Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z ulepszaczami trochę przegięcie, ponieważ wczoraj chciałem ulepszyć kd witala to patrze a tam potrzebne 2 brochy... wszystko fajnie tylko gdyby te brochy częściej wypadały... bo jak narazie mam 92 lvl i dalej latam w zwykłej stalce i żalem.. bo w ogóle mi nie wypadają ulepszacze...

Wiecho

^^

Reggae ...

Opublikowano

CZESC JESTEM TU NOWA czy ktos mi pomoze? otoz nie gralam na s1 wiec wystarczy ze pobiore tego clienta plus autopacher i juz? czy musze pobierac te wszytskie latki co sa na stronie glownj serwera 1 miedzy innymi latka dodajaca nowego metka bossa i rosy i latke dodajaca nowe itemy nowe kd szkaty i latke dodajaca fasolke dajaca 1 k rangi i latka z naprawa szeptu? czy te wszytskie latki juz sa w tym drugim cliencie co pobieram? prosze o pomoc bo naprawde sie nie znam a nie wiem czy wystarczy tylko client plus autopacher GA POMOZ BO JA CHCE WIDZIEC WSZYTSKO (MINOTAURA ITP)

Opublikowano

@Up chłopie ja tu nigdy nie grałem...

Bardzo bym chciał ale widocznie nie mogę ;/ ehh... szkoda gadać..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@Up chłopie ja tu nigdy nie grałem...

Bardzo bym chciał ale widocznie nie mogę ;/ ehh... szkoda gadać..

potwierdzam twoje ip zostało zablokowane podczas ataku ddos na nasz serwer divineworld s1

sygnafd.png
Opublikowano

Spoko.... Nie mam już sił do administracji trudno pomęczę się na proxach...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mówie ogólnie każdy wie, że najlepsze postacie na metki to wp i body ze względu na ich buffy. Będę grał ninją nick Kansu Chunjo. Jest tutaj ts3?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
czego zamiast ducha jest nieb smierc a mumii nie widac? mam patcha ze strony

Jak byś miał patcha z strony tego z dzisiaj to byś widział polecam ci włączyć autopatcher.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...