Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sziwaki głąb to ty exhaust i twoje op gówna padają .nocturne i akali jedynie można się bać bo mają przesadzone dmg .

Opublikowano

Brak lee sin, morgany, kassadina,,, i prowadzi trynd omg poziom na tym forum jest tak chujowy, że je pierdolę.

Katarina więcej vote ot nocturne @_@... idę się powiesić

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobrymi pickami są obecnie Akali, Lee Sin i Singed.

W umiejętnych rękach potrafią zdziałać cuda.

Kassadina też można zaliczyć do tej grupy. Świetny anticaster, najlepsze escape w grze jak dla mnie.

Niezły dmg. Jak się umie rozsądnie używać R tak by naprawdę uciec / dogonić, a nie byle do przodu potrafi zdziałać cuda.

Prawdziwy łowca carry przeciwnika bo potrafi wskoczyć obok carry wyrzucić combo i uciec zanim ten się zorientuje.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No kurwa, dla ciebie to ja jestem OP, więc odnoś się do mnie z szacunkiem, gdy mówi do ciebie mistrz krnąbrna dziwko.

Koleś ogarnij się

A tak wogóle to dla mnie najlepsi to Lee Sin , Nocturne , Kennen

Opublikowano

Zajebiste chary zes dal do tej ankiety stary! Z tych wymienionych to jedynie gp cos 'robi', zeby byc op, reszta to zwykle postacie ktore zyskaly miano op dzieki 500 elo noobom, ktorzy nie potrafia czegos zcountrowac

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Kocham jak noobki na draftach banują Trynde i Morde ^ ^. Morde to po nerfie jak ktoś wyżej pisał - kupa gówna. Trynda (o ile nie ma statów 15/0) nie jest OP, po prostu trzeba go dobrze złapać, żeby nas nie ubił i nie uciekł na ulti. Ma dobry spierdalator i w 1v1 położy 95% champów, ale w teamfightach jest useless. Wystarczy popatrzeć na turniej, który się teraz toczy. Nikt nie gra Tryndą ani tym bardziej go nie banuje.

Tryndzie wystarczy Infinite edge wiec moze miec nawet 4/0 i już jest niemal nie do pokonania :) Mój kumpel ma runy pod critical dmg i do piatego lvla ma hity ok 200-350... W TF Trynda może zdziałać, jest kosiarką na papiery pokroju ashe, która ścina w ciagu 3 sekund.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Tryndzie wystarczy Infinite edge wiec moze miec nawet 4/0 i już jest niemal nie do pokonania :) Mój kumpel ma runy pod critical dmg i do piatego lvla ma hity ok 200-350... W TF Trynda może zdziałać, jest kosiarką na papiery pokroju ashe, która ścina w ciagu 3 sekund.

Aha zajebiscie cool story bro przybij piatke *piatka*

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

Moim zdaniem Katarina.

Roz....dalał bym wszystkich jak leci .

Tyle mam do powiedzenia -.-

Czym niby? Z nożyka co się odbija? Bo nie wierzę, że w teamie nie ma nikogo z przerzutem, stunem, klatką, wybiciem[alistar pozdrawia] czy cokolwiek... No proszę cię, jej ulti naprawdę jest banalne do skontrowania.

Co0L sTorY br0

Są postacie OP głąbie, np Shyvana, tudzież Fizz, jak skacze to nie da się go uderzyć. A le blanc? Ma skilla co skacze do ciebie, robi combo które w early ma OP dmg i do tego odskakuje. Albo ulti tryndamera... Akali OP lifesteal z ataków...

Powiedz mi, w czym Shyvana jest op? Trynde kontruje ignite / exhaust. Jeśli nie jesteś debilem i nie dasz nafeedować akali to będzie całkiem przeciętna. Fizz natomiast potrzebuje nerfa [obniżenie as o 0,001 czy zmniejszenie dmg z któregoś skila o 3] i nagle przestaną płakać, że op bo przecież dostał nerfa.

Opublikowano

Ja zaznaczyłem Irelię i jeszcze moim zdaniem Annie jest lekko op, a tak to ja nie zauważam, żeby coś tak bardzo było op...

Akali op? Proszę was po nerfie Hextecha jest średnio średnia i ciężko nią się wyfeedować, chyba, że grasz z noobami albo masz bardzo dobry team i sobie podobijasz troszkę...

Katarina jest op? Błagam was, oczywiście jak gramy z noobami i się troche sfarmimy + runy na mpen, butki sorcerki no i wpadamy z ulti w polowie team fighta gdzie kazdy patrzy jak ubic sobie ad carry czy cos, a tutaj quadra kill katariny o_O

Irelie zaznaczyłem, może nie jest tak bardzo op, ale jak ktoś mi kiedyś powiedział "jak ogarniasz irelią sam możesz wygrać grę" i nie raz na jakichś streamach nieco wyższego elo widziałem co odwala irelia.

A annie chyba z oczywistych powodów wymieniłem:) W miarę długi stun + hardkorowe dmg w late ;p

@P.S. Po nowym patchu Jax nie jest już OP, powiem, że teraz jest wręcz średni, bo mu stunika wyrzucili ;c

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tryndamere - ostry feed, koniec gry dziękuje.

Czym niby? Z nożyka co się odbija? Bo nie wierzę, że w teamie nie ma nikogo z przerzutem, stunem, klatką, wybiciem[alistar pozdrawia] czy cokolwiek... No proszę cię, jej ulti naprawdę jest banalne do skontrowania.

Powiedz mi, w czym Shyvana jest op? Trynde kontruje ignite / exhaust. Jeśli nie jesteś debilem i nie dasz nafeedować akali to będzie całkiem przeciętna. Fizz natomiast potrzebuje nerfa [obniżenie as o 0,001 czy zmniejszenie dmg z któregoś skila o 3] i nagle przestaną płakać, że op bo przecież dostał nerfa.

Tryndamere ma też coś takiego jak q : ||

LeBlanck , brand, akali , morgana, kassadin , Lee sin (3 vs 3) na solo topie rozkurwia system

Nocturne late chujowe

I JESZCZE JEDNO KURWA MAC CO MNIE BOLI, GDZIE JEST NASUS?!

Katarina może i niszczy tyle ,że z randomami na normalach ;|

xxcafs.png
Opublikowano

Nasus nie jest op :) Jest akurat nie za słaby nie za mocny, oczywiście sfarmiony, feednięty mocno bije, ale wy płaczecie, bo carry na feedzie bije krytyki po 500? No zastanówcie się... Nie dacie feeda, nie będzie dmg i gra będzie wyrównana, bo nawet soraka sfeedowana potrafi dmg wyjebać i się leczyć po 1000 -.- Jak dla mnie to żadna postać nie jest tak bardzo op, żeby nie można było jej pokonać, ale w sumie op to tylko stereotyp słabych graczy, którzy swoje porażki zrzucają na przesadzenie championa, a nie na niższy poziom umiejętności...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nasus nie jest op :) Jest akurat nie za słaby nie za mocny, oczywiście sfarmiony, feednięty mocno bije, ale wy płaczecie, bo carry na feedzie bije krytyki po 500? No zastanówcie się... Nie dacie feeda, nie będzie dmg i gra będzie wyrównana, bo nawet soraka sfeedowana potrafi dmg wyjebać i się leczyć po 1000 -.- Jak dla mnie to żadna postać nie jest tak bardzo op, żeby nie można było jej pokonać, ale w sumie op to tylko stereotyp słabych graczy, którzy swoje porażki zrzucają na przesadzenie championa, a nie na niższy poziom umiejętności...

Totalna głupota. LeBlanck nie jest op?

Ulti Cd 21 sec. na 16 lvlu nakurwia smoki jak zła.

@Up Btw.

Grałeś nasusem kiedykolwiek ?

1000+ dmg z trinity forcem , i na dodatek nie do zabicia :|

Cho gath zwija się w tej chwili z śmiechu.

Podrzut > silence > pare ciosów > ulti - dziękuję trynd za obiad.

Oczywiście jest postać która kontruje kogoś zawsze , tak jak lee sin akali czy inne gówna.

Ale proszę traf najpierw z q . Pare ciosów wtf? auto attackiem zamierzasz go zabic?

xxcafs.png
Opublikowano

Aha zajebiscie cool story bro przybij piatke *piatka*

A więc zapraszam do gry aby się przekonać...

Dla mnie jax nawet bez stuna nadal jest nieco op.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Jax jak przyjdzie akali lub tryndamer to mają deada i nie głosujcie na trynde albo akali bo jax ma ich na 5hitów

Opublikowano

Cool story bro , Le Blanc nie jest op, bo jade to gowno wszystkim jak leci, jedynie na lane solo w miare kosi i ganki niezłe, ale poza tym nic specjalnego jak dla mnie. Nasus nie jest op x_x nasus bez ulti nie jest trudny do sklepania także nie wiem o co chodzi... Nie katarina, twitch nie są op, chociaż twitch wkurwia, że może być tak długo niewidzialny, ale op to to nie jest ;c dla mnie lekkie op to irelia, annie - tyle ode mnie.

@up

Cool story bro ;) piąteczka pliks.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Heheh Opal widzisz co piszą koxy wyżej xD . Fizz Shyvana OP haha

Akurat fizz eliminuje AP carry z TF i jest to świetna postać na granie duble AP./ Irelie łatwo zruchać na solo top + Annie każdy z dużym range tłucze mid.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...