Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 19 stron to troszkę za dużo na znalezienie 3 małych skryptów, więc prosiłbym (jeżeli jest to o skopiowanie) skrypt zmieniający 100 gp na platynkę, 100 platynek na cc i automatyczne wpisywanie utani hur jak zgaśnie. Z góry dzięki

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam czy jest taki skrypt na to zeby bot automatycznie zaznaczal potworki o danej nazwie np : Mega Warlock ?

@Edit: Bo w targeting nie ogarniam co zrobic jakby ktos mial czas i chec niech pomoze :D

Edytowane przez dawajnaring2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Proszę o 3 skrypty

1.CM/GM napisze do mnie to mu odpisze.

2.jak mana spdanie mi poniżej 99% to mnie zacznie mr Id mr 3177

3.scrypt jak atakuje gracza pierw leci paral i jak uzyje anty to spamuje parala

Edytowane przez Basior1995
Opublikowano

Gram na OTS i potrzebuje skryptu do elfbota (a dokładnie sam 'action' koło npc) żeby sprzedawał mi zebrane itemki podczas expienia. Chodzi mi o sprzedawanie kilku (nie wiadomo dokładnie ile tego będzie) DSM i RH.

Opublikowano

Witam, potrzebuje skryptów takich aby postać używała skila "Exevo gran mas frigo" gdy ma many więcej niż np: 3000. a gdy ma mniej żeby nie używała tego skila. ?

Opublikowano

Potrzebuje skryptu który będzie kładł platynki w miejsce na strzały żeby jak padne to mi kase nie spadła razem z bp. Mam scrypt co zamienia gold na platynki ale kładzie je do bp ;/ a chce żeby szły w slot od strzał

Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuje skryptu który będzie używał itemku XXXX co godzinę

~~ Pozdrawiam ~~

Edytowane przez oskar1415
Opublikowano (edytowane)

Elo. Potrzebuje skryptu który będzie rozmawiał z NPC.

Mam ustawione Waypoints od NPC u którego robi się reborny do expowiska

i chciałbym aby bot (gdy już stoi obok NPC) napisał

hi >>>>> rebirth >>>>>>>> tak

@Edit

say "hi" jest ok ale następne 2 muszą być w oknie NPC

więc zrobienie say "rebirth" i say "tak" odpada:/

Proszę o szybką pomoc

Edytowane przez etopiryna
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje skryptu aby postać biła zaznaczony target, czarem a jeśli nie jest żaden target zaznaczony to aby używała tego czaru. Nie mogłem tego znaleźć, odszukałem tylko aby biła target z sd i próbowałem jakoś przerobić ale nie wychodziło.

Edytowane przez sgt.Hobbit
pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Potrzebuje skryptu aby postać biła zaznaczony target, czarem a jeśli nie jest żaden target zaznaczony to aby używała tego czaru. Nie mogłem tego znaleźć, odszukałem tylko aby biła target z sd i próbowałem jakoś przerobić ale nie wychodziło.

To jest ukryta treść, proszę

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Potrzebuje skryptu aby postać biła zaznaczony target jeśli stoi obok mnie, czarem a jeśli nie jest żaden target zaznaczony to aby używała tego czaru.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuje skryptu który bedzie używał czaru EXEVO GRAN MAS FRIGO tylko wtedy gdy otacza go jakiś potwór i ma więcej niż np 3000 many. jeżeli ma mniej żeby go nie używał.

auto 500 listas 'frigo' | if [$mp >= 2000] {say 'exevo gran mas frigo' | wait 1000}

ten skrypt jest dobry tylko że on caly czas wali nawet jak nie ma potworów ;D

i jeszcze skrypt żeby postać wypowiadała co np 1min podany czar.

Edytowane przez Lisu17
Opublikowano (edytowane)

Witam. Potrzebuje skryptu który bedzie używał czaru EXEVO GRAN MAS FRIGO tylko wtedy gdy otacza go jakiś potwór .

auto 500 listas 'frigo' | if [$mp >= 2000] {say 'exevo gran mas frigo' | wait 1000}

Witam. Potrzebuje skryptu który bedzie używał czaru EXEVO GRAN MAS FRIGO tylko wtedy gdy otacza go jakiś potwór .

Edytowane przez Lisu17
Opublikowano (edytowane)

Siemka potrzebuje skrypta na chodzenie za zaznaczonym potworem. Dodam, że w targetingu zaznaczam chase/offensive itd.

Nie działa. Gram na ots WoSots gdzie jest wyłączona opcja chodzenia za potworami, ale może sobie jakoś elfbot poradzi z góry dziękuje.

Edytowane przez Bouncy
Opublikowano

Witam.

Chciałbym puścić bota w dzień, lecz przerywa mi internet na 1-3 sekudny co jakiś czas i wtedy bot satje. No i w przypadku gdy przerwało neta, gdy bot bił potworki, postać pada. Mam reconnect, gdy postać stoi w miejscu x sekund, lecz to działa tylko wtedy gdy nie mam mieczyków i bot może sie swobodnie relognąć, a to zdarza się gdy przerwie w miejscu gdzie nie ma potworków i będzie stał do momentu znikniecia battlesinga. Gdy pk'uję to mam zawsze otwarte 2 tibie i gdy przerwie internet to przełaczam sie na drugiego klienta. Ale do rzeczy. Potrzebowałbym skrypta takiego, że gdy postaćstoi w miejscu x sekund (dajmy na to 10 sek) to bot loguje się na ta samą postać. Znalazłem coś takiego:

Trochę go przerobiłem, lecz nie działa tak jak należy. Niby loguje na konto i wgl, lecz nie chce wejść do gry. Potrzebowałbym własnie takiego skryptu. Z góry dziękuje i mam nadzieję, że ktoś bedzie umiał napisaćtaki skrypt.

REGGAE! < 3

Opublikowano

Mam dla was jeszcze jedno zadanie.

Skrypt do elfabota.

Gdy moje summony padną z czaru "Kikaichuu no jutsu" to tworzy je jeszcze raz. Tych summonów jest 4 i gdy one wszystkie padną to bot ma napisać na default "Kikaichuu no jutsu"

Opublikowano

Mam dla was jeszcze jedno zadanie.

Skrypt do elfabota.

Gdy moje summony padną z czaru "Kikaichuu no jutsu" to tworzy je jeszcze raz. Tych summonów jest 4 i gdy one wszystkie padną to bot ma napisać na default "Kikaichuu no jutsu"

Można dokładniej? Jakie summony? Nazwę proszę, a może Ci napiszę ten skrypt ^^

REGGAE! < 3