Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat fizz eliminuje AP carry z TF i jest to świetna postać na granie duble AP./ Irelie łatwo zruchać na solo top + Annie każdy z dużym range tłucze mid.

No wolałem napisać to niż ślepo pisać jak nooby, że trynda jest hyper op, a katarina z ulti to penty wali w każdym team fighcie i że twitch w plecy 2 hity i jest po tobie ;x

Gold Member

nvm

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cool story bro , Le Blanc nie jest op, bo jade to gowno wszystkim jak leci, jedynie na lane solo w miare kosi i ganki niezłe, ale poza tym nic specjalnego jak dla mnie. Nasus nie jest op x_x nasus bez ulti nie jest trudny do sklepania także nie wiem o co chodzi... Nie katarina, twitch nie są op, chociaż twitch wkurwia, że może być tak długo niewidzialny, ale op to to nie jest ;c dla mnie lekkie op to irelia, annie - tyle ode mnie.

@up

Cool story bro ;) piąteczka pliks.

Nie grałeś Blanka jak dla mnie.

I przestań spamowac ' Cool story bro ' bo nie robi to wcale wrażenia.

xxcafs.png
Opublikowano

Grałem nie raz przeciwko blance i to mi starcza x_x jakoś tak strasznie nie rozrabiała, jedynie sfeedowana przez noobów robiła dmg, a normalnie nie miałem z nią problemów grając różnymi championami, ale Ty oczywiście jesteś mega bro to roznosisz każdego ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Le blanc jest nastawiona na dobre early game, jeśli ją pickujemy musimy mieć na uwadze to, że w teamie powinny być postacie z dobrego late typu gangplank jungle nasus solo top itp.

Opublikowano

Czemu nikt tutaj nie dodał Nidalee jako op picku? Jak dla mnie to jedna z najbardziej op postaci w tej grze:) przyjemnie się gra, dmg też niemały w każdym etapie gry (oczywiście pomijam early do 6 lvla :) ) ale z ulti już robi ciężki rozjeb ;p do tego niezły support, a jej trapy są przydatne niczym wardy :) 1vs1 też niczego sobie - wszystko czego chce przeciętny gracz w lola :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Lee Sin! Te 2 dashe zapewniają mu mobilność. Wspaniały dmg ;) Łatwy "kontroler" linii ;> Jak ja to mówie często gdy gram z kolegą: "a zajebac Ci z kopniaka":> Jeżeli nim zagrasz to myślę, że się domyślisz o co mi chodzi ;)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Jax op? Hahaha, jak w early ci nie ukradnie z 3 fragów i się nie wyfeeduje to jest słaby, tak samo trynda, jeżeli jesteście noobki i nie umiecie kontrować tryndy ani jaxa to nie dziwcie się, że są op.

Dla mnie op postacią jest Kassadin. Na resztę jest dosyć łatwa kontra, no i może LeBlanc bo jej combo zmiata wszystko. Pod warunkiem że gra nią dobry gracz.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

op tank Rammus taunt jest za dlugi do tego jest mobilny w chuj

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@up

Caitlyn ftw.

Range, trapy, cudowny zasięg ulti.

@topic

LB nie jest OP, co prawda ma burst że ja pierdole, ale to jest single target i po combo jest useless do schłodzenia spelli.

LB ma doprowadzić do surrenda, inaczej wystarczy focus na nią i mamy 5vs4, zwykły papier, tyle w temacie.

Póki co nie ma OP bo każdego champa można skontrować, są najwyżej UP postacie, które zasługują na reworka.

Opublikowano

OMG!!! Większość zaznaczyła Trynde. Moim zdaniem zaznaczacie go, ponieważ ma te swoje "noobskie" Ulti. Czemu takie?? Dlatego że jest to postać dla ludzi, którzy wbijają się bezmyślnie z w TF i jak już zdychają to włączają Ulta. Nie muszę główkować jak tu uciec tylko R i już jest Nieśmiertelny. Oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać. Osobiście wybrałem Annie. Ma te swoje Combo.

Opublikowano

Trynda wcale nie jest op . Wystarczy exhaust i w odpowiednim czasie ignite i wyłaczy się ulti i trynda pada.

Ja zaznaczyłem udyra gdyż on dla mnie w late game jest cięzki do ubicia bez gotowego exhausta i dobrego combo

Opublikowano

Cool story bro , Le Blanc nie jest op, bo jade to gowno wszystkim jak leci, jedynie na lane solo w miare kosi i ganki niezłe, ale poza tym nic specjalnego jak dla mnie. Nasus nie jest op x_x nasus bez ulti nie jest trudny do sklepania także nie wiem o co chodzi... Nie katarina, twitch nie są op, chociaż twitch wkurwia, że może być tak długo niewidzialny, ale op to to nie jest ;c dla mnie lekkie op to irelia, annie - tyle ode mnie.

@up

Cool story bro ;) piąteczka pliks.

"Cool story bro" może jedziesz ja bo wykastowała serie, aby zrównać z ziemią twojego marnego sojusznika. Twierdzisz że byle gównem ja jedziesz a jednak tak nie jest i sam o tym dobrze wiesz. LeBlanc Jest typowym assasynem, wpada od tyłu, czyści carrego i wycofuje się - jej zadanie zostało spełnione, Jeśli grasz tankiem czy fighterem to rozumiem, że niszczysz LeBlanc ale jeśli jesteś carrym, casterem to sorki, masz problem :)

Reasumując - LeBlanc nie jest OP, ponieważ:

-ma kombo które pozwala zabić tylko jedną postać, i to pokroju carry czy kastera (malutko magic resist i miernie HP)

-po wykorzystaniu tego comba może sie pokusić jedynie o stunowanie któregoś z czempionów albo wycofanie sie i przeczekanie cooldownów

-jej cooldowny nie pozwalają na udział w całym TF'ie, chyba, że żaden z geniuszy przeciwnej drużyny jej nie sfocusuje.

OMG!!! Większość zaznaczyła Trynde. Moim zdaniem zaznaczacie go, ponieważ ma te swoje "noobskie" Ulti. Czemu takie?? Dlatego że jest to postać dla ludzi, którzy wbijają się bezmyślnie z w TF i jak już zdychają to włączają Ulta. Nie muszę główkować jak tu uciec tylko R i już jest Nieśmiertelny. Oczywiście nie musicie się ze mną zgadzać. Osobiście wybrałem Annie. Ma te swoje Combo.

Trynda jest OP nie tylko ze wzgledu na jego ulti. powołując sie na moją nikłą wiedzę jest to jedyna postac mogąca wyciągnąć +-50% critical strike na 1 lvlu..., ma heala, slowa i w miarę ogarnięty skill pozwalający zarówno na doganianie przecinika jak i uciekanie przez ściany. Może i exhaust i ignite potrafia go połozyć, ale na pewno nie zginie w stosunku ujemnym, dla siebie - chyba że jego operator to totalny nieogar.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Jesli dla Was trynda jest op, koncze z ta gra, naprawde.

Nie ma co kończyć . Każdy koleś któremu dokopał trynda bo nie zna taktyki na niego zagłosował że jest niby OP a wystarczy głupi exhaust i walić go aż ulti właczy potem pod koniec ulti ignite i po.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...