Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam ElfBota tibia 8.6

Chodzi mi o to zeby ustawic mu iz gdy ma 150gmp wychodzi z expowiska i dokupuje gmp u NPC..

Nie wiem jak to ma wygladac,wiec pisze do Was,jezeli mozecie to rozpiszczie to dokladnie krok po kroku.

Niechce mi sie co 30min siadac i dokupywac mu recznie potek....

Zalozmy iz ma te 150gmp idzie kupuje np dodatkowe 500gmp i do reszty wolnego capa dokupuje runki SD..

Prosze o pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko wiecie moze jak wyglądają skrypyt ze char jak wbije np 715k lv to pisze ! next i sam reloga i jak wbije 800k lvl to leci do pz i pisze reb i reloga daje + i 5 :D z góry dziena za pomoc :D piszcie gg - 39906250

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuje skrypta który wygląda tak , że jeżeli bije mnie warlock i gdy stanie się niewidzialny żeby uderzać w niego z avalanche.

Opublikowano

Potrzebuje skrypta który wygląda tak , że jeżeli bije mnie warlock i gdy stanie się niewidzialny żeby uderzać w niego z avalanche.

To sie ustawia w targetingu.

Zamiast nazwy wpisujesz reveal i ustawiasz czym ma atakowac.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Opis skryptu: Alarm gdy wypadnie item.
Dane:
Inne: Potrzebuje skrypta który alarmowałbym gdyby wypadł item, ale problem jest w tym że loot z potworów pokazane jest jak na poniższym screenie

84778200603416150372.png

Standardowo używałem : auto 100 foreach 'newmessages' $l if [$l.content ? 'Item'] playsound disconnected.wav

lecz na ów serwerze on nie działa a wiadomo że nie bede obserwował 24/7 czy coś mi tam dropło ;P

Server:

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Problem u mnie jest taki.

Poszukuję skryptu do ots db w którym senzu zamiast zbierac do bp zjada zapewne dlatego ze jest w formie fooda.

Czyli skrypt ktory otwiera zwloki zbiera senzu do bp i otwiera bp w tych zwlokach

senzu id 3584

zwloki 8433

bp 2853

Opublikowano (edytowane)

Witam, pilna sprawa
Potrzebuje skrypta na dobieranie asasinkow do danej ilosci. Niewazne ile ma asskow niech do 400 dobiera.
Z gory dzieki ;)

Edytowane przez sloniu1111
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc. Jestem nowy.
POwiem tak gram na serwerze DBKO.(i mam pewien problem ze skryptem n buff'a)
chodzi mi o to ze jak skill sword spadnie ponizej 50 to postac uzyje runy o danym id (id->3198)
Z gory dziekuje ;)

Opublikowano

Szukam skrypta na odradzanie się po śmierci jak się pada to jest to okienko ze trzeba kliknąć ok i on dalej leci bo na war moda na mcki postawić potrzebuje :D

Opublikowano

Potrzebuje skrypta na alarm gdy ktoś mnie bije szukałem na necie ale każdy jaki znalazłem to zaczyna wyć jak widzi kogoś ze skullem a mi chodzi tylko i wyłącznie jak mnie ktoś bije z góry dzięki

Opublikowano

Witam czy jest taki skrypt, żeby zrobic Knight'a Combo Liderem a mój Master Sorc bił to co zacznie bic Moj najt? ?
Jeslij jest mozliwosc prosze o Skrypt bo w Aimbot nie idzie tego ustawic :D
Np ze gdy najt zaatakuje z exori hur to Sorc zacznie bic tego samego typa ? ?
Jeszcze najlepiej jak by dalo rade gdy najt zacznie bic Z Melee

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem kiedyś takiego skrypta w Elfie, iż ustawiałem sobie m walla na scrollu w myszce. Wygodne w czasie open battle. Może ktoś posiada takiego skrypta, bądź potrafi zrobić, bo nie mogę tego znaleźć.

Pozdrawiam Finger.PP

Opublikowano

Witam poszukuję skrypt na Push-a ludzi wiem że jest bo widziałem ale nie mogę znaleźć z góry thx

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje lepszego skryptu do otwierania ciał.

Obecnie używam tego, lecz jest on bardzo zawodny.

auto 100 foreach 'newmessages' $msg if [$msg.content ? 'Loot of a nazwa mobka:']{opengrounditem id deda | wait 1000}

Potrzebuję także, żeby bot wkładał mi item nie do głównego, lecz innego baga w którym są inne bagi i zeby tam tez wkładał.

Opublikowano
Potrzebuję skrypta !

Mianowicie chodzi mi o to jak mam ustawić cave bota , żeby po śmierci leciał mi na expa. Droga jest taka : Depo ->Teleport->Teleport . Oraz , aby po śmierci używał komendy !aol i !bless

Nie wiem , czy da się to ustawić wszystko za pomocą skryptu , czy również w cave bocie ? Proszę o pomoc ! ;)

Opublikowano

Witam, mógłbym prosić o skrypta który zatrzymuje bota gdy ma ponizej 60% many i wznawia gdy jest jej wiecej niż 90%?
Znalazłem tego ale nie działa :
auto 100 if [$mppc <=60] {setfollowwaypoints off} useoncreature ID MANAS self | if [$mppc =>100] {setfollowwaypoints on} useoncreature ID MANAS self
Spamuje manasa caly czas, a gdy spadnie ponizej 60% to potem postac stoi caly czas. Nie włącza cavebota.

Opublikowano

Moja prośba jest taka:

1. Postać wbija X lvl, wyłącza cave bota i idzie do pz(nawet tego pz na expie) po to żeby powiedzieć !reborn.

2. Po każdym rebornie wyskakuje okienko typu motd(message of the day). Jest jakaś możliwość, żeby elf "wcisnął" OK w tym okienku?

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość o poproszenie skrypta, gdy użyje czaru (nazwa) to wyskoczy mi stoper tzn. bedzie mi odliczać

Zaznacz w HUD wszystko :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam skryptu pod elfbot 8.6, który np. bedzie uzywal dzwignii jezli bede mial mniej great mana potków niz 200 i w dodatku jesli mnie ktos przesunie, to odrazu wracal pod dzwignie.. bylbym bardzo wdzieczny, poniewaz w google niemoglem nic znalesc a na ots by mi sie to bardzo przydalo do cwiczenia mlvl bo w nie ktorych jest tak ze kupuje sie potiony poprzez dzwignie

Opublikowano

Czesc. Szukam takiego skrypta gdy jak padne na postaci np o nicku "domc" to reloga na druga postac o nicku "domcc" i jak padnie na "domcc" to reloga znow na postac "domc" i tak w kolko :D    DAJE + ++