Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1: Potrzebuje skrypta ze jak mu zostaje w bp 300gmp to idzie na danego sqm bierze poty do bp i wraca na waypoints

2: Potrzebuje dobrego antypusha zeby bardzo szybko rzucal itemy pod siebie np (2gp,2platynki,2 grzybki)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki jest skrypt do cavebota by uzupełniał z dp 500 assassin starów?Tzn. jak jest w bp u mnie 200 to dobiera 300. Szukam go i jakoś znaleść nie mogę...

Opublikowano

niestety nie i hyba wiem dlaczego "pytalem sie i nikomu niedziala zaden skrypt na to"

wienc prosze o skrypty

1 na uzywanie itemku yyy na sumonie gdy ma x% hp "sumon nazywa sie (kolo)"

2 na uzywanie itemku x na itemku y co 5 sec

3 na zucanie na potworka x czaru (utito szczala) a na potworka y (exori hur)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc?

Potrzebowałbym takie coś:

Jeśli tylko w zasiegu jest potwór(nazwa to Sea King) podchodzi do niego i używa exori gran do tego aż padnie.Jeśli tylko ma mniej hp niż 7k używa uha i many mniej niż 1,3k używa manasa.

id uha:3160

3157 id manasa

Opublikowano

Ello. Posiadam elfbota 8.57 od 2 dni. Nie ogarniam zabardzo. Gram na otsie zerina.pl Jest tam hunting room w ktorym trzeba naciskac dzwignie zeby wejsc do potworkow i co 15 minut wywala. Chcialem tam nastwic bota na noc. Nie mam pojecia jak to zrobic. Moze mi ktos to wytlumaczyc krok po kroku. Waypointy umiem ustawic i cala reszte tez tylko jak zrobic zeby chodzil i sam naciskal dzwignie jak do niej podejdzie. Bardzo prosze o pomoc:)

Opublikowano

Ello. Posiadam elfbota 8.57 od 2 dni. Nie ogarniam zabardzo. Gram na otsie zerina.pl Jest tam hunting room w ktorym trzeba naciskac dzwignie zeby wejsc do potworkow i co 15 minut wywala. Chcialem tam nastwic bota na noc. Nie mam pojecia jak to zrobic. Moze mi ktos to wytlumaczyc krok po kroku. Waypointy umiem ustawic i cala reszte tez tylko jak zrobic zeby chodzil i sam naciskal dzwignie jak do niej podejdzie. Bardzo prosze o pomoc:)

Stajesz obok dźwigni, wybierasz odpowiedni kierunek (jeśli stajesz po lewej to East, po prawej West, na dole North, na górze South) i naciskasz Action i wpisujesz:

usegroundxyz X Y Z

Gdzie X Y Z to koordynaty dźwigni.

Opublikowano

Zamawiam - Elfbot:

Skrypt na:

Jeśli mam zapełniony bp (id: 2854), to go zamyka i otwiera następny w osobnym oknie (id: 2854). Ma to wyglądać tak: Mam założony bp, jego okno ma być zawsze otwarte. W tym bp, znajduję się kolejny bp, w którym jest kilka innych bp. Teraz w drugim oknie ma po kolei otwierać, czekać i zamykać każdy z nich. mam nadzieję że rozumiecie.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

Potrzebuje skrypta co będzie używał runek gdy nacisnę jakiś klawisz.(wiem że da się ustawić na hotkeye)

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Witam. Może i jest ten skrypt ale nie mam czasu na szukanie, przepraszam. Wiec do rzeczy, potrzebuje skryptu gdy skończą mi się softy bot automatycznie mi sie wyloguje.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym prosił o action do cavebota ktory po zniknieciu skulla poszedl do danego labela.

Edytowane przez KamilER
Opublikowano (edytowane)

Witam

Potrzebuje takiego skrypta który, gdy mam poniżej 60% many, postać zatrzymuje sie i manasuje do full many.

Edytowane przez karolix4

REGGAE! < 3

Opublikowano

ja bym prosił o skrypta na fast attack nie na runy itp ale ze zmienia wartość szybkości bicia wiem ze jest coś takiego bo mi kumpel mówił pod tibie 8.6

Xx_Szluga_xX.png
Opublikowano

Elo all . Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o skrypt, który gasi runą ogień na potworkach które zabił ( chodzi mi tu o dl-e ) a następnie normalnie zbiera loota

Opublikowano

ja bym prosił o skrypta na fast attack nie na runy itp ale ze zmienia wartość szybkości bicia wiem ze jest coś takiego bo mi kumpel mówił pod tibie 8.6

Nie ma czegoś takiego. Jeżeli na serwerze jest exhausted np. 2 sekundy, to nic z tym nie zrobisz.

Witam

Potrzebuje takiego skrypta który, gdy mam poniżej 60% many, postać zatrzymuje sie i manasuje do full many.

Znalazłem coś takiego, sprawdź czy działa:

To jest ukryta treść, proszę

Elo all . Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o skrypt, który gasi runą ogień na potworkach które zabił ( chodzi mi tu o dl-e ) a następnie normalnie zbiera loota

Nie da się.

52126142219396245817.jpeg