Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up'y@ Akali wcale nie jest taka mocna. Wystarczy potem że widzisz ją w kółku i może Ci naskoczyć.

Nafeedowany twitch, to nawet tanka na 3-4 hity ma.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Malzahar OP? Boże jego Ulti mozna przerwac jednym itemem ...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@up

oto chodzi idioto ze on to wcześniej używa i wtedy ignite go zbija, poza tym wystarczy exhaust lub jakiś slow i całe jego wbijanie na 5 kończy się niepowodzeniem. dlatego nie jest op, ale po prostu nie potraficie go skontorwać.

Opublikowano

Dla mnie to Trynda w Late Game kosi każdego :) Akali też jest niezła i LeBlanc

ja jako teemo położe twojego trynde na luzie :-)

dodam też ze dobra caitlyn sklada trynde 1v1 :D

Malzahar OP? Boże jego Ulti mozna przerwac jednym itemem ...

na temat malzah

to moim zdaniem jego plama jest OP ponieważ wysysa procentowo i nie jest to magic dmg albo cos tylko poprostu w % wysysa jak true dmg

i dodajmy ze to jest obszarowy skill wiec to jest lekka przesada

GunzAlex.png
Opublikowano

@up

oto chodzi idioto ze on to wcześniej używa i wtedy ignite go zbija, poza tym wystarczy exhaust lub jakiś slow i całe jego wbijanie na 5 kończy się niepowodzeniem. dlatego nie jest op, ale po prostu nie potraficie go skontorwać.

Oto chodzi idioto, że żaden mądry trynd nie zjedzie z 35% crita dla hp podczas walki.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

o co wam chodzi? jest focus na tryndzie on używa ulti i cały czas się go biję on rzuca, leci coś w niego znowu jedzie na tym 1 hp rzucasz ignite i cześć. Nie potraficie tego zrobić, elo

Opublikowano

Nie potrafimy ? No właśnie potrafimy, tylko sztuką jest grać tak, aby po R'ce uciec.

O to mi chodzi, a ty mi piszesz zupełnie co innego.

Jeśli jeszcze nie zrozumiałeś, to chodzi mi o to iż ja jestem tryndem, używam R, mam 1hp i uciekam.

Dlatego też nigdy nie używam Q, bo nie dość, że mi furię zabierze to jeszcze po R'ce nie mogę użyć heala.

Myśl człowieku, to nie boli.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Na top : renekton, nasus, cho gath, yorick

Na bot : kog maw, cailtyn, vayne

Na mid : ania, ryze, fiddlestick, morgana, brand

Support : soraka, taric

Inne : signed, jax

I to chyab wszystko, przeciwko którym mi idzie bardzo słabo. :P

Jeżeli chodzi o tryndamere w ankecie to chyba w przedziale 1-7 lvl. Ignite i tryndamera darmowy kill.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie ma tu shaco w wersji AP.Według mnie wlasnie na ap jest op ;p/.

Shaco pod ap... Siedzi w krzakach 5 minut, stawia 10 boxów, gdy ktoś wejdzie ma killa i tyle. W gankach walnie sztylecik i koniec jego dmga. Z wymienionych postaci najbardziej op jest akali... I katarina gdy w przeciwnym teamie jest mało disable.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Shaco pod ap... Siedzi w krzakach 5 minut, stawia 10 boxów, gdy ktoś wejdzie ma killa i tyle. W gankach walnie sztylecik i koniec jego dmga. Z wymienionych postaci najbardziej op jest akali... I katarina gdy w przeciwnym teamie jest mało disable.

Katarina może i jest dobra, jeśli gra przeciwko warzywom, które nie potrafią przerwać jej ulti.

Moim zdaniem nie ma postaci stricte OP. Po prostu ludzie nie potrafią kontrować niektórych picków. Akali op? Bierz lee sina.

Opublikowano

Dla mnie jest malo postaci op

Przede wszystkim dla mnie trynda jest najslabszy z op

Przeraza mnie nasus i xerath,z nimi zazwyczaj sa problemy w grze.Akali jak sie nienafeeduje to potem gowno robi w grze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Xerath OP? Co z tego że odpali w i nakurwia na pół lane skoro jungler ma otwartą drogę by się zflashować i go zaciukać bo się nie może ruszać?

Akali OP? Single Target Nuke, oracle + focus na nią w tf i musi spierdalać bo w buildzie z survi to jedynie rylai.

Katy ult jest dziecinnie prosto przerwać jakimś silencem czy chuj wie czym.

tak jak już pisał kolega arrek001, counterpick to podstawa.

Opublikowano

Wukong?

Tf?

Kata?

Trynd?

Ashe?

Shaco?

Teemo?

Co te postacie tutaj robią ,pytam się was?

Op to jest Akali ,chujówka zawsze mi jebie rankedy ,bo w przeciwnym teamie.

Weź się lepiej nie wypowiadaj bo jak czytam Twoje posty to naprawdę śmiać się chce.

Jak to co robi trynd? OP shit taki ,że nie wiem co. (trzeba umieć grać) :]

Kata next op shit , o akali to ja nie wspomnę.

Shaco pod ap , krzaki naspamione jackami i to wszystko.

Ashe - wystarczy trafiać z ulti.

Powiem jedno ! Wszystkie postacie są w miarę zbalansowane tylko trzeba umieć nimi grać.

Brakuje mi tu jedynie Xin'a który jest w kurwe mocny.

xxcafs.png
Opublikowano

Weź się lepiej nie wypowiadaj bo jak czytam Twoje posty to naprawdę śmiać się chce.

Jak to co robi trynd? OP shit taki ,że nie wiem co. (trzeba umieć grać) :]

Kata next op shit , o akali to ja nie wspomnę.

Shaco pod ap , krzaki naspamione jackami i to wszystko.

Ashe - wystarczy trafiać z ulti.

Powiem jedno ! Wszystkie postacie są w miarę zbalansowane tylko trzeba umieć nimi grać.

Brakuje mi tu jedynie Xin'a który jest w kurwe mocny.

Trynd to najbardziej un-skillowa postać w tej grze - trzeba nie umieć przeciw niemu grać.

Kata - op shit jak nic - kontruje ją tylko : Alistar, Amumu, Anivia, Annie, Ashe, Blitz, Brand ... Veigar, WW, Wukong, Xearth, Xin - wszystko co ma podrzut, stun, wyrzut, silence, taunt.

Ashe - może kiedyś, przed nerfem cd ulti kiedy liczyło się tylko 2 ad carry - Ashe i Corki.

Xin - po wyjściu - tak, teraz nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...