Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw typowo 4fun wszystko szybko łatwo , kto nie lubi sie trudzic a kocha dropic tow tydz 250 lvl i pełne eq:) w sumie ok mzna pograc jak sie chce odpoczac od trudniejszych serwerkow. yY polecam.

SgayRl1.jpg

Opublikowano

autor tematu to osioł i dzieciak 16 letni, który stawia mase serwerów tylko poto, żeby zarobić niewiadomo ile... Niektórzy posprzedawali postacie na innych serwerach za PLN i wydali je na hexagona, który upadł... Wniosek jest taki NIE POLECAM grac na jego serwerach ponieważ jest to KU*AS, który patrzy tylko na swój czubek nosa! elo..

Opublikowano
autor tematu to osioł i dzieciak 16 letni, który stawia mase serwerów tylko poto, żeby zarobić niewiadomo ile... Niektórzy posprzedawali postacie na innych serwerach za PLN i wydali je na hexagona, który upadł... Wniosek jest taki NIE POLECAM grac na jego serwerach ponieważ jest to KU*AS, który patrzy tylko na swój czubek nosa! elo..

Nie wypowiadaj się tutaj na temat tego serwera.Serwer upadł bo nie było na opłatę serwera.Zamierzam dopracować ten serwer zrobić dużo dużo więcej aby grało 400+ i wszyscy ci co wydali na hexagon dostana SM na tyle ile wydali pln.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Nie wypowiadaj się tutaj na temat tego serwera.Serwer upadł bo nie było na opłatę serwera.Zamierzam dopracować ten serwer zrobić dużo dużo więcej aby grało 400+ i wszyscy ci co wydali na hexagon dostana SM na tyle ile wydali pln.

Nie polecam jego zje.banych serwerów. Zamiast powiedzieć, że nie ma na opłate to wyłączył serwer i miał wszystkich w dupie.

Opublikowano

A ja powiem tak [odnosząc się do wypowiedzi Pro100ST], "obiecanki cacanki" - szczerze wątpię żeby osoby które wydały tyle i tyle zł na hexagon, dostały SM'y.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Nawet jeśli to pisze się jakiś komunikat co się dzieje z serwerem,tylko po prostu zamknął i tyle bez słowa,to samo będzie z reszta serwerów jak osiągną mniejsza liczbę graczy niż 400.

Opublikowano
Nie polecam jego zje.banych serwerów. Zamiast powiedzieć, że nie ma na opłate to wyłączył serwer i miał wszystkich w dupie.
Nie ja Wyłączyłem serwer tylko mi go odcieli.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

@BurningTree

Przestań już spamować... Twoje posty

"Fajna prezentacja zagram na pewno , tylko mam problemy z otworzeniem strony ;|"

"Stronka mi nie działa ."

"6/7 bon jakie wartości wchodzą?"

"Grałem tam troszeczkę , polecam!"

"Powiem wam nuda nuda i nuda ..

nie polecam!"

"4fun szybko się nudzi , ale warto na nim grać!

Na +6 serwerach grasz naraz ?

Na dodatek napisałeś, że fajny serw a on padł.

Opublikowano

Mówiłem że ten serwer to syf, administrator tylko na zyski leci i nic nie naprawia, zero konkursów, do administracji jakieś 15-letnie dzieci przychodzą.

SERWER POD IS.

NIE POLECAM.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

To serwer alchemika więc nie polecam. Jak coś się zwali to nikt się tym nie zajmie.

Lecz się żadnego alchemika -,-

Mówiłem że ten serwer to syf, administrator tylko na zyski leci i nic nie naprawia, zero konkursów, do administracji jakieś 15-letnie dzieci przychodzą.

SERWER POD IS.

NIE POLECAM.

Hahahahaa pokaż mi który serwer nie jest po is -,-

Opublikowano

To serwer alchemika więc nie polecam. Jak coś się zwali to nikt się tym nie zajmie.

Pomyliłeś serwery chyba,alchemik ze swoimi proo serwerami nie miał nic wspólnego z divine.

Nie zmienia to faktu ze ten admin tez jest niezły aparat.

Opublikowano

Serwer godny uwagi, chociaż czasem są takie pr0 zer0 koxy z lv 200+ którzy biją 100, ale równych gości też można znaleźć. Exp jest dobry, w 4 godz 180, a poźniej trzeba sie troche wysilić. Gram na nim od tygodnia i jak na razie jestem zadowolony.

Opublikowano

Da ktos launchera bo mi nie widac lub przez co mam odpalac

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

Odrazu nie polecam.

Grałem z 2 miechy temu. Był bug z expem ze można było wbic 250 z 180 w 1 dzień

I GA nic nie robił

To samo z ulepszaniem epików w DT.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Servera nie polecam gralem 4miechy temu jako 1 szaman wbilem 250 pozniej kazdy uzywal bonusswitchera + epicki na dt robilo sie, to nie bylo juz sensu do gry.

Opublikowano

Popraw Link do Rejestacji, czas do jutra.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...