Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Proszę o pomoc potrzebuję skryptu dla kolegi który jest obcokrajowcem :D i nie mogę nic wywnioskować po jego słowach

I need a script that uses mana potion from a CHEST on MYSELF, i CANT move the manas from the CHEST -> jego słowa

To nie jest potowanie które ustawiamy w auto healing od pewnej ilości many.

nah, only in your bp

and i cant move the smp from the chest to the floor or bp

Edytowane przez Mikoslawik
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema

Ja potrzebuje skrypta na fast attack.A dlaczego? poniewaz na otsie na ktorym gram bardzo wiele graczy posiada takiego skrypta dlatego mnie zabijaja a ja ich nie a mam wiekszy lvl od nich :)

Z gory dziekuje ;>

Pozdro

Opublikowano

Witam, potrzebuje skryptu na atakowanie potwora i równoczesne gonienie go jesli wogole jest taki skrypt ;d bo kiedy zaznaczam Chase opponent (bieganie za atakowanym) to po jakims czasie sie to wyłącza ;/ z góry dzieki;d

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje skryptu do robienia run a dokładnie icycle. Chce aby bot nakładał 1 blankrune na rekę nie 100 :P robił runke i chował tutaj akurat 5 gotowych icicle do BP. Prosze jeszcze jeżeli można aby bot lączył runy

Edytowane przez mystick212
Opublikowano

@up

Nie da się tak, aby char zbierał puste flasze, które leżą na ziemii - chyba, że flasze są na jednej kratce i ty na tą kratkę staniesz, to wtedy jest to możliwe.

52126142219396245817.jpeg

• 2 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Siema

Ja potrzebuje skrypta na fast attack.A dlaczego? poniewaz na otsie na ktorym gram bardzo wiele graczy posiada takiego skrypta dlatego mnie zabijaja a ja ich nie a mam wiekszy lvl od nich :)

Z gory dziekuje ;>

Pozdro

auto 2 attack target

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Witam. Czy mógłby Mi ktoś napisać skrypta na trenowanie Mlvl ? Chce trenować mlvl na trainerach za pomocą Mana runki (jak nie mozna manaruną kupie manasy). I wytłumaczenie jak wpisać ten skrypt w tego bota.. Z góry dziękuje . Za pomoc dam + lub - jak kto woli. :)

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Ja prosze o skrypta na zakladanie stone skinow, kiedy mam mniej niz 1000hp zaklada stone skina ( moze byc tez kiedy moje hp przekroczy 70%)

Z gory dzieki

Opublikowano (edytowane)

Witam!

1.Ja potrzebuje skryptu na to aby bil takie combo rozga + ue + sd. (oczywiscie jednoczesnie o ile to mozliwe) ;)

2.Potrzebuje jeszcze takiego skryptu zeby zbieral all itemki co leza wokol mnie nie tylko podemna lub taki co itemki lezace obok mnie wszystkie pchal pod siebie ;)

Prosze o pomoc.

Edytowane przez Don Remix
Opublikowano

Ja

Potrzebuje takiego skrypta zeby jak bede mial np 90 % hp to uzyje super uha (id uha 3201)

Nie wiem wszedzie szukalem testowalem i nie dziala moze tu od kogos dostane dzialajace :)

Opublikowano (edytowane)

Kliknij w to pole, aby otworzyć szybką odpowiedź

Witam czy ktoś ma albo zrobiłby skrypta który zakłada energy ring jeśli hp spada do red i zdejmuje go gdy hp jest juz na zielonym. Jeśli jest to możliwe to prosiłbym o to ;)

Edytowane przez Power is Black

9S7gMK0.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja bym prosił o skrypta który puszcza haste jak wokol mnie (3 kratki) jest mniej niz 3 potworki i nie puszczal tego jak mnie jakis player bije.

Narazie mam coś takiego

To jest ukryta treść, proszę

ale bym chcial zeby to bardziej dopracowane bylo

@Edit

I jeszcze prosił bym o jakiegos anty pusha gp/platynka.

Można by tu jeszcze cos dodac?

Edytowane przez sawek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, potrzebuje skryptów, będą + i wgl ;d.

1. Sypie śmieci na depo , chodzi mi np o takie coś że ktoś kładzie itemek a ja mu sypie np gp, platynki itp :).

2. Alarm gdy ktoś mnie bije [ próbowałem wszyskiego, mam zcracowanego i nie włącza się alarm ; / ]

3. Pisze utani gran hur co 20 sec i utamo vita co 60 sec.

4. Anty Paral, ale jakiś lepszy niż auto 200 healparalysis utani gran hur

5. Rzuca MW przed targeta, ale bez mojego klikania, poprostu on ma cały czas sypać mw.

6. Spamuje Parala W Targeta.

FAST POTRZEBUJE TYCH SKRYPTÓW. MOŻNA TEŻ WYSŁAĆ JE NA EMAIL : [email protected] LUB wysłać na GG : 10073411

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

1.

musisz miec 2 plecaki otwarte

jeden ze zlotem i robakami

drugi pusty czerwony backpack z venore, jezeli nie bedzie czezrwony hotkey niezadziala ;p

musisz stac w ten sposob

[o] <- depo

[x] <- koles ktoremu chcesz zarzucic depo

[x] <- stoisz tu

2.

3.

4.