Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jest dla Was OP?

SkReNt1996

Największy OP w grze dla was?  

297 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest dla was najwi?kszy OP z gry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postać do 1350 pz mam 7 level nie gram długo, więc i nie wiem co kupić ale dla przykładu bardzo dobrze mi się gra np. Jarvan IV wczoraj miałem 9:0 więc chyba będę ogarniał takie postacie, podoba mi się Twisted Fate chyba dobrze napisałem, ale podobno trudno nim się gra, no ale nie wiem nie chce jakiejś łatwej postaci, żeby mówili mi ludzie, że gram najlatwiejszymi postaciami ale taką zbalansowaną i miłą dla oka :) No chyba, że myslicie zeby pozbierac wiecej niż 1350 pz. Czekam na odpowiedzi z góry dzięki :}

Yyy... chyba nie ten temat :s.

+ :)

Opublikowano

akali, garen pod tanka, singed pod tanka

garen i singed pod tanka sa niezniszczalni a robią crazy dmg.

46513743.jpg

Ostatnie gry nimi..

Mhm, singed pod ap jest dużo lepszy.

Za to Galio pod tanka jest po prostu niezniszczalny.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Nie rozumiem tego tematu, z jakiej okazji znajduję się tu dla przykładu wukong, nie ma singeda który jest jedną z najlepszych postaci na top, ciężko zcounterować, w late praktycznie unkillable. Gdzie jest Olaf?? Ogarnięty olaf bije wszystkich na głowe, to samo co singed. Unkillable

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Tak na prawdę każda postać, jest kontrą na inną postać.

Dlatego tak jak ktoś gdzieś to pisał, tutaj określenie OP podchodzi bardziej pod "Ogarnięcie postaci"

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żadna postać nie jest OP trzeba mieć tylko sposób który uczy się podczas gry. Uczy się na własnych błędach i wyciąga się wnioski.

Opublikowano
Żadna postać nie jest OP trzeba mieć tylko sposób który uczy się podczas gry. Uczy się na własnych błędach i wyciąga się wnioski.

Co0L sTorY br0

Są postacie OP głąbie, np Shyvana, tudzież Fizz, jak skacze to nie da się go uderzyć. A le blanc? Ma skilla co skacze do ciebie, robi combo które w early ma OP dmg i do tego odskakuje. Albo ulti tryndamera... Akali OP lifesteal z ataków...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...