Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem zarejestrowalem sie.Wszystko pomyslnie.Pobralem clienta i gdy wpisywalem id i haslo wyskakiwalo ,ze jest nie prawidlowe

Pozniej pobralem pack.Wypakowalem go i nadal to samo ...Prosze o odpowiedz...!!

Sory moj blad logowalem sie na s1 ...

Opublikowano

Kurna co jest, pobrałem clienta z tego tematu i zrobiłem konto ale piszę w cliencie że złe pasy. Co jest?

@EDIT

Mój błąd. Trzeba patchera zaktualizować.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Czy te pliki "NPC" ktore sa w dziale DOWNLOAD - czy to sa pliki odpowiadajace za mapy?

Lub czy moglby ktos wrzucic pliki odpowiadajace za nowe mapy? (ew tez za bronie/zbroje). Bede wdzieczny, bo mam launchera a nie mam jkan arazie pobarc client.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jakie bony dzialaja na mapie 124 i 180 / nosiciela / i na bossy w wiezy wygnancow ?

Mapa 124lv / Nosiciel : Orki

Mapa 180lv : Nieumarłe

WW: Diabły / Mistyki i możliwe że jeszcze jakiś.

Opublikowano

Czy te pliki "NPC" ktore sa w dziale DOWNLOAD - czy to sa pliki odpowiadajace za mapy?

Lub czy moglby ktos wrzucic pliki odpowiadajace za nowe mapy? (ew tez za bronie/zbroje). Bede wdzieczny, bo mam launchera a nie mam jkan arazie pobarc client.

Dołączam się do prośby

Opublikowano
Siemka mam prośbę,niech mi ktos zrobi server info do tego serva do moda,dam 10-15 plusów bądź minusów.Pozdrawiam.

I tak odrazu dostaniesz bana wiec nie warto!

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Jest tu jakis launcher / Patcher bo mam takiego neta ze klijenta 2 lata bedzie mi sie pobieral ;/

[quote name=Numq ^^' timestamp='1319351941' post='3341574]

Patcher na stronie: http://s2.divineworl...m.pl/?s=pobierz

Proszę bardzo.

btw, Murzyn - Sura WP z Jinno pozdrawia, 800 małży, ponad 150 pereł i eq - poszło.

teemo_panda.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie i prosilbym najlepiej jakiegos admina lub znajacego sie na tym gracza o odpowiedz, to wazne...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mam pytanie czemu jak wszedłem na mapę od lvlv 124 to jest bug ?? bo mi sie metin wyłącza ;/

proszę o pomoc .

Opublikowano
Mam pytanie czemu jak wszedłem na mapę od lvlv 124 to jest bug ?? bo mi sie metin wyłącza ;/

proszę o pomoc .

Widocznie nie grasz na cliencie.

Ponawiam pytanie i prosilbym najlepiej jakiegos admina lub znajacego sie na tym gracza o odpowiedz, to wazne...

Za itemy odpowiada Locale_pl icon item

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Czy potwierdzenie rejestracji na s2 jest konieczne? Zrobiłem 2-3 konta na prawdziwy i fałszywy e-mail i żadne z nich nie działa(mam klienta i pacza/lanczera). Proszę o jakieś inf0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...