Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kennen nie jest OP co wam przyszło do głowy ?

wystarczy kupić coś na hp i magic resist i kennen może polizać :)

Le Blanc tylko w 1v1 dobra wTF'ach już taka dobra nie jest

Trynd OP ? haha wystarczy champ ze stunem na niego i leży

lecz akurat do wyciągania gości spod wieży jest dobry

1375207970-U250359.png

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co kończyć . Każdy koleś któremu dokopał trynda bo nie zna taktyki na niego zagłosował że jest niby OP a wystarczy głupi exhaust i walić go aż ulti właczy potem pod koniec ulti ignite i po.

Tak Trynda to g*wno tylko mu się ulti skończy i leży no tak głupi byłem przeciez on 0 dmg stawia ale ze mnie idiota... :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Tak Trynda to g*wno tylko mu się ulti skończy i leży no tak głupi byłem przeciez on 0 dmg stawia ale ze mnie idiota... :)

Exhaust obniża mu 70% dmg + to że jak masz postać ze stunem za dużo nie zrobi

Opublikowano

Wukong, powinien dostać lekkiego nerfa. :)

Tylko, że wukong niedawno został ulepszony w patchu z chyba z shyvana stał się mniej przewidywalny

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Wukong nie jest op nadal potrzebuje skila do gry jest dobrze zbalansowany

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Wukong nie jest OP.

Duży dmg w early , za to miękki po chuju.

Jedynym CC jest Wukokopter który ma sporawy CD.

No i małpka potrzebuje itemów na survi by w TF'ie nie paść od razu po ulcie.

Opublikowano

Ja twierdze , że shacko jest OP po prostu kocham się schować nawalić 3-4 jack'ów wychodzę ktoś biegnie za mną wpada i po nim ;P

Opublikowano

Wukong nie jest OP.

Duży dmg w early , za to miękki po chuju.

Jedynym CC jest Wukokopter który ma sporawy CD.

No i małpka potrzebuje itemów na survi by w TF'ie nie paść od razu po ulcie.

Wukong potrafi być zabójczy. Ja ostatnio grałem nim - 4 gry - 4 zwycięstwa +15 killów i około 3 "dedów". Trzeba umieć nim grać i tyle ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ludzie. Jakim cudem wygrywa Akali i Trynd? Jax jak się wbije ma was na kilka strzałów jak się nafeeduje. Stun + fakin njubski dodge robi swoje. Ty go trafisz 2 razy a on cie 10 bo ma guinsoo nastackowane i ulta. Ult, który czyni cię nieśmiertelnym nie czyni postaci OP. Akali jest cinka, chyba że się ją nafeeduje. A Jax w early (zaraz na początku) ciśnie ze swojego Leap Srike'a takie buły, że aż się cały LoL'owy kontynent trzęsie.

PS:

Dopisz Volibeara, bo nie da go się zabić w late. Bije po 100000000 i ma strasznie wnerwiający pasyw ;P

Opublikowano

Ludzie. Jakim cudem wygrywa Akali i Trynd? Jax jak się wbije ma was na kilka strzałów jak się nafeeduje. Stun + fakin njubski dodge robi swoje. Ty go trafisz 2 razy a on cie 10 bo ma guinsoo nastackowane i ulta. Ult, który czyni cię nieśmiertelnym nie czyni postaci OP. Akali jest cinka, chyba że się ją nafeeduje. A Jax w early (zaraz na początku) ciśnie ze swojego Leap Srike'a takie buły, że aż się cały LoL'owy kontynent trzęsie.

PS:

Dopisz Volibeara, bo nie da go się zabić w late. Bije po 100000000 i ma strasznie wnerwiający pasyw ;P

Tyle, że Jax podobno ma stracić stuna także nie będzie już taki pro elo :) Volibear jest na razie "op", ale nie tak bardzo. Pewnie i tak dostanie nerfy jakieś więc nie ma co się martwić :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Volibear będzie jak Graves :P

A co do Jaxa: oni mają wycofać dodge'a, to może popsuć system gry Jaxem.

Opublikowano

ŻADNA z postaci podanych w ankiecie NIE jest Op.

Jedyną postacią która troszeczkę mogła by być znerfiona to Lee sin.

(Jeżeli zrobi się go pod atme i frozen to gg)

ahril33wis.png

171-4841-ubda1538.gif

Robię userbary!

Opublikowano

Dokładnie... Dali Lux, Teemo, a nie dali Lee Sina ? Gdyby był to pewnie bym zaznaczył, bo full runes sieka ostro zarówno w early, jak i w late z core ad buildem albo offtankiem (warmog, frozen, atma).

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tu pojawia się mały problem. Lee sin jest dobry, gdy ktoś nim ogarnia. Jeśli nie jest w stanie tego zrobić - jest całkowicie przeciętny. Moim zdaniem, postacią OP można nazwać taką, która bez żadnego skilla potrafi zrobić quadre. IMO w LoLu aktualnie nie ma takiej postaci.

ps. late game ad carry op

Dokładnie... Dali Lux, Teemo, a nie dali Lee Sina ? Gdyby był to pewnie bym zaznaczył, bo full runes sieka ostro zarówno w early, jak i w late z core ad buildem albo offtankiem (warmog, frozen, atma).

Madredy / kog maw i lee sin jest smutny. Może dołóż coś jeszcze na hp, bo chyba za mało :>

Opublikowano

ps. late game ad carry op

Madredy / kog maw i lee sin jest smutny. Może dołóż coś jeszcze na hp, bo chyba za mało :>

Madredy znerfili, więc nie robi to tam za wielkiej różnicy. Hahahaha nie mogę, błagam AD carry = op - to najbardziej żałosny tekst jaki słyszałem od graczy lola. Po to jest carry, żeby robić taki dmg... Jeden stun i ad carry idzie spać - więc nie mów mi, że są op.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Madredy znerfili, więc nie robi to tam za wielkiej różnicy. Hahahaha nie mogę, błagam AD carry = op - to najbardziej żałosny tekst jaki słyszałem od graczy lola. Po to jest carry, żeby robić taki dmg... Jeden stun i ad carry idzie spać - więc nie mów mi, że są op.

Ok. Nie będę się z tobą kłócił. Szkoda tracic czas.

ps. jaki nerf medredow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...