Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pro100ST a może chce przetestować gre i zobaczyć czego brakuje itp chce pograć wes mi zrób konto albo odblokuj wstyd zeby an becie zablokowana nie wiedziałem takiego serva jeszcze

Opublikowano

"reje zablokowane bo gracze sobie robią nadzieje i proszą abym nie kasował kont lecz to jest beta i wszystko zostanie skasowane oficjalny start Serwera jest 2011-10-21 Piątek. "

Ja nawet na serwa nie wbiłem a chciałem sprawdzić czy w ogóle da się grac...

Twoja mądrość przyćmiewa wszystkich...

Opublikowano
Sztabki Odrazu do Eq dodałem drop sztabek 5kk i powiększę szanse jeszcze ich.
drop malz z każdego mobka.Oraz szkat z ulepszaczami.

Jeżeli to wszystko będzie dropiło od razu do eq, to podziękuje za taki serwer. Wystarczy non stop siedzieć na dzikich psach, by się dorobić. Co za problem siedzieć kilka godzin z 2x dropem? Na bonusy i wszelkie itemki będzie kasa.

Takie coś spotkałem na innym serwerze i na każdym spocie w m1 były osoby z 120lvl+ (czasem wyższe lvle), które dropiły sztabki.

Może dropienie tych rzeczy na ziemie, to jakieś utrudnienie ( co chwile schodzenie z konia i zbieranie sztabek), ale chyba nikt nie chce tak łatwego dropu.

Opublikowano

To że gracze zawracają dupe HA/GA to jest chyba normalna rzecz, co nie?

A że mu spamują to niech sobie gg wyłączy/telefon czy gdzie tam go napastują...

Opublikowano

Serwer Offam Dodamy Nowe Rozbudowane Zbroje

6635979200_1306853086.png

5660882700_1306853236.png

Dopiero co z bólem ale zaakceptowałem jakoś te wszystkie zbroje hwango podobne to tu takie coś 0o jak dla mnie to przesada chyba sam bym lepsze zrobil heh...amatorskie gówna.

Już nie zagram na tym servie.

Żegnam i życzę więcej takich "nowości" ;d

beztytuuacf.png

Opublikowano

Te zbroje sa z epvp , a w dodatku sa juz na paru serverach... No stary serva fajneego zrobiles ale nie psuj go juz bardziej (przepraszam jesli popelnilem blad ort.)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zjebka. Cos czuje ,ze tu body bedzie lepszy od reszty ...Nawet na 30-50 osob jak jest online tylko JA wlaczam silne , same bodziaki i nikt wiecej ...

2 dni co prawda bety ale gracze tez graja tylko ja gram mentalem >.>

05afad80d085be15.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...