Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest zajebisty, szybki exp, duzo broni, fajne mapy, fajne bony, wszystki super ! Gorąco Zapraszam

Moj nick NJoy, Szinsoo

Chceszs dołaczyć do gildi ? ZAPRASZAM

http://www.mpcforum.pl/topic/467965-prezentacjezaproszenia-do-gildii/page__p__3333600#entry3333600

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurs PvP!

Ponieważ masz jest opłacona na 3 miesiące a serwer się rozwija i są zyski z Item Shopu Postanowiłem zorganizować Turniej PvP z realna nagroda.

W dniu 29-10-2011r. Odbędzie się konkurs PvP.Nagrodami Będą Smocze Monety oraz przedmioty w realnym życiu.Nagrody za poszczególne miejsca.

1.Telefon Sony Ericsson Xperia X8 + 2500 SM

54237906.jpg

2. 5000 Smoczych Monet

3. 3500 Smoczych Monet

4. 1000 Smoczych Monet

5. 1000 Smoczych Monet

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Pro100ST mam bardzo duży problem... Przywołuje konia - nie widać go. Konie innych graczy normalnie widać. Jak klikam CTRL+H to normalnie jakby wsiadał, ale konia dalej nie ma. Reinstall clienta nic nie pomógł... Mój nick : Perfection . Do tego dochodzi jeszcze combo - mam na 2, mogę klikać 500x, ale się nie włączy. I jeszcze aura, która wchodzi raz na 500x... Co jest ?

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano
Pro100ST mam bardzo duży problem... Przywołuje konia - nie widać go. Konie innych graczy normalnie widać. Jak klikam CTRL+H to normalnie jakby wsiadał, ale konia dalej nie ma. Reinstall clienta nic nie pomógł... Mój nick : Perfection . Do tego dochodzi jeszcze combo - mam na 2, mogę klikać 500x, ale się nie włączy. I jeszcze aura, która wchodzi raz na 500x... Co jest ?

Lider gildi nie ma konia w celu zmniejszenia liczby gildi a zrobienia ich mniej a bardziej porządnych.

Opublikowano

Można prosic o podanie nowego IP TS'a?

Niestety z gry nie zdążyłem przepisac, a ten spam, że ktoś wbił lvl i ubił metina jest za duży :/.

Opublikowano
Serwer fajny miło sie gra yang też leci ładnie nie ma co narzekać

Polecam i niech zostanie jak jest nie usuwajcie kont

Niby czemu mamy kasować konta?Już oficjalny start jest.

Opublikowano

Biolog niech zostanie nie jest źle. Przydałoby się usunięcie info o wbijaniu lvl, bo uprzykrza gre taki spam ciągły.

Opublikowano

Ta pomeczyc sie, to dajcie jakis inny punkt zaczepienia do meczenia sie, jesli to biolog musi byc to np wywalcie kamienie po biologu z handlarza. Bo to naprawde nie ma sensu, oddam zeba, ide 10 min poexpic i znow do m1... Nie nie, w dupie mam takie cos ;|

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...