Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz Polaczony Z Serverem

zallolpl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kunter00 dzialac dziala ale jak powiedziales sami niemcy graja i sklepow nie ma

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

ten plik jest spolszczeniem czy on jest na chińskim cliencie? i czy jest zamieszczony na forum?

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Gość Mounthains Is Back
Opublikowano

gdy pobieraliście s3 serva mieliście 4 pliki newlongju1server włączycie i jest good

Chyba dostane *5?

Opublikowano

zal mi tych ktorzy mowia co trzeba zrobic a potem placza znowu lagi

zowu lagi zjebany cybuch .... a to wy jestesice zjebani bo sami wszystkim mowicie -.-

30284.png

20764.png

Opublikowano

chwile temu dzialalo;/ dupa

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

wywala podczas łączenia z serwerem;/

poprawka zalogowalo wybralem postac i zaladowalo, zobaczylem moja postac i wywalilo... -,-'

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

sprubuj czy nite dodasz ale chyba nei bedzie dzialac a te priv servy np. longyt2 to wpizdu kto sie zgodzi ze zabawa jest przednia ale reszta do dopu caly czas laggi nooby konserwacje problemy mi tez tak samo nie mozge sie z serverem polaczyc najlepiej jak by nikt nie wchodzil i gorszych lagow nie dawał DAJ 5*) PLZ

Opublikowano

umnie dalej pisze trwa lacznie z server i nima pokazanych chaneli sa kropki a zawsze byly pokazane ch. uwas to samo

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

nowe postacie działają mi lecz starą wywala jak tylko wejde do gry;/ i jedną ze starych postaci mi usunęło;/

DZIAŁA STARA POSTAC!!:D tyle ze po chinsku wszystko i problem z instrukcjami!!:D malo ludzi jest! jak bedziecie mieli spol to napiszcie!:D

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

a na chu.. spolszczenie jak wam sie nie chce grac to nie grajcie ,przez te spol. sa tylko lagi

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Mi na chińskim też nie działa ;/ wyświetla się okienko ze znaczkami i tak 5 min.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Bum na jakim wlazłeś ?

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Zr. nową postać,po 2 min mnie logło.

~Serpico

Opublikowano

hmmm mi tam tylko 4 lv spadły ale to sie w poł h wbije ;p a tak to nie moge grac bo wywala ;p

hmm igram na nowej postaci bo na starej loga ;p

Masz pr0blem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...