Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o skrypta na podnoszenie itemów z deda, bo gdy padnie jakiś rs to otwieram bp i chce żeby bot wziął wszystkie itemy co były. Najlepiej żeby był to skrypt na Hotkeys.

REGGAE! < 3

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Poproszę o scrypta do ikonki

Otóż bot ma mnie leczyć z spella "Exura max HP" ale tylko wtedy gdy atakuję jakiegoś potworka i mam mniej niż 90% hp (muszą być procenty bo mam kilka pasków)

Oraz

Bije "final exori" gdy obok mnie minimum 2 potworki oraz nie ma żadnego gracza na ekranie

to o tym exori szukałem ale niewiem czemu nie mogę znaleźć a zdaje mi się że to prosty skrypt

Edytowane przez Pajacus
Opublikowano

"Otóż bot ma mnie leczyć z spella "Exura max HP" ale tylko wtedy gdy atakuję jakiegoś potworka i mam mniej niż 90% hp (muszą być procenty bo mam kilka pasków)"

Wypróbuj to

To jest ukryta treść, proszę

"Bije "final exori" gdy obok mnie minimum 2 potworki oraz nie ma żadnego gracza na ekranie"

Ja bym prosił o skrypta dzięki któremu bot zatrzyma się w danym miejscu na np 10 sekund. Skrypt wkleję do Action, więc pewnie będzie to coś w stylu "| wait 10000" lecz ja nie potrafię zrobić takiego skryptu, dlatego proszę was :)

REGGAE! < 3

Opublikowano

Witam potrzebuje skryptów takich jak:

1. [nie wiem czy się da] gdzy bot sobie będzie expil i ktoś by go zaatakował to żeby zmienił na tryb batle (pięś) i go ubił jeśli da rade ;) i później żeby wyłączył batlle

2. zeby bil potwora z pierwszego czara [sam wpisze sobie nazwy] gdy ma poniżej 50%] i jeśli mam xx mp, a z drugiego czara gdy potworek ma więcej niż 51% hp a ja mam xx mp

3. żeby używał item jeśli hp spadnie poniżej xx lub mp spadnie poniżej xx[tylko use nie musi być self tak gdyby miał coś zjeść]

4. gdy padnie żeby dal loga i skończył działać

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje skryptu który bd przepisywał mi kod z anti bota. Wygląda to tak: Otwiera sie kanał Anti-Bot i jest coś takiego, Masz xx czasu na przepisanie kodu: !bot 3*2*1*4*5 przepisz bez *.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Macie takiego skrypta do elfbota jak:

Jak expie nie ma nikogo w poblizu wali spell exevo paladin power a jak jest ktos w poblizu to rzeby walil w potwora np. z sd macie takiego skrypta?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam prosiłbym o skrypty gdy jak nikogo nie ma na ekranie bije exevo paladin epic ,a jak ktoś jest bije z sd oto id sd 3171!

Z góry wielkie dzięki za skrypta:)

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje skrypta na kupowanie 1000x gmp po zuzyciu sprzedanie lub wyzucenie butelek i znowu kupno itd

Edytowane przez zuzun

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Utamo Vita

Ten skrypt pozwala walnąć Combo ue lub innego czaru

Manarune

Anty- Paral

Jeśli widzisz GM możne zatrzymać cavebot i targeting (proponuje zrobić to w shortkeys bo czasami się zacina w hotkeys)

Dash

Anti Push, rzuca pod siebie GP i platynki.

Tutaj ciekawy skrypt jeżeli GM lub gracz powie jesteś nasza postać odpowie tak, a co?

Edytowane przez Dan Kusek

To miasto nas pochłania i ty nie masz tutaj

zdania tu konfident nie przeżyje scierwo

padnie na kolana tu policja jebana

każdy pies dla nas to faja.

Opublikowano

witam, nie gram na rl tibii ani na ots tylko na zmienionym kliencie dbko. (jakby ktos chcial mg wrzucic). no ale tam nie ma komend na szybkosc tylko jest uzwanie tzw "buffow". np uzywam na siebie buffa speeda i mam szybkosc na 30 sekund. potrzebuje hotkeya ktory bedzie uzywal tego buffa (to jest itemek id 3199) co 30 sekund. jest takie cos mozliwe? bylbym bardzo wdzieczny.

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje skryptu na Filewarkery do elfa /.

ustaw sobie w taki sposob

auto 50000 say "xxx"

w miejscu xxx wpisz komende odnowy fwb czyli na przyklad : !firewalker

witam, nie gram na rl tibii ani na ots tylko na zmienionym kliencie dbko. (jakby ktos chcial mg wrzucic). no ale tam nie ma komend na szybkosc tylko jest uzwanie tzw "buffow". np uzywam na siebie buffa speeda i mam szybkosc na 30 sekund. potrzebuje hotkeya ktory bedzie uzywal tego buffa (to jest itemek id 3199) co 30 sekund. jest takie cos mozliwe? bylbym bardzo wdzieczny.

auto 30000 useoncreature 3199 self

Mysle ze pomoglem

Edytowane przez fakoro7
Opublikowano

Witam! potrzebuje skrpt do elf 8.60 na to ze:

Jesli jest ponad 5000 many idzie expic a jesli mniej niz 5000 many stoi i sie manasuje( czyli wylacza cavebota i manasuje sie ) prosze o szybka odp!.

Opublikowano (edytowane)

Siema szukam od rana skryptu na ue . Jak mam 1000 many to bot wali exevo mas san a jak 500 exori san . Beda Plusy duzooo 5 itp !!!

3199 = id runy na "speed"

nie do końca jest to speed co 30 sekund, działa to na zasadzie rzucania runy gdy nie jesteś naspeedowany.

Witam! potrzebuje skrpt do elf 8.60 na to ze:

Jesli jest ponad 5000 many idzie expic a jesli mniej niz 5000 many stoi i sie manasuje( czyli wylacza cavebota i manasuje sie ) prosze o szybka odp!.

Ja prosze o skrypta na zakladanie stone skinow, kiedy mam mniej niz 1000hp zaklada stone skina ( moze byc tez kiedy moje hp przekroczy 70%)

Z gory dzieki

123 = ID Amuletu.

ps.

Nie będę całej zawartości tego tematu przeglądał, więc jeżeli nie dostaliście skryptu["hotkeya" ] możecie napisać jeszcze raz, postaram się przeglądać ten temat od teraz na bieżąco i pomagać w miarę możliwości

ps2. Moim zdaniem można ten temat przenieść do działu Open Tibia Server, czemu?

Elfbot raczej nie zawita już na Rl Tibie.

/dakos.

Edytowane przez Dakos
Opublikowano

Poprosze was o 2 skrypty do elfbot :]

1.Jezeli Widzi Gracza Na Bocie Bije Sd Rune a Jezeli Nie Bije Exevo History

2.Auto Follow jezeli targetuje typka niech nie daja follow dopiero po jego zabiciu ( nie chodzi o 2 mc czy 3 chodzi o 16 mc )

z Góry Dziękuje

Opublikowano (edytowane)

Poprosze was o 2 skrypty do elfbot :]

1.Jezeli Widzi Gracza Na Bocie Bije Sd Rune a Jezeli Nie Bije Exevo History

2.Auto Follow jezeli targetuje typka niech nie daja follow dopiero po jego zabiciu ( nie chodzi o 2 mc czy 3 chodzi o 16 mc )

z Góry Dziękuje

1.

1111 = SD Rune

2.

Nie wiem czy o to ci chodziło, trochę nie zrozumiale napisałeś z tym follow.

Edytowane przez Dakos
Opublikowano

Witam, jeżeli ktoś już to pisał to przepraszam .

Możecie mi podać skrypty do Pokemon Adventures ? Generalnie prosił bym o to , żeby mi auto fishowało tzn łowiło ciągle i przy danej grupce zabijało, przy tyle i tyle hp healało poka i catchoało dane poki .

Jeżeli ktoś ma bym był bardzooo wdzięczny.

Opublikowano

Witam szukam skryptu na Paral push tzn ze żuca parala i odrazu go przesuwa obojetnie w ktora strone

czy da sie cos takiego zrobic ? Tibia 8.6

Wiem ze Legendarny o tym napisał ale nikt mu nie odpowiedzial wiec powtarzam zapytanie :)

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Witam szukam skryptu na Paral push tzn ze żuca parala i odrazu go przesuwa obojetnie w ktora strone

czy da sie cos takiego zrobic ? Tibia 8.6

Wiem ze Legendarny o tym napisał ale nikt mu nie odpowiedzial wiec powtarzam zapytanie :)

Dziękuje i pozdrawiam

Nie da rady tego zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Potrzebuje skryptu:

kiedy nie ma gracza na ekranie wali z czaru o nazwie "x", kiedy gracz jest na ekranie to przestaje walic z czaru i zaczyna bic z sd

z gory dzieki

Nie wiem czy o to ci chodzilo:

auto 200 listas 'UE' | ifnoplayeronscreen if [$monstersaround >= Y] say 'XXX'

Y- ile monsterow ma byc zeby walilo ue

XXX- nazwa czaru

To zeby walilo z sd jak ktos jest to ustaw sobie w targetingu

Opublikowano (edytowane)

siema :) porzebuje takiego skryptu ze:

kiedy widzi jakiegokolwiek potwora na ekranie to go targetuje , najlepiej byloby gdyby ten skrypt wspolgral z auto target :)

i zeby chodzi mi po roznorodnych fieldach :) z gory dzieki :D

Edytowane przez zehezar

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAWAĆ MINUSY !!!!!!!!!!! ;D