Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma bugu na exp,czy też kasę.

Bug na exp był tylko na samym początku serwera.JA wbiłem bardzo szybko 250 i nie trzeba wykorzystywać żadnych bugów.

O broni też nic mi nie wiadomo ewentualnie wierzchowce 2 na raz zakładasz i schodzisz z nich,i bugujesz dmg,walisz więcej.

A MOZE JEST NA SMOCZE MONETY BO CHCIALBYM MIEC ZMIANE STATUSU BO CHCE BODY WOJ

Hahaha Mialem Sygnature ponad 1rok :*

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktos ,,Paczera" daje lubie to za odpowiedz ;D;**

Zdejmijcie mi te 2 punkty będę grzecznym chłopcem ;***

Opublikowano

widać serwer śmieć... zamiast całego clienta pisze że cały to jakiś chujowy patcher pobiera w którym nie da się pobrać clienta ocena 0/10

ravento.jpg
Opublikowano

up2 ja gdzieś mam zaraz upnę

//edit jednak nie mam, niestety. wykasowałem całego clienta bo nie widziałem sensu tak grać ; )

Opublikowano

Serwer jest off bo sa ataki ddos z botnetu na serwer po wszystkich serwer będzie normalnie funkcjonował

A w przybliżonym czasie kiedy serwer będzie on / I czy będzie jakaś rekompensata w postacii zwiększonego expa na godzinę ?

Opublikowano

Serwer otrzymuje cały czas Ataki DDosowe tak jak i stronka. Musicie troszkę poczekać, technik będzie dopiero w sobotę i naprawi wszystko.

Pozdrawiam, NeyQna.

Opublikowano

spróbuj wyłączyć na czas ściągania antywirusa.. który wykrywa coś a jak nie to zresetuj komputer.

Uwaga

Strona i forum będą dostępne do 24.

Nowy autopatcher z nowym ip

http://www.sendspace.pl/file/26847521fe6d9f38e2afaf2/divineworlds2

Skan zaraz dodam !

Avast może wykrywać jakieś niezbędne wirusy!! są one wynikiem innego kodowania naszego patchera Zapraszam do pobierania!!

Dzisiaj z okazji dłuższej przerwy w grze odbędzie się event o 22 , także bonus 50% więcej SM.

Serwer działa jednak na nowym patcherze niektórzy mogą się już połączyć niektórzy jeszcze nie . Za utrudnienia przepraszamy.

gladorteam.png
Opublikowano

Glador.pl To jest oszust nie pobierajcie nic od niego to jest keylogger.!

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Tak działa wszystko ok, GM pisał że technik od zabezpieczeń jest na urlopie (czy jakoś tak) i dlatego nie potrafią się skutecznie obronić przed atakami ... ale ma wrócić i wtedy wszystko powróci do normy...

Ze swojej strony serdecznie zapraszam na serwer gra się świetnie !

PS: Co z serwerem ? Teraz już 2h off ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...