Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym o skrypta który używa czaru exevo gran mas vis (potrzebne do ots)

oraz gdy bd mial 50% many sam się potował :)

Kilka sposobów można: (od tak po prostu wali czar.

To jest ukryta treść, proszę

inny:(gdy na ekranie 1 lub wiecej monsterów wali czar

W miejsce ID wstaw numer id przedmiotu którym ma się manasować

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, potrzebuje skrypta który kupi 100 great mana potions, zwastuje je i kupi znów, jeżeli było wcześniej to przepraszam za powtóreczkę ale nie chciało mi się czytać tych 21 stron i szukać tego skryptu, na początku coś widziałem ale tam kupowało 20bp gmp a ja potrzebuje 100gmp nie w bp.. Czyli w przybliżeniu by było coś takiego - Kupuje 100 potów, wastuje je, kupuje znów, wastuje je i tak w kółko. Z zjadaniem many już sobie poradziłem. Poleci + za idealne wykonanie skryptu. (Viale znikają)

Opublikowano (edytowane)

Witam, potrzebuje skrypta który kupi 100 great mana potions, zwastuje je i kupi znów, jeżeli było wcześniej to przepraszam za powtóreczkę ale nie chciało mi się czytać tych 21 stron i szukać tego skryptu, na początku coś widziałem ale tam kupowało 20bp gmp a ja potrzebuje 100gmp nie w bp.. Czyli w przybliżeniu by było coś takiego - Kupuje 100 potów, wastuje je, kupuje znów, wastuje je i tak w kółko. Z zjadaniem many już sobie poradziłem. Poleci + za idealne wykonanie skryptu. (Viale znikają)

Jeżeli będziesz stał cały czas koło NPC to można to mniej wiecej zrobić tak:

auto 500 if [$itemcount.IDGMP <= 1] { say 'hi' | wait 500 | say 'buy 100 great mana potions' | wait 500 | say 'yes' | end }

ten skrypt spowoduje ze jezeli IDGMP (wstaw tam numer id great mana pota, prawdopodobnie jest to numer 238) spadnie lub bedzie rowne 1 to powiem Hi potem buy 100 gmp w skrocie i powie yes

i na wastowanie zalóżmy ze uzyje gdy mana spadnie ponizej 50%

auto 500 if [$mppc < 50] useoncreature IDGMP self

tu takze za IDGMP (238) wstaw numer id great mana pota.

Edytowane przez solos
Opublikowano

<up> Dzięki, lecz już sobie poradziłem w cavebocie i tam bawiłem się z labelami i action. A teraz jeszcze prosiłbym o taki skrypt że jak jest gracz na ekranie to nie używa żadnego czaru dodającego speed. - Działa to tak jakby przeciw paralowi, lub jakby ktoś miał taki skrypt że od razu po paralu spamuje stronghaste. Czyli zwięźle i na temat prosiłbym o najlepszy antyparal jaki macie..

Opublikowano

Anty - paral:

auto 100 if $paralyzed {if [$hppc == 100] {say 'Utani Gran Hur' | end} | if [$hppc < 80] { say 'Exura Gran' | end } }

Oczywiście możesz sobie wstawić inne czary. Jak będzie coś niezrozumiałe to mówić :)

Jeszcze inny:

auto 200 healparalysis utani gran hur

Tu tez możesz zmienić czar :)

Opublikowano (edytowane)

A teraz potrzebuję skryptu który jak skończą się sd to wali exori frigo w targeta.

auto 100 if [$itemcount.IDSD <=1 && $monstersaround.1 >= 1] { say 'Exori Frigo' | wait 500 | end }

wiadomo, w miejsce IDSD wstaw numer id Sd-ka

jbc dziala tylko na mostery, jak potrzebujesz na graczy to napisz sprobuje coś wymyśleć

Edytowane przez solos
Opublikowano

jbc dziala tylko na mostery, jak potrzebujesz na graczy to napisz sprobuje coś wymyśleć

Nie, potrzebuje tylko na potwory. Dzięku + leci..

Opublikowano

A proszę bardzo, polecam się na przyszłość.

Jednak sam mam mały problem bo nawet nie wiem jak sie za to zabrać:

Opis skryptu - Jest to hotkey do ikony ale potrzebuje samej formuły na zmianę ustawień elfbot-a, tam gdzie jest 1,2,3,4,5 to potrzebuje taki żeby po naciśnięciu ikony zmieniał mi automatycznie ze slotu 1 na 2 albo żeby od razu ładował slot 1 lub slot 2 po samym wciśnięciu.

Informacje ( id, potwory, etc) - Automatyczne załadowanie ustawień>auto load

Inne - skrypt ma zastąpić wciśnięcie Shift+F12>1>Load lub Shift+F12>2>Load

Jak ktos to ogarnia to niech pisze, Daje ogromnego +

Opublikowano

Mam problem czesto postac mi sie zatrzymuje i nie moge sie ruszyc nie wiem przez co .

Moze ktos zrobi lub ma skrypt ze gdy sie nie rusza np. przez 60 sek. to sie wylogowuje .

Oraz taki ze jak wbije 100 lvl postac sie sama zatrzyma i wyloguje.

Z góry dzięki ! ! !

Opublikowano (edytowane)

Witam, potrzebuje skrypta, który kiedy będzie 50 capa pojdzie sprzedac łup i wroci na expowisko. Mam zapisanego cave bota na expowisku, moge zrobic tez takiego zeby doszedl z expowiska do sklepu i zapisac pod inna nazwa, i jak np bedzie 50 capa to zeby wczytał ten skrypt i poszedl do sklepu sprzedac. Zeby napisal Hi, trade i wybral z listy Halabarde i Battle shield (tak bot stoi sobie w thais na cycach) z góry dzieki. :)

Lub jak takiego czegos nie da rady, to taki skrypt ktory przeleci po tym expowisku i zbierze itemy lezace na ziemi (halabardy i battle shieldy) i pojdzie sprzedac, potem zatrzyma sie na 5 minut gdzies i znowu pojdzie po itemy, pozbiera i pojdzie sprzedac, kolejne 5 min i tak w kolko.

Edytowane przez tezla

Opublikowano

Potrzebuje 2 skryptow. 1 żeby rzucal mw non stop na < lub> od siebie (kratkę obok) i np jeśli bedzie ze rzuca w < to w razie zjechania do 400 hp postac zrobi krok w > (w teleport)

Opublikowano

Sorki za doubla ale mam kolejną prośbę. Potrzebuje komendy do ikon aby bot raz mnie zmanasowal. Na UHP wyglada to "uhealth 101 self" a na mane?

Opublikowano

Potrzebuje skrypta, który wyłączy cavebota kiedy pk będzie mnie atakował, a kiedy przestanie znów go włączy.

63334703750619119946.jpg

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję skrypta który ciągle zakłada i zdejmuje helmet. Potrzebny mi on ponieważ wzrasta mlvl w ten sposób i można walić po kilka tysięcy.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam .

Opublikowano (edytowane)

ja bym chcial prosc o skrypt zeby caly czas zucal paralize na zaznaczona osobe attack... odpiszcie na forum lub na moje gg 10473197

Edytowane przez ogarbot