy mówicie jakie straty ? Serwer stał 1 dzień to czego mogliście się dorobić jeśli o s3 chodzi gorzej jeśli s1 albo s2 tam już ludzie coś mieli ...

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

kretu666 smocza+9 fms+9 ebo+8 srebrna+8 buy+1500 hp bojowa+9 niewrazliwa na omdlenie to moje eq odbuguja postac moge ci pokazac:)

Opublikowano

mi s2 teraz w ogóle nie działa a jak działał to wywalalo mnie co 5 minut i miałem straszne lagi miejmy nadzieje ze to naprawią

Opublikowano

PRAWDOPODOBNIE zwykly restart serwera...

(gdyby gm pilnowali serwa przed hackerami nie bylo by lagow, a resety bylyby raz na 5 dni a nie 2 razy dziennie, no i admini nie powinni dawac gm'a niemcom ;/ )

@EDIT

HAAAA

JUZ WIEM CZEMU RESTART xD

MOBY SIE SKOŃCZYŁY XDD

Opublikowano

Odpowiedz krotka i tlumaczonca wszytko: Jest konserwacja serwera lub naprawa bugow lub cos im sie zepsulo(zadkosc)

Kto nie chce żeby SsixD została modem niech głosuję na nie!!!!!

Kto myśli jak ja niech wklei powyższy tekst do swojej sygnaturki.

Opublikowano

i po co spamujesz i robisz oftop ja widze ze ten temat ma inna nazwe niz dodawania muzyki w metin2

sry za oftop

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

WBIJ DO folderu z gra gdzie masz longju yt2 i tam w BGM czy jakos tak (folder) sa pioseneczki

tam wrzuc swoje kawalki a potem w grze przez opcje systemowe wybierz pioseke ktora ma grac

(sry za bledy)

@DOWN

TAK DA SIE I MOZNA

(chyba bana za to nie dostaniesz xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...