Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki Pro100ST zachowales sie jak ostatni kretyn i dziecko..

Przez cicbie pol serwa eq moze starcic...

Bilem metka 200 dedlem go i niestety przez twoj pier... update nie zebralem dropa..

Takie updaty sie oglasza 5 minut przed co najmniej..

Pozdrawiam Cie i mam nadzieje ze w koncu zaczniesz uzywac mozgu...

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakuzo Ci co maja je tak smao musieli po tej cenie kupowac wiec przestan, jedyna roznica taka ze teraz kupisz 10x taniej od graczy bo tego masa dropi :|

pro100 a czy jesli mam clienta normalnego i pobrane te latki wszystkie to nie bd musial od nowa clienta sciagac nie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wes obniż stalki i bronie na 75lv do 100-200 bo prawie all mają już je niech małe lv mają szanse

Weź to Ty słownik.

Każdy zaczynał od 0 i musiał uzbierac te 1kkk (na stal i trute np.), poza tym 1kkk to jest 15 minut roboty.

Opublikowano

Ja też gram ninją lajtowo się gra i metki klepie mam pytanie co leci z tej szkatki z bossa zombie? Oraz jest tu jakis bonus switcher tylko sr w broni, robic chakry z um bo juz mam jedne na 95 z sr ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ga kiedy bede widziedc tego nowego bossa? znow mi patch nie dziala.. wyskauje napis error UNABLE TO OPEN THE SCIPT FILE i nie wiem co to znaczy..jeszce wczoraj normalnie patchowalem i tak nie bylo widac tego calego nowego bossa a dzis jak juz chcialm spatchowac to jakis error...ech kiedy ten nowy client do pobrania z tymi wszytskim nowosciami? bo ja juz nie wytrzumuje z tym patchem i 80% na grze ludzi tez maz nim problem...

Opublikowano

Xewka to ciekawie gdzie mam expic zeby mieć 1kkk w 15 minut jak na seatu grupka mnie deda na 97lv letko mnie dedają

Lol, buffa sobie załatw, bez 6-7 bonów możesz miec 63.2% buffa, a eq zrób na strzały i diabły :x.

Opublikowano

Mam pytanie, sciagłem serverinfo.py, i gram na modzie ale mam problem z mapa zombie, gdyż nie wyglada tak jak na cliencie i nie widac mobow ;/

co zrobic?

Opublikowano

Mam pytanie, sciagłem serverinfo.py, i gram na modzie ale mam problem z mapa zombie, gdyż nie wyglada tak jak na cliencie i nie widac mobow ;/

co zrobic?

Ciągnąc clienta i nie grac na tym syfie.

Opublikowano

Gra z czasem staje się bez sensu, bo taki Wp nabije sobie 180 zmienia profesje na BM i Ty mu nic nie robisz i choć masz All ABS na ogień i magie ma Cie na 2-3 skille, sam nabiłem 181 ninją ale gra nie ma zbytnio sensu... Boss po niebieskiej śmierci zbugowany...

Gdyby nie to serwer fajny.

Jasio90.png
Opublikowano

Mam taki problem, ponieważ oddaje konary i nie mogę oddawać ich co 10minut tylko co, co najmniej 15min... A muszę oddać ich jeszcze 4 lecz gdyby nie to już dawno bym je skończył! Jest jakiś sposób na poprawę tego? Czy mam być 'poszkodowany' i dalej oddawać co 15min...?

Chyba że zmieniliście czas ich oddawania to bardzo przepraszam ale o tym nie wiedziałem.

Pozdrawiam, MisSsieK!

Opublikowano

tylko matowe sa co 10 min

potem konary i certy sa po 15min

czerwone co 25 min

tak bylo od poczatku i sam oddawalem co 15 min

pomecz sie i nie marudz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...