Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa tych summonów to Kikaichuu

Nazwa tych summonów to "Kikaichuu"

Ich id to:

1074110926 - pierwszy summon

1074110927 - drugi summon

1074110928 - trzeci summon

1074110929 - czwarty summon

Gdy napisze kikaichuu no jutsu to pojawiają się od razu 4 summony i ich id to wyżej wymienione :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nazwa tych summonów to Kikaichuu

Nazwa tych summonów to "Kikaichuu"

Ich id to:

1074110926 - pierwszy summon

1074110927 - drugi summon

1074110928 - trzeci summon

1074110929 - czwarty summon

Gdy napisze kikaichuu no jutsu to pojawiają się od razu 4 summony i ich id to wyżej wymienione :D

A z jakeigo czaru je zabijasz?

Bo mozesz se ustawic w elfie zeby je zabijał, a żeby summonował to dam ci cos takeigo.

To jest ukryta treść, proszę

Bedzie ci wpisywał "kikaichuu no jutsu" co dwie sekundy.

REGGAE! < 3

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałbym puścić bota w dzień, lecz przerywa mi internet na 1-3 sekudny co jakiś czas i wtedy bot satje. No i w przypadku gdy przerwało neta, gdy bot bił potworki, postać pada. Mam reconnect, gdy postać stoi w miejscu x sekund, lecz to działa tylko wtedy gdy nie mam mieczyków i bot może sie swobodnie relognąć, a to zdarza się gdy przerwie w miejscu gdzie nie ma potworków i będzie stał do momentu znikniecia battlesinga. Gdy pk'uję to mam zawsze otwarte 2 tibie i gdy przerwie internet to przełaczam sie na drugiego klienta. Ale do rzeczy. Potrzebowałbym skrypta takiego, że gdy postaćstoi w miejscu x sekund (dajmy na to 10 sek) to bot loguje się na ta samą postać. Znalazłem coś takiego:

Trochę go przerobiłem, lecz nie działa tak jak należy. Niby loguje na konto i wgl, lecz nie chce wejść do gry. Potrzebowałbym własnie takiego skryptu. Z góry dziękuje i mam nadzieję, że ktoś bedzie umiał napisaćtaki skrypt.

Podoła ktoś temu zadaniu ? Dobry byłby tez skrypt, że wyrzuca moją postać z gry nawet jak ma krzyżyki, lub zmienia postać na tym samym koncie. Gbybym miał któryś z tych dwóch lub jakiś podobny to myślę, że dalej sobie poradzę.

@EDIT

Dobra ludziska poradziłem sobie bez waszej pomocy :D Wystarczył, odpowiednio przerobiony, skrypt na xloga. Podziele się z wami moim "dziełem" ^^

Do tego dochodzi oczywiście skrypt na reconenct. Podam go. Moża akurat się komuś przyda.

Jeśli ktoś chciałby jakiś skrypt, pisaćśmiało na gadu: 6920020

Edytowane przez karolix4

REGGAE! < 3

Opublikowano

A czy ogarniecie mi skrypt ?

Mam ustawionego depositera.

Bp mam jeden w drugim , a zbieram okolo 5bp lota na 1h i jak mam full afka to idzie do depo odklada loota do jednego bp i dalej bp nie otworzy tylko idzie z lotem na expa.. Nie zaznacze opennextbp bo wtedy bp z potami sie z buguja i bot bedzie biegal co chwile po poty . wiec prosze o skrypt ktory bedzie otwieral orange bp i gdy bedzie pelny to nastepny itd itd

Opublikowano

Szukam skrypta do elfa

Gdy ktoś mnie strapuje tzn. przesune się kratke w bok lub do góry to postać napisze "?".

W skrócie gdy ktoś mnie przesunie na inną kratkę to postać napisze na default znak zapytania.

Oraz chciałbym jeszcze skrypt taki:

Gdy na ekranie pojawi się gracz o nicku Avalos to włącza się alarm.

Opublikowano

Szukam skrypta do elfa

Gdy ktoś mnie strapuje tzn. przesune się kratke w bok lub do góry to postać napisze "?".

W skrócie gdy ktoś mnie przesunie na inną kratkę to postać napisze na default znak zapytania.

1

nie wiem czy działa ;d

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano (edytowane)

@UP

Nie działa :( Pomyśl coś jak Ci się chce bo ten nie działa :f

Jeszcze jedna prośba o skrypt:

Gdy pojawi się na ekranie gracz o nicku Anubis to włączy się alarm lub wyłączy się targeting i cavebot.

Nie wiem czy trudniejszy bedzie z alarmem czy ze stop targeting i cavebot wybierajcie :D

Edytowane przez Bouncy
Opublikowano

Mógłbym prosić o skrypt jeżeli mam mniej niż 2k hp używa uhp id 7643 i leczy mnie do full hp a jeżeli spada to dalej leczy

Opublikowano

Szukam dobrego skrypta na leczenie sie potkiem o id 7644 i exana mort razem i zeby nie zacinal sie z skryptem na potowanie light potkiem na mane bo kiedy uzywam tych 2 na raz to zacina mi sie potek o id 7644 i nie leczy mi sie podam skrypty jakie uzywam

auto 150 if [$hppc < 95] useoncreature 7644 self

auto 250 if [$mp <= 1400] useoncreature 268 self

auto 210 if [$hp <= 6000] say 'exana mort'

auto 200 if [$hppc < 100 && $hppc > 80] say 'exana mort' | if [$hppc =< 80] useoncreature 7644 self

Opublikowano

Gram na ots gdzie aby zrobic reborny trzeba wpisac "rebirth" po czym wpisac kod ktory jest generowany losowo czy da sie jakos to zrobic by bot wpisal to za mnie?

Opublikowano (edytowane)

szukam skryptu że jak ktoś mnie sparaluje to odrazu pisze mi utani gran hur

a ja szukam skryptu ze jak ze

wale UE jak nikogo nie ma, a jak sie ktos pojawil to wali targetowym

jak zrobic zeby zbieral cc bo nie wiem jak zrobic i jakie id ma cc ??

Edytowane przez Sevano
63334703750619119946.jpg

Opublikowano (edytowane)

Szukam dobrego skrypta na leczenie sie potkiem o id 7644 i exana mort razem i zeby nie zacinal sie z skryptem na potowanie light potkiem na mane bo kiedy uzywam tych 2 na raz to zacina mi sie potek o id 7644 i nie leczy mi sie podam skrypty jakie uzywam

auto 150 if [$hppc < 95] useoncreature 7644 self

auto 250 if [$mp <= 1400] useoncreature 268 self

auto 210 if [$hp <= 6000] say 'exana mort'

auto 200 if [$hppc < 100 && $hppc > 80] say 'exana mort' | if [$hppc =< 80] useoncreature 7644 self

@sorry za 2 posty pod sobą. Błąd przy pracy ;p

Edytowane przez Sevano
63334703750619119946.jpg

Opublikowano

witam poszukuje skryptu do evoth.net, postac ma bic z obszarowego czaru " Exevo gran fury vita " używać super manaruny . używac "utamo vita" co 30 sekund i co 15 sekund "mega hur" i jak mozna zeby robil jak zdobedzie 40k lv wracał do miasta i robił reborn. " Hi > reborn ingot " tak "

Moje Tuty:

Występowanie Bossów w metin2

Jak wybonowac się na bossy

1-75[]

100 []

125 []

150 []

175 [x]

200 [x]

225 [x]

250 [x]

Opublikowano

witam poszukuje skryptu do evoth.net, postac ma bic z obszarowego czaru " Exevo gran fury vita " używać super manaruny . używac "utamo vita" co 30 sekund i co 15 sekund "mega hur" i jak mozna zeby robil jak zdobedzie 40k lv wracał do miasta i robił reborn. " Hi > reborn ingot " tak "

63334703750619119946.jpg