Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje skrypt na zakladanie chakra armora gdy mam x hp i zdjemowanie go jak juz sie wylecze. Id armora to 3378. Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszyskie te opcje zrobisz w Elfie bez skryptów. Cl, friends list ect.

jak zrobie follow w elfie? jak zrobie to odznaczanie?

wytłumacz mi jak zrobie to bez skryptów

Opublikowano

W targetingu, w pole gdzie masz "any" wpisujesz ilość i uzupełniasz na dole (potem drugi raz dodajesz danego potwora ale zmieniasz ilość i sposób ataku), follow też tam możesz wybrać.

Opublikowano

Witam witam. Potrzbuje 2 skrypciki będe mega wdzięczny jak ktoś pmoże. Jeden napisałem sam, ale nei działa poprawnie i trzeba go poprawić.założenie jest takie, że jak w okolicy 7 kratek nie ma co najmniej 3 potworków to elfbot wYłącza targeting i leci tylko po waypointahc. jeżeli nastomiast będą 3 potworki to bot włącza targeting i normalnie je bije. Jest to pewien sposób lurowania, bo nie oplaca mi się bić pojedyńczo tylko lepiej nazbierać potworków. Albo, jak ustawić aby bot bił każdy nowy potworek pojawiający sę na mapie? przykład: biję potworka i tylko on jest na mapie, nagle z góry pojawia się drugi, to bot zaczyna atakować tego nowego.
tutaj mój skrypt, liczę na pomoc: auto 100 if [$targetingon & $monstersaround.4 <= 2] { settargeting off } | if [$monstersaround.4 >= 3 {settargetingon}

drugi skrypcik potrzbuję taki, że bot wali caly czas UE, lecz gdy mana spdanie do np. mniej niż 60% to bot zabija wszystkie potworki obok siebie i czeka. czeka i się manasuje dopóki poziom many nie będzie wynoscił 100%. Po tym dopiero kontynuuje waypointy. Podejrzewam, że trzeba zrobić coś w stylu Normalnego walenia uE, if $poziom many <=60%, to wait dopóki $mana ==100%. :D spróbowałbym to sobie napisać, ale nie wiemc zy mi się uda i czasu mało. Dla ttego bardzo prosze o pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam witam. Potrzbuje 2 skrypciki będe mega wdzięczny jak ktoś pmoże. Jeden napisałem sam, ale nei działa poprawnie i trzeba go poprawić.założenie jest takie, że jak w okolicy 7 kratek nie ma co najmniej 3 potworków to elfbot wYłącza targeting i leci tylko po waypointahc. jeżeli nastomiast będą 3 potworki to bot włącza targeting i normalnie je bije. Jest to pewien sposób lurowania, bo nie oplaca mi się bić pojedyńczo tylko lepiej nazbierać potworków. Albo, jak ustawić aby bot bił każdy nowy potworek pojawiający sę na mapie? przykład: biję potworka i tylko on jest na mapie, nagle z góry pojawia się drugi, to bot zaczyna atakować tego nowego.

tutaj mój skrypt, liczę na pomoc: auto 100 if [$targetingon & $monstersaround.4 <= 2] { settargeting off } | if [$monstersaround.4 >= 3 {settargetingon}

drugi skrypcik potrzbuję taki, że bot wali caly czas UE, lecz gdy mana spdanie do np. mniej niż 60% to bot zabija wszystkie potworki obok siebie i czeka. czeka i się manasuje dopóki poziom many nie będzie wynoscił 100%. Po tym dopiero kontynuuje waypointy. Podejrzewam, że trzeba zrobić coś w stylu Normalnego walenia uE, if $poziom many <=60%, to wait dopóki $mana ==100%. :D spróbowałbym to sobie napisać, ale nie wiemc zy mi się uda i czasu mało. Dla ttego bardzo prosze o pomoc :)

Pozdrawiam

co do tego pierwszego ustaw w tagetingu count 3+

a co do drugiego

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano (edytowane)

co do tego pierwszego ustaw w tagetingu count 3+

a co do drugiego

Niestety po dodaniu 2 shortkeyów i uruchomieniu tego, bot faktycznie zatrzymuje wapointy czyli short z zatrzymywaniem dziala, ale pozniej jakos dziwnie stoi w miejscu nie biega dalej, tylko skaka z jednej kratki na druga. blokuje sie. Moze dla tego ze to troche przerobilem? przerobilem to na :auto 200 if [$mppc >= 60]  setcavebot on

poniewaz nie chce aby walil caly czas UE, tylko ja od ue mam juz osobny skrypt. On tylko ma zatrzymac cave jak mana mniejsza od 60% a uruchomic ponownie gdy wieksza od 95.

Edytowane przez Exsilun
Opublikowano

wlasnie mam indentycznie, z tym ze na odwrot. najpierw w shortach mam setcavebot on a pozniej off ale to chyba nie ma znaczenia. off dziala dobrze, z on cos nie tak. pobawie sie wieczorem moze cos rozkminie. A nie da sie tego zrobic w jednej linijce? tak zeby to bylo pod jednym shorkeyem? jest w tym jezyku w ktorym pisze sie skrypty do elfa cos takiego jak w roznych jezykach programowania else if? albo do until?

Opublikowano (edytowane)

jak dodać skrypt/waypoint który wykona się tylko jeśli konkretny warunek jest spełniony? 

Przykładowo mam ustawioną ścieżkę i chce żeby po niej chodził dopóki nie skończą mu się SD lub mana potiony, a gdy się skończą to ma wejść w teleport do wyjścia i zatrzymać cavebota.

czyli: 

(W - waypoint, A - action)

W

W

W

...  

A -> policz poty i SD, jeśli SD lub GMP = 0

W -> wejdz w teleport

A -> zatrzymaj cavebota i daj logout

chcę żeby ta ostatnia część się wykonała tylko jeśli warunek wyżej jest spełniony 

Edytowane przez Asalas77
Opublikowano (edytowane)

No to tak, zaczynam przygodę z elfbotem i Poprosiłbym parę skryptów.

1. Moja mana spadnie poniżej 1500 używa great mana potion. // Zrobione

2. Zobaczy potworka (dl'a) to atakuje sd. // Zrobione

3. HP spadnie poniżej 500 używa exura gran. // Zrobione

4. Co 20 sekund wrzuca utani gran hur. // Zrobione

5. Zamienia platynki na cc. // Zrobione

6. Zdejmuje parala czarem exura. // Zrobione

7. Zdejmuje poison czarem exana pox. // Zrobione

8. Jeżeli będzie mniej niż 50 GMP to kupi ich 500.

9. Zeby wyrzucał puste potki (pod siebie, byle gdzie, bez różnicy). // Zrobione

10. Zakłada ssa.

Edytowane przez Voliooooon
Opublikowano

2. Zobaczy potworka (dl'a) to atakuje sd. // Zrobione

3. HP spadnie poniżej 500 używa exura gran. // Zrobione

4. Co 20 sekund wrzuca utani gran hur. // Zrobione

5. Zamienia platynki na cc. // Zrobione

6. Zdejmuje parala czarem exura.

7. Zdejmuje poison czarem exana pox.

9. Zeby wyrzucał puste potki (pod siebie, byle gdzie, bez różnicy). // Zrobione

6.auto 200 listas 'paraliz' | healparalysis exura

7.auto 100 listas 'poison' | if [$poisondmg >= 1 && $mp >= 30] {say 'exana pox' | wait

Opublikowano

10. Zakłada ssa.

refresh

Opublikowano (edytowane)

potrzebuję skrypt na sprzedawanie wszystkich falskow jakie mam w plecaku. ID 284 283 285

Edytowane przez Asalas77
Opublikowano (edytowane)

8. Jeżeli będzie mniej niż 50 GMP to kupi ich 500. // Zrobione

10. Zakłada ssa.

refresh

Edytowane przez Voliooooon
Opublikowano

Witam Potrzebuję następujące skrypciki. Pierwszy to follow za graczem (tą część mam więc bez tego) ale w tym samym skrypcie, żeby walił z tego samego co mój main (podczas bicia na mc) miałoby to wyglądać tak, ze cały czas follow trzyma na mainie, a do tego gdy tamten bije z sd mc tez ma bic z sd. gdy tamten wali exori mort ten tez ma bic z exori mort. wiem ze jest taka opcja w aimbocie, ale ciezko to rozegrac wszystko wchodzac w bota, zaznaczajac odznaczajac i tak dalej. Tak to bym dal tylko na ikonke, jeden klik i wali to samo :). Drugi skrypcik to na pusha. sa takie gowniane zr trzeba odejsc i podejsc zeby pushnal a to mnie nie interesuje. potrzebuje takie ze stoje obok typa i push. pozdrawiam licze na pomoc :)

Opublikowano

Ma ktoś może skrypt żeby mi zbierało itemy dookoła mnie do mojego plecaka? takie coś żeby nie trzbe było wymieniać ID tylko by wszystko zbierało?

Nie ma, że wszystko musisz dodać id najlepiej wszystkich itemów z sms shopa. auto 1 collectitems 'empty' id1 id2 id3

A to skrypt, że zbiera WSZYSTKO spod Twojej postaci auto 200 pickupitems 0