Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozytywy:

Wbiłem 83 lvl ladnie jeden kamien na P elegancko :

Negatywy: moim zdaniem za dużo pereł i ziół na ulepszenie

zbugowane dt loga na 2 piętrze

na atlantyde nie da sie wejść

epicki naszyjnik,branża,kolczyki na 145 lvl nie wiem gdzie to się wbije;/

Już jeżeli będą te stalki,miecze w sklepie to są za drogie 600kk co do dropu yang!;/

Opublikowano

@UP

Kasowałem konta i będę kasował jeszcze raz za chwilkę i dodam drop malz z każdego mobka.Oraz szkat z ulepszaczami.

lo kurde przesadzisz z ułatwianiem tego servera ... już się nie opłaca na rippera chodzić to za chwile nie będzie opłacało się iść na metki bo bo z małży bedzie wystarczająco dużo pereł.

beztytuuacf.png

Opublikowano

nie polecam tego serwera odpuscie sobie na s1 jak wam wyglodnieje kon to zdechnie i nigdy go juz nie wskrzesicie,drop zenszenia dla konia? zerowy!! ziola dla konia u npc? zart?! lochy malp zeby lotnac ziolo? kpina?!!! nie ma zablokowane lochy!! nawet w is nie ma!! nikt z teamu nie odp na prosby.

Opublikowano
nie polecam tego serwera odpuscie sobie na s1 jak wam wyglodnieje kon to zdechnie i nigdy go juz nie wskrzesicie,drop zenszenia dla konia? zerowy!! ziola dla konia u npc? zart?! lochy malp zeby lotnac ziolo? kpina?!!! nie ma zablokowane lochy!! nawet w is nie ma!! nikt z teamu nie odp na prosby.
Kolego mylisz się itemy dla konia dropia i to znakomicie v2 pająków grota itd a po za tym nie jest to official start bedzie res kont i postaci to sa dopiero beta testy

widać UP reja zablokowana ciągle wtf chyba odpuszcze
UP reje zablokowane bo gracze sobie robią nadzieje i proszą abym nie kasował kont lecz to jest beta i wszystko zostanie skasowane oficjalny start Serwera jest 2011-10-21 Piątek.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

wgl nie dropia doskonale! wejdz na s1 i sam zobacz wprowadz te glupie ziolo i zenszen do npc !!!!!!!!!albo odblokuj loch by sobie samemu laskawie dropnac!!!!!!KURWA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...