Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trynd to najbardziej un-skillowa postać w tej grze - trzeba nie umieć przeciw niemu grać.

Kata - op shit jak nic - kontruje ją tylko : Alistar, Amumu, Anivia, Annie, Ashe, Blitz, Brand ... Veigar, WW, Wukong, Xearth, Xin - wszystko co ma podrzut, stun, wyrzut, silence, taunt.

Ashe - może kiedyś, przed nerfem cd ulti kiedy liczyło się tylko 2 ad carry - Ashe i Corki.

Xin - po wyjściu - tak, teraz nie.

Nie wiem w co Wy gracie ;/ Nie un-skillowa , bo wiele osób nie potrafi nią grać.

Prawdziwy trynd robi tak - Wjeżdża w 3 ludzi , zabija 1, ulti , zabija 2 -------> spierdala gdzie pieprz rośnie

Potrzebne jest umiejętne użycie ulti oraz q i to wszystko.

Na dodatek ma świetny system escape. :| Mówię o e rzecz jasna

xxcafs.png
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie Trynda jest OP na 100%.. Slow, i kryty walisz z auto i leżysz na parę dmg..

Też z ankiety wynika że Akali jest OP ale dla mnie tak nie jest :) pewnie dla tego że nią grać na razie nie umiem :D

Opublikowano

Nie wiem w co Wy gracie ;/ Nie un-skillowa , bo wiele osób nie potrafi nią grać.

Prawdziwy trynd robi tak - Wjeżdża w 3 ludzi , zabija 1, ulti , zabija 2 -------> spierdala gdzie pieprz rośnie

Get feed - press right mouse button - press R - press E and Q - enjoy ur penta!

Być może instrukcja jest bardziej skomplikowana niż u Karthusa

Zgiń - poczekaj aż twoi sojusznicy zbiją hp przeciwnikom do 1/4 - R - penta.

Ale w grze wymaga to mniej więcej tyle samo skilla.

A kontra na Trynda - Exhaust, stun, slow, fear kiedy włączy ulti, Rammus kiedykolwiek, thornmail.

Opublikowano

jezeli gracie z jakimis ciotami to nie dziwcie sie ze trynda jest slaby ale ogarniety trynda jezeli ma farta moze samemu pentakilla zrobic. ostatnio grajac nidalee trynda zalatwil mnie na 3 hity -.-

Opublikowano

Teraz postacie w miarę wyrównali ale op w ostatnich dniach to : akali , lee sin - 1 warmong i 5k hp ;/ , sion , le blanc , kiedyś fidle był w ... op ale go osłabili :(((

bez yt.

Opublikowano

omg Tryn nie jest op, nie wiem czemu lecą na niego bany na low elo. łatwy do skontrowania jest. dlaczego nie ma tam vayne? jak się ogarnia to z true dmg robi się cuda :D

Opublikowano

A Anivia? praktycznie każdy (2-3khp) na combo .+ jajo. -.-

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

KATA ! Największe OP jak dla mnie i Fiddlestick . W sumie to każda postać jest OP jak jest porządnie feednięta ;]

Powiedziałes rzecz oczywista kazda postac jest silna ktora sie nafeeduje ^^

Opublikowano

Cho gath zwija się w tej chwili z śmiechu.

Podrzut > silence > pare ciosów > ulti - dziękuję trynd za obiad.

Opublikowano

Malzahar OP? Boże jego Ulti mozna przerwac jednym itemem ...

1v1 nie zdażysz sie nawet ruszyc z jego combo...

Najbardziej wedlug mnie op sa Jax i Akali. Jaxa zaje*iscie trudno rozwalic i ma potezny dmg, trynda moze sie schowac :P z Akali jest podobnie tylko ma wiekszy dmg i mniejszy survi

Opublikowano

Heh. Zdarza mi się krzyczeć na kogoś że jest 'OP' ale taka prawda ze nie ma postaci OP. Każda postać ma jakiegoś countera albo slaby punkt. Jeśli już na siłe kogoś szukać to myślę że to byłby Nasus. Dlaczego? Dużo dużo farmy + tank build -> wycarrowana gra, a niestety w tej ankiecie nie ma takiego głosu a szkoda.

+ :)

Opublikowano

op - ogarnięcie postaci... kazda postać, good prowadzona jest op.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

OP = overpowered. To, że ktoś gra dobrze daną postacią, nie znaczy, że jest OP ;).

Dla mnie nie ma niezbalansowanych championów, wystarczy znać counter picki i problem sam się rozwiązuje.

Taka przydatna stronka - polecam ^_^:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqzKxo_kFrKtdF9HZVYxd25xQlR6OGhJNk04bWJxV2c&hl=en_US#gid=0

Kliknij!

Opublikowano

1v1 nie zdażysz sie nawet ruszyc z jego combo...

Najbardziej wedlug mnie op sa Jax i Akali. Jaxa zaje*iscie trudno rozwalic i ma potezny dmg, trynda moze sie schowac :P z Akali jest podobnie tylko ma wiekszy dmg i mniejszy survi

Gangplank pozdrawia malzahara.

Po nerfie hg jax jest trochę słabszy. Zwykle postaci są "op" gdy ludzie nie potrafią ich kontrować.

Heh. Zdarza mi się krzyczeć na kogoś że jest 'OP' ale taka prawda ze nie ma postaci OP. Każda postać ma jakiegoś countera albo slaby punkt. Jeśli już na siłe kogoś szukać to myślę że to byłby Nasus. Dlaczego? Dużo dużo farmy + tank build -> wycarrowana gra, a niestety w tej ankiecie nie ma takiego głosu a szkoda.

Taa, bo taka akali pozwoli nasusowi w spokoju stackować q na solo topie! Będzie sobie stała z boku :/

OP = overpowered. To, że ktoś gra dobrze daną postacią, nie znaczy, że jest OP ;).

Dla mnie nie ma niezbalansowanych championów, wystarczy znać counter picki i problem sam się rozwiązuje.

Taka przydatna stronka - polecam ^_^:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqzKxo_kFrKtdF9HZVYxd25xQlR6OGhJNk04bWJxV2c&hl=en_US#gid=0

Kliknij!

+1

Polejcie mu!

Opublikowano

@arrek001 Toć mówie przecież mówie że według mnie nie ma postaci OP, a 'na siłę' podałem Nasusa. Mówiłem tu tez o counterpickach a ty podałeś dobry przykład.

+ :)

Opublikowano

hmm każdy jest dobry? nie wiem ale evelynn i twitch to ścierwo mimo, że gościu wbił nim 1200 wygranych normali to i tak przejebie z jakimś unskilled gościem. do tego na rankedach, a z tego co widzę więkoszość z forum ich nie gra, to jest wiele lepszych wyborów, pjona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...