Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie stabilny już w 100% w ten weekend jak wróci nasz technik od zabezpieczeń.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś grało się fajnie, teraz 50% osób tam grających to mentale, ze względu na kosmiczne dmg, kolejne 30% to SuryBM. Nudno się już zrobiło.

2mzof5.jpg
Uczeń
Opublikowano

Kiedyś grało się fajnie, teraz 50% osób tam grających to mentale, ze względu na kosmiczne dmg, kolejne 30% to SuryBM. Nudno się już zrobiło.

racja teraz są tam starszne nudy

Opublikowano

Wczoraj wieczorem działał normalnie, a teraz do jasnej cholery znowu to samo... kużwa Pro zdecyduj się co ty chcesz osiągnać ?

Graczy ? Jeśli tak to zajmij się serwerem i coś zrób, nie licz na to że wyłączysz ten serwer, postawisz nowy i zdobędziesz tysiące graczy.

Mam nadzieję że odrobinkę się tym wszystkim zainteresujesz, wystarczy, że serwer byłby ciągle on i tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Naprawicie go ? Bo caly czas pada i grac sie nie da a taki fajny server .

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

siemanko ludziska mam male pytanie czy w DW s.2 sa jakies inne butki niz feniksa do przerobienia ?? bede wdzieczny za info pozdro

Opublikowano

Serwer działa klient bez wirusów, mam nadzieję że serwer jeszcze trochę podziała, ale jak zwykle żadnego info od Pro.

Jeśli zajmie się serwerem na święta (eventy itp.) to myślę że wszyscy będą zadowoleni i będzie to oznaczało, że jest odrobina nadziei ... i serwer postoi ...

Nadal czekam na cb Pro, na cokolwiek, krok z twojej strony do graczy, wystarczy że napiszesz że serwer postoi, zajmiesz się tym itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witem chciałbym sie dowiedziec jakie bony sa na mape od 200 lvl czyli wezowe pole, bo jak mam wart ataku w bonach to wale tylko po 11k w pierwszego metina, chciałbym tez wiedziec jakie bony są na metina WW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...